Opustil mě partner a mám miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
22.6.22 17:16
@Suelinda píše:
Vzhledem k tomu, že to je člověk, o Ti byl schopen dát facku, tak Ti vlastně udělal službu.
Opři se o rodiče, kamarády, z něj vydyndej alimenty, zjisti si všechny přídavky, na které máš nárok. BUĎ POZITIVNÍ!!! Bude líp, mnohem líp.
Na prášky se vykašli! Zajdi k psychologovi.
Hodně štěstí.
Špatně čteš. Ona jemu vrazila facku první.
  • Citovat
  • Upravit
27723
22.6.22 17:24

A důvod proč jsi mu dala facku? já bych partnera co mě mlátí taky opustila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.6.22 17:25

Poradím ti to, co jsem poradila svojí kamarádce, když před třemi lety dopadla stejně. Ona teda měla doma už třetí dítě se svým manželem. Ten den, když jí to řekl si pro ní přijel její táta a odvezl jí k nim i s dětmi. V pondělí jsem jí naložila do auta a odvezla na soud, kde jsem jí,,donutila,, sepsat žádost o svěření dětí do její péče a vyměření alimentů. Nechtěla, ale zpětně je moc ráda. No a věř, že už nikdy sama nebudeš, máš dítě a někde na tebe čeká i nějaký chlap. Tahle moje kamarádka se před 14 dny šťastně provdala. I se třemi dětmi našla chlapa, který je má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.6.22 17:29

Tak rozhodně bych mu netolerovala návštěvy u sebe doma! Bude ti tam chodit kdy se mu zamane, jako do hotelu. Dítě mu dávej ven do kočárku a ty odpočívej.
Vyřiď si praktické věci. A hlavně nedoufej, tě se k tobě vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
22.6.22 17:37

Pokud ti dal facku tak to je pěkný ubozak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 17:40

Tu facku jsem mu dala první já. Bylo mi strašně líto co mi řekl - ze si nezasloužím byt mama, protože když jsem otěhotněla, tak jsem řekla, ze pokud by s nami nežil tak bych asi šla na potrat, tehdy totiž koukal jak puk a nejak to nebylo ok, takže jsem se bala ze zůstanu sama. A tady to máme…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.22 17:52

Malou zvládneš! I sama! A máš rodiče! :srdce: Já jsem na péči o syna (skoro dva roky) od narození téměř sama… Nikdo ho nikdo kromě mě nekoupal, nepřebaloval, neutišoval, když řval kvůli prdikum, atd atd, ze začátku je to těžké, je to prostě najednou jiný život, ale zvládneš to! Já třeba nemám rodiče, takže fakt žádná pomoc, nikdy… Dá se! Budeš unavená, vyčerpaná, ale plná lásky a ta tě bude držet nad vodou!!! Teď je to bolavé a strašně asi nečekané, ale je to jeho minus! On přijde o to nejhezčí, jeho chyba! Buď silná, vybřeč se, když bude malá spát, pusť emoce ven, ať si ulevíš, pro ni ale buď silná a veselá, kup si hodně kafe a čokolády a soustřeď se na malou! Potřebuje Tě!!! Zvládneš to a až to budeš nejmíň čekat, přijde jiný… Na to ale teď nemysli a soustřeď se fakt na malou, ať ji dáš 100 procent lásky a péče, uvidíš, že vztah, který si spolu vy dvě od začátku budete budovat, tě bude naplňovat a jednou se ti to vrátí, já tomu u sebe a malého taky věřím! Drž se! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.6.22 17:55
@Anonymní píše:
Tu facku jsem mu dala první já. Bylo mi strašně líto co mi řekl - ze si nezasloužím byt mama, protože když jsem otěhotněla, tak jsem řekla, ze pokud by s nami nežil tak bych asi šla na potrat, tehdy totiž koukal jak puk a nejak to nebylo ok, takže jsem se bala ze zůstanu sama. A tady to máme…

Takže ten vztah stál za houby už před tím, ty jsi otěhotněla neplánovaně a on vlastně zachránil dítěti život, když s tebou zůstal. Začíná se to vybarvovat dost zvláštně….

• Citovat
  • Upravit
2291
22.6.22 18:01

Sice to je nyní těžké, ale zase se ukázalo, co je to za sr..e, slabocha a ubožáka.

Jinak píšeš, že pomohou rodiče, což je super a ty se zatím postavíš na vlastní nohy. Bude to dobré, ale nebude to hned. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 18:19
@Janli píše:
Takže ten vztah stál za houby už před tím, ty jsi otěhotněla neplánovaně a on vlastně zachránil dítěti život, když s tebou zůstal. Začíná se to vybarvovat dost zvláštně….

Nestal za houby, ale dítě nebylo plánované a já se lekla ze by s nami třeba nebyl, to je cele. To bylo týden potom co jsem to zjistila. Je to historie

• Citovat
  • Upravit
56505
22.6.22 18:21
@Anonymní píše:
Absolutně nevěřím ze si někdy někoho najdu a ze budeme s malou šťastný :?

Na dalšího chlapa se teď vykašli. Nepotřebuješ ho. Musíš se dát dohromady a být tu pro dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
22.6.22 18:30

Ne, není důvod se před malou přetvařovat. Když máš chuť, breč, vztekej se. Nemusíš to celé hodiny v sobě držet. Malá bude zvedavě koukat a možná tě prekvapí a bude soucítit. A pak místo chuti na brek budeš mít sama chuť se jí věnovat a užívat si ji. Teď jsou dvě věci nejdůležitější. Dát si čas na odžıtí silných emocí - být s nimi celý den a po tisící si o tom s někým povídat. To není projev slabosti, ale hojení. Samozřejmě za projevy svých emocí máme vždy odpovědnost- všechny emoce lze projevit intenzivně a přitom bezpečně pro sebe i druhé.
Opečuj samu sebe. Je v pořádku porozumět svému podílu na tom, proč se vztah nepovedl. Ale určitě nejsi nemilovatelná. A to, co ti ten chudák provedl ( opustil tě s malým miminkem), bude potřebovat na úzdravu hodně vlastní péče a podpory. Buď sama sobě láskyplnou mámou. Řekni si o podporu rodiny. Neboj se přijmout hodně velkou podporu, hlavně z počátku, kým se nepostavíš na nohy.
A tu druhou věc Ti už holky popsali. Vyjednávej podmínky rozchodu teď, kým má máslo na hlavě. S právníkem. Kromě alimentů musí platit i na Tebe po určitou dobu. Teď bude velkorysejší, za pár měsíců bude schopen právně zapírat své příjmy, aby Ti platil co nejméně. Samozřejmě to tak nemusí dopadnout, ale je to zkušenost, kterou udělalo hodně žen. Muži jsou z nějakého důvodu přesvědčení, že ženy se chtějí přiživovat na jejich příjmech, a jejich motivace je platit co nejméně. Že jejich dítě je v existenční nouzi, nějak neřeší. Hlavně že ublíží ženě a sobě dopřejí. Proto využij jeho másla na hlavě a neboj se být náročná!
On Ti to taky udělal náročné na dalších 20 let. Zvládneš to, ale je to sakra těžké, být na dítě sama…
Někteří muži hodně spěchají na střídavou péči. Umožni mu být hodně času s miminkem, ať si vybuduje vztah, ale pokud to pro Tebe a dítě není v pohodě, nedej se dotlačit k tomu, aby Ti dítě bral přes noc. Není vhodné jít proti separační úzkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.6.22 18:48

A predtim byl milionovej, pozornej, skvělej chlap..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 18:55
@Austrike píše:
A predtim byl milionovej, pozornej, skvělej chlap..

Nebyl, ale měla jsem ho rada.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.22 18:56

@Bramborova Dekuji, zkusím co píšeš, před. Malou brecim, to jinal nejde, je mi ji strašně líto ze má takového otce. A ze budeme samy. Beru to jako životní prohru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky