Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi byl pozvaný ještě než s tebou byl a početně se s tebou nepočítá. Znáš už lidí co na té svatbě budou?
Myslím si, že nikde není napsano, že na svatbu je automaticky pozvánka +1, nejste nijak dlouho spolu a pravděpodobně jeho kamarády ani neznáš, nevidím důvod proč by tě měli zvát na svatbu.
Hádám, že to nějak rozdýcháš ![]()
@Anonymní píše:
Název mluví za vše.S přítelem jsme ca 5 týdnů, scházíme se pravidelně, denně si píšeme. Dnes z něj vypadlo, že je 2.7. pozvaný na svatbu kamaráda – řekl mi jenom, že tam jde, ale ani slovem se nezmínil o tom, že by mě vzal s sebou
Já tak nějak mám za to, že pozvání na svatbu je vždy pro dva…?
Upřímně, zamrzelo mě to a působí to na mě tak, že mě asi zas tak moc nežere. Nebo je možná opatrný… nevím.
Prosím o kvalifikovaný posudek zde přítomných damAnonym, protože si přijdu trapně
Jste spolu chvíli. Je možný, že dostal pozvánku už dávno předtím když byl sám. Znáš vůbec toho kamaráda?
Teda nevím, ale seznam hostů bývá takhle před svatbou už hotovy, pozvaný dava s předstihem vědět, zda někoho bere nebo ne…
Chápu správně, že spolu chodíte 5 týdnů? To je fakt málo na to, aby tě jeho kamarádi zvali na svatbu. Neřeknu po roce či dvou chození, kdy jste okolím braní jako stálý pár… ![]()
Tak dneska se počítá každá osoba a s tebou se prostě nepočítalo respektive s partnerkou se nepočítalo takže se nenafukuj navíc jste spolu 5 neděl to bych se nikam necpala to není žádný dlouhý vztah
@Anonymní píše:
Název mluví za vše.S přítelem jsme ca 5 týdnů, scházíme se pravidelně, denně si píšeme. Dnes z něj vypadlo, že je 2.7. pozvaný na svatbu kamaráda – řekl mi jenom, že tam jde, ale ani slovem se nezmínil o tom, že by mě vzal s sebou
Upřímně, zamrzelo mě to a působí to na mě tak, že mě asi zas tak moc nežere. Nebo je možná opatrný… nevím.
Prosím o kvalifikovaný posudek zde přítomných damAnonym, protože si přijdu trapně
5 týdnů je nic, takže v tomhle případě je to spíš na ssnoubencích, jestli mu řeknou, ať tě vezme taky. Možná bere jinou single kamarádku
. Jo,, chápu, že tě to může mrzet, ale je to velká událost, na to, že se neznáte
Já bych upřímně na svatbě nechtěla holku, se kterou je někdo 5 týdnů.
Ty bys jim dala za sebe peníze?
@Anonymní píše:
A pozvání rozhodně není vždy pro 2
Tak asi tě nepozvali snoubenci, ne? A v dobu, kdy zvali tvého přítele, byl single..
@Anonymní píše:
Hele 5 týdnů jste spolu, to bych mě ani nenapadlo, aby mě zval mezi svoje známé.
Jste spolu krátce nemá důvod tě tam brát, mě osobně by se ani nechtělo mezi cizí lidi. Něco jiného až spolu budete delší dobu, bude navzájem znát svoje přátelé rodiny..
Jste spolu 5 minut i s cestou a ty by ses cpala na svatbu? To jako fakt? Ne, nehodí se to.
Já jsem na svojí svatbě třeba měla pravidlo, že spolu lidi musí být cca aspoň rok, aby byli zvaní oba, nechtěla jsem na fotkách nějakou náhodnou buchtu/týpka, kterého si ani nebudu pamatovat 🤷♀️
A zdaleka ne na všech svatbách je automaticky +1! Víš vůbec, kolik stojí svatba??? My jsme pečlivě vybírali, koho pozvat, abychom se vešli a rozhodně bych tam nechtěla někoho, koho neznám a kamarád s ní je 5 neděl, což je absolutně nic… dýl mám kolikrát nepřevlečenou postel 🤣 (vtip)
A když se vdávala moje nej kámoška, byla jsem s teď už manželem jen cca 4 měsíce, dohodli jsme se, že pojedu sama, nikoho tam ještě neznal, byli jsme spolu chvilku… a jsem za to ráda, užila jsme si to na max, takto bych se věnovala jemu, ať se tam necítí sám.
Nevidím na tom nic divného, možná jen Tvůj příspěvek 🤷♀️. Jste spolu chviličku, co po něm chceš? Rovnou i zásnubák ne 🙄?
Příspěvek upraven 22.06.22 v 22:10
Název mluví za vše.
S přítelem jsme ca 5 týdnů, scházíme se pravidelně, denně si píšeme. Dnes z něj vypadlo, že je 2.7. pozvaný na svatbu kamaráda – řekl mi jenom, že tam jde, ale ani slovem se nezmínil o tom, že by mě vzal s sebou
Prosím o kvalifikovaný posudek zde přítomných dam
Anonym, protože si přijdu trapně