Naštvaná a unavená

Anonymní
22.6.22 21:28

Naštvaná a unavená

Dobrý večer všem. Dneska to na mě nějak padlo. Chlap se vykroutil z pobytu v nemocnici s dítětem. Mně už to leze na nervy. Nekolikata operace a anestezie. Naše děti jí zrovna nesnáší dobře, takže jsou po ní dost uřvany až agresivní. Toto byl jen maly jednodenní zákrok a zase to skončilo na mně. Chtěla jsem, aby si to zkusil. Má pocit, že to nic není nebo ja nevím. Deb. ilní krize, výmluví se na práci. Chtěla jsem mít aspoň na chvíli klid, večer, ale. Jde si zalejvat zeleninu a hrozně mu překáží mladší dítě, tak jsem si ho musela vzít a jak jsem nebyla celý den doma tak se prepil a :poblion:. Tak ho vzal a umyl a mezitím vytrela a pak mi ho vpali do ruky, že nemůže, tak jsem bouchla, takže je teď uražený :roll:.. Normálně se takhle nechová, ale dneska mě to fakt nas…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27263
22.6.22 22:04
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem. Dneska to na mě nějak padlo. Chlap se vykroutil z pobytu v nemocnici s dítětem. Mně už to leze na nervy. Nekolikata operace a anestezie. Naše děti jí zrovna nesnáší dobře, takže jsou po ní dost uřvany až agresivní. Toto byl jen maly jednodenní zákrok a zase to skončilo na mně. Chtěla jsem, aby si to zkusil. Má pocit, že to nic není nebo ja nevím. Deb. ilní krize, výmluví se na práci. Chtěla jsem mít aspoň na chvíli klid, večer, ale. Jde si zalejvat zeleninu a hrozně mu překáží mladší dítě, tak jsem si ho musela vzít a jak jsem nebyla celý den doma tak se prepil a :poblion:. Tak ho vzal a umyl a mezitím vytrela a pak mi ho vpali do ruky, že nemůže, tak jsem bouchla, takže je teď uražený :roll:.. Normálně se takhle nechová, ale dneska mě to fakt nas…

Dneska už to nech být, ráno moudřejší večera. Zítra si sedněte, promluvte pokud možno v klidu, řekni mu, že potřebuješ prostě občas pomoc a orazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 22:22
@lleennttiillkkaa píše:
Dneska už to nech být, ráno moudřejší večera. Zítra si sedněte, promluvte pokud možno v klidu, řekni mu, že potřebuješ prostě občas pomoc a orazit.

Ale on pomáhá fakt hodně, to bych mu křivdila, ale v ty nemocnici mě to tak naštvalo, jak jsem zase řešila uřvany dítě a on měl klidecek, že jsem prostě večer už bouchla. Nedokáže si to představit, tak jsem doufala, že si to jednou zkusí a ještě by to měl o to jednodušší, že by ráno nastoupil a večer odešel, ne jak já zavřená i nekolik týdnů :zed:.

• Citovat
  • Upravit
11211
22.6.22 22:40
@Anonymní píše:
Ale on pomáhá fakt hodně, to bych mu křivdila, ale v ty nemocnici mě to tak naštvalo, jak jsem zase řešila uřvany dítě a on měl klidecek, že jsem prostě večer už bouchla. Nedokáže si to představit, tak jsem doufala, že si to jednou zkusí a ještě by to měl o to jednodušší, že by ráno nastoupil a večer odešel, ne jak já zavřená i nekolik týdnů :zed:.

Nemocnici už neřeš - co nějaká kompenzace? Volný den pro tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.6.22 22:41
@Anonymní píše:
Ale on pomáhá fakt hodně, to bych mu křivdila, ale v ty nemocnici mě to tak naštvalo, jak jsem zase řešila uřvany dítě a on měl klidecek, že jsem prostě večer už bouchla. Nedokáže si to představit, tak jsem doufala, že si to jednou zkusí a ještě by to měl o to jednodušší, že by ráno nastoupil a večer odešel, ne jak já zavřená i nekolik týdnů :zed:.

Az bude klid, tak mu to presne takhle rekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí