Opustil mě partner a mám miminko

Anonymní
22.6.22 16:26

Opustil mě partner a mám miminko

Holky jsem v úplné pr…opustil mě partner, máme malé miminko. Prý se mnou nechce žít. Malou má rad a starat se chce. Cela sw klepu, vůbec jsem to nezvládla, vrazila ksem mu facku a on mi ji následně vrátil. Řekli jsme si hodně zle věci.

Prosím jak tohle zvládnout? Mám dojem ze se mi totálně sesypal cely život. Ani nevím jak zvládnu peci o malou - myslím teď, do budoucna mi určitě pomohou rodiče.

Dekuji a prosím i o tipy na antidepresiva apod - kojim.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3755
22.6.22 16:30

Mysli na malou. Musíš pro ni tu být. Vykašli se na nějaký prášky. Je t de..l který si tě nezaslouží…to jako nevěděl dřív než si udělal s tebou dítě?? Nech ho jít. Čas vše zahojí a bude na tebe čekat ten pravý uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.6.22 16:31

To je ale prevíítt :?, jakože jak chce starat, když prchá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 16:35

No chce za nami chodit (platí bydleni) apod, proste malou chce, mě ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.22 16:36
@misulinka27 píše:
Mysli na malou. Musíš pro ni tu být. Vykašli se na nějaký prášky. Je t de..l který si tě nezaslouží…to jako nevěděl dřív než si udělal s tebou dítě?? Nech ho jít. Čas vše zahojí a bude na tebe čekat ten pravý uvidíš.

Absolutně nevěřím ze si někdy někoho najdu a ze budeme s malou šťastný :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.22 16:36

Co to je s těma chlapama? Nějakej virus nebo co?
Bez chlapa se to taky nepo…
Udělal ti vlastně službu, dal šanci jiným, lepším, chytřejším.
Určitě to bude fačak, být na všechno sama o tom žádná.

• Citovat
  • Upravit
1392
22.6.22 16:40

Ale určitě si časem najdeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
22.6.22 16:42

Co tim mysli …za nami chodit?

To ti moc nepomuze, jestli tam bude chodit k tobe jako domu.

Je to ted cerstvy, tezky..rozdychej to par dni a pak zkus vymyslet, co dal.

A urcite nekoho najdes, kdo si te zaslouzi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3755
22.6.22 16:45
@Anonymní píše:
Absolutně nevěřím ze si někdy někoho najdu a ze budeme s malou šťastný :? [/

To víš že najdeš. Když to nebudeš čekat :lol: odešla jsem od bývalého..byl na mě hnusný… Mam tři děti…a chlapa jsem nechtěla ani vidět…zadnyho…a potkala jsem toho nejuzasnejsiho a nejhodnějšího na světě :* a už jsme spolu 5 let… :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 16:46

Moc mě to mrzí. Sestru opustil manžel po šestinedělí druhé dcerky. Byl to masakr. Teď už je to pár let a situace je lepší, ale prostě tehdy šílená situace. Neboj se opřít o rodinu a přátele, my se také kolem ní semkli. Hodně se tam angažovali i jeho rodiče a s malou jí pomáhali, nevím, jaké vztahy panují u nás. Bude určitě trvat než to přijmeš a smíříš se s tím, prožila bych to, ideálně pokud bys mohla, tak třeba i psychoterapii.

Co ale považuju za extrémně důležité a budu asi znít cynicky - dokud má máslo na hlavě a je ochotný ke kompromisům, vyřeště praktické věci. Ohledně péče, alimentů, případně alimenty na neprovdanou matku do dvou elt věku dítěte. Nemusíte přes soud ale doporučuju to. Dohoda, byť sepsaná na OSPOD není vymahatelná. Teď bude mít výčitky svědomí a bude ochotný k ústupkům, za půl roku, rok, už to tak být nemusí.

Jinak se drž, tohle je strašně smutná situace, sestra se s tím doteď nesrovanala, že se rozvedli a jakým způsobem to udělal :-(

• Citovat
  • Upravit
3755
22.6.22 16:47
@Anonymní píše:
Absolutně nevěřím ze si někdy někoho najdu a ze budeme s malou šťastný :?

To víš že najdeš. Když to nebudeš čekat :lol: odešla jsem od bývalého..byl na mě hnusný… Mam tři děti…a chlapa jsem nechtěla ani vidět…zadnyho…a potkala jsem toho nejuzasnejsiho a nejhodnějšího na světě :* a už jsme spolu 5 let… :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
22.6.22 16:50
@Anonymní píše:
No chce za nami chodit (platí bydleni) apod, proste malou chce, mě ne.

Hlavně se domluvte kolik ti bude platit. Alimenty atd. Čas vše preboli uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
22.6.22 16:51

Vzhledem k tomu, že to je člověk, o Ti byl schopen dát facku, tak Ti vlastně udělal službu.
Opři se o rodiče, kamarády, z něj vydyndej alimenty, zjisti si všechny přídavky, na které máš nárok. BUĎ POZITIVNÍ!!! Bude líp, mnohem líp.
Na prášky se vykašli! Zajdi k psychologovi.
Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101741
22.6.22 16:55
@Suelinda píše:
Vzhledem k tomu, že to je člověk, o Ti byl schopen dát facku, tak Ti vlastně udělal službu.
Opři se o rodiče, kamarády, z něj vydyndej alimenty, zjisti si všechny přídavky, na které máš nárok. BUĎ POZITIVNÍ!!! Bude líp, mnohem líp.
Na prášky se vykašli! Zajdi k psychologovi.
Hodně štěstí.

No, jelikož píše, že mu ji dala první, tak jeden za 18, druhý bez dvou za 20…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.6.22 16:59
@Anonymní píše:
No chce za nami chodit (platí bydleni) apod, proste malou chce, mě ne.

Takže takovej parchant to zase nebude. Zajímalo by mě jeho vyjádření, jak on ten vztah viděl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky