Nepozval mě na svatbu

Anonymní
22.6.22 20:13

Nepozval mě na svatbu

Název mluví za vše.

S přítelem jsme ca 5 týdnů, scházíme se pravidelně, denně si píšeme. Dnes z něj vypadlo, že je 2.7. pozvaný na svatbu kamaráda – řekl mi jenom, že tam jde, ale ani slovem se nezmínil o tom, že by mě vzal s sebou :nevim: Já tak nějak mám za to, že pozvání na svatbu je vždy pro dva…?

Upřímně, zamrzelo mě to a působí to na mě tak, že mě asi zas tak moc nežere. Nebo je možná opatrný… nevím.

Prosím o kvalifikovaný posudek zde přítomných dam :* Anonym, protože si přijdu trapně :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20905
22.6.22 20:15

Asi byl pozvaný ještě než s tebou byl a početně se s tebou nepočítá. Znáš už lidí co na té svatbě budou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
22.6.22 20:15

Myslím si, že nikde není napsano, že na svatbu je automaticky pozvánka +1, nejste nijak dlouho spolu a pravděpodobně jeho kamarády ani neznáš, nevidím důvod proč by tě měli zvát na svatbu.
Hádám, že to nějak rozdýcháš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
22.6.22 20:16
@Anonymní píše:
Název mluví za vše.

S přítelem jsme ca 5 týdnů, scházíme se pravidelně, denně si píšeme. Dnes z něj vypadlo, že je 2.7. pozvaný na svatbu kamaráda – řekl mi jenom, že tam jde, ale ani slovem se nezmínil o tom, že by mě vzal s sebou :nevim: Já tak nějak mám za to, že pozvání na svatbu je vždy pro dva…?

Upřímně, zamrzelo mě to a působí to na mě tak, že mě asi zas tak moc nežere. Nebo je možná opatrný… nevím.

Prosím o kvalifikovaný posudek zde přítomných dam :* Anonym, protože si přijdu trapně :P

Jste spolu chvíli. Je možný, že dostal pozvánku už dávno předtím když byl sám. Znáš vůbec toho kamaráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.22 20:17

Teda nevím, ale seznam hostů bývá takhle před svatbou už hotovy, pozvaný dava s předstihem vědět, zda někoho bere nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866

Chápu správně, že spolu chodíte 5 týdnů? To je fakt málo na to, aby tě jeho kamarádi zvali na svatbu. Neřeknu po roce či dvou chození, kdy jste okolím braní jako stálý pár… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27701

Tak dneska se počítá každá osoba a s tebou se prostě nepočítalo respektive s partnerkou se nepočítalo takže se nenafukuj navíc jste spolu 5 neděl to bych se nikam necpala to není žádný dlouhý vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
@Anonymní píše:
Název mluví za vše.

Prosím o kvalifikovaný posudek zde přítomných dam :* Anonym, protože si přijdu trapně :P

5 týdnů je nic, takže v tomhle případě je to spíš na ssnoubencích, jestli mu řeknou, ať tě vezme taky. Možná bere jinou single kamarádku :nevim:. Jo,, chápu, že tě to může mrzet, ale je to velká událost, na to, že se neznáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.6.22 20:18

Já bych upřímně na svatbě nechtěla holku, se kterou je někdo 5 týdnů.
Ty bys jim dala za sebe peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
22.6.22 20:19
@Anonymní píše:
Název mluví za vše.

A pozvání rozhodně není vždy pro 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
22.6.22 20:20

Tak asi tě nepozvali snoubenci, ne? A v dobu, kdy zvali tvého přítele, byl single..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.6.22 20:20
@Anonymní píše:
Název mluví za vše.

Hele 5 týdnů jste spolu, to bych mě ani nenapadlo, aby mě zval mezi svoje známé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15296
22.6.22 20:21

Jste spolu krátce nemá důvod tě tam brát, mě osobně by se ani nechtělo mezi cizí lidi. Něco jiného až spolu budete delší dobu, bude navzájem znát svoje přátelé rodiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
22.6.22 20:22

Jste spolu 5 minut i s cestou a ty by ses cpala na svatbu? To jako fakt? Ne, nehodí se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
22.6.22 20:24

Já jsem na svojí svatbě třeba měla pravidlo, že spolu lidi musí být cca aspoň rok, aby byli zvaní oba, nechtěla jsem na fotkách nějakou náhodnou buchtu/týpka, kterého si ani nebudu pamatovat 🤷‍♀️
A zdaleka ne na všech svatbách je automaticky +1! Víš vůbec, kolik stojí svatba??? My jsme pečlivě vybírali, koho pozvat, abychom se vešli a rozhodně bych tam nechtěla někoho, koho neznám a kamarád s ní je 5 neděl, což je absolutně nic… dýl mám kolikrát nepřevlečenou postel 🤣 (vtip)
A když se vdávala moje nej kámoška, byla jsem s teď už manželem jen cca 4 měsíce, dohodli jsme se, že pojedu sama, nikoho tam ještě neznal, byli jsme spolu chvilku… a jsem za to ráda, užila jsme si to na max, takto bych se věnovala jemu, ať se tam necítí sám.
Nevidím na tom nic divného, možná jen Tvůj příspěvek 🤷‍♀️. Jste spolu chviličku, co po něm chceš? Rovnou i zásnubák ne 🙄?

Příspěvek upraven 22.06.22 v 22:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria