Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
mám takový " zákeřný" dotaz, nad kterým přemýšlím a furt bádám a bádám a doteď jsem se nedobádala, proto to zkusím ještě tady, než to asi vzdám..
ale to právě nechci..
zkusím to napsat stručně a jasně. ![]()
Přes jednu nejmenovanou seznamku jsem se seznámila s mužem, oslovil mne, psali jsme si dlouho ale pozor, nikdy jsme se nesetkali.Byl to člověk, jak kdybyste se znali 10 let. Taková spřízněná duše.
A teď se stala jedna věc, stěhuje se zpátky domů a to je 400 km ode mne. Takže mne to položilo.
a jeho taky. a teď jsme to ukončili, respektive on, protože mi doslova napsal, že se nemůžeme sejít, protože ví, že by chtěl víc, že to nechce komplikovat..prostě to zabila vzdálenost. no napsala jsem to hooodně stručně. je rozvedený. A teď k věci. ja se chci osobně rozloučit, prostě mu zamávat, jak v těch filmech no..
on nechce, ze by to nedal..prostě jsme se do sebe.. ![]()
A teď mi prosím poraďte..chci ho překvapit, než se odstěhuje daleko..
pracuje u PČR, je to velká budova..krajské ředitelství..takže předpokládám hodně lidí..ale sranda je, že znám jen křestní jméno, věk, a mám jeho foto, takže vím, jak vypadá. a teď k jádru..
když přijdu na to ředitelství, tak co dál? Je nějaká možnost, že mi tam někdo poradí? Personální, já vím GDPR, nebo jak se to teď píše, ale je nějaká možnost? Informace na ředitelství? Krásná představa by byla, kdybych jim ukázala foto, oni řekli jméno a zavolali by mu do kanclu, že má návštěvu na vrátnici, ale takhle to asi bohužel nefunguje.
Nevíte prosím, jak postupovat? Já prostě nevím a hlavně se tam nechci někde producírovat jak v cirkusu..
Děkuji za případnou odpověď. ![]()
@sonnaaa píše:
Ahojkymám takový " zákeřný" dotaz, nad kterým přemýšlím a furt bádám a bádám a doteď jsem se nedobádala, proto to zkusím ještě tady, než to asi vzdám..
ale to právě nechci..
zkusím to napsat stručně a jasně.
Přes jednu nejmenovanou seznamku jsem se seznámila s mužem, oslovil mne, psali jsme si dlouho ale pozor, nikdy jsme se nesetkali.Byl to člověk, jak kdybyste se znali 10 let. Taková spřízněná duše.A teď se stala jedna věc, stěhuje se zpátky domů a to je 400 km ode mne. Takže mne to položilo.
a jeho taky. a teď jsme to ukončili, respektive on, protože mi doslova napsal, že se nemůžeme sejít, protože ví, že by chtěl víc, že to nechce komplikovat..prostě to zabila vzdálenost. no napsala jsem to hooodně stručně. je rozvedený. A teď k věci. ja se chci osobně rozloučit, prostě mu zamávat, jak v těch filmech no..
on nechce, ze by to nedal..prostě jsme se do sebe..
A teď mi prosím poraďte..chci ho překvapit, než se odstěhuje daleko..pracuje u PČR, je to velká budova..krajské ředitelství..takže předpokládám hodně lidí..ale sranda je, že znám jen křestní jméno, věk, a mám jeho foto, takže vím, jak vypadá. a teď k jádru..
když přijdu na to ředitelství, tak co dál? Je nějaká možnost, že mi tam někdo poradí? Personální, já vím GDPR, nebo jak se to teď píše, ale je nějaká možnost? Informace na ředitelství? Krásná představa by byla, kdybych jim ukázala foto, oni řekli jméno a zavolali by mu do kanclu, že má návštěvu na vrátnici, ale takhle to asi bohužel nefunguje.
Nevíte prosím, jak postupovat? Já prostě nevím a hlavně se tam nechci někde producírovat jak v cirkusu..
Děkuji za případnou odpověď.
JÁ CHCI.
Sama píšeš, že on nechce. Co takhle respektovat jeho rozhodnutí. Co si od toho vlastne slibujes? Evidentne to neciti stejne jako ty. Nemyslim, ze by ocenil, ze za nim necekane prijedes zrovna do prace. Dalsi vec je, zda je opravdu nezadany a zda se opravdu stehuje… promin, ale svet seznamek funguje trochu jinak nez svet mimo ne.
@sonnaaa píše:
Ahojkymám takový " zákeřný" dotaz, nad kterým přemýšlím a furt bádám a bádám a doteď jsem se nedobádala, proto to zkusím ještě tady, než to asi vzdám..
ale to právě nechci..
Přes jednu nejmenovanou seznamku jsem se seznámila s mužem, oslovil mne, psali jsme si dlouho ale pozor, nikdy jsme se nesetkali.Byl to člověk, jak kdybyste se znali 10 let. Taková spřízněná duše.A teď se stala jedna věc, stěhuje se zpátky domů a to je 400 km ode mne. Takže mne to položilo.
A teď mi prosím poraďte..chci ho překvapit, než se odstěhuje daleko..pracuje u PČR, je to velká budova..krajské ředitelství..takže předpokládám hodně lidí..ale sranda je, že znám jen křestní jméno, věk, a mám jeho foto, takže vím, jak vypadá. a teď k jádru..
Nedělej to. Nic dobrého z toho nevzejde. On to nechce a u PČR mu uděláš přinejlepším ostudu (jestli tam fakt pracuje). Podle mě se vzdálenost 400 km dá překonat, dál bych se v tom raději nepatlala. Kdo ví, jak to je.
Já si myslím že jsi viděla až moc romantických filmů/přečetla romantických knih. Plánuješ udělat hloupost. On se sejít nechce, tečka. ![]()
To zas bude trapas
zase taková láska to není, 400km je nic. ![]()
Nechci ti brát iluze ale bude to akorát pohádkář… promiň. Nepatlej se v tom a tuhle virtuální kapitolu uzavři a najdi si někoho reálného.
No čtu to teď po sobě..já to napsala tak stručně, blbě. lépe to neumím zformulovat. promiň te. Chtěla jsem mu jen poděkovat, nic víc a ject přes 100 km domů. To jsem například nenapsala.
@sonnaaa píše:
ale to právě nechci..
Ježíš, to je trapný
. Jasně ti řekl, že nechce, což znamená, že nechce. Nejspíš bude ženatej a chce trávit čas s rodinou. Prostě jste se do sebe… Co to znamená, ty 3 tečky? 🤣. Kolik ti je, proboha?
Na seznamce ti může psát kdokoliv a cokoliv. Ses fakt tak udělala do někoho, kdo dost možná ani neexistuje? Proč jste se nepotkali už dřív?
Kdyby zájem měl, tak se setkáte nebo by chtěl to, co ty nebo se ani nestěhoval. To si uvědom. Buď neexistuje a to je cesta toho lháře z toho ven nebo existuje a nemá zájem.
Tvoje varianta “jen přes zprávy se do mě tak zamiloval, že mě raději nechce vidět, protože by ho to bolelo skrz stěhování” je velmi nepravděpodobná.
Pokud by to náhodou pravda byla, stejně to nedělej, jen si uděláš ostudu a jemu u pčr taky.
Ten ti lže jak když tiskne.. na 100% je ženatej a potreboval se te zbavit. A vsad se ze na te PČR neděla
@sonnaaa píše:
No čtu to teď po sobě..já to napsala tak stručně, blbě. lépe to neumím zformulovat. promiň te. Chtěla jsem mu jen poděkovat, nic víc a ject přes 100 km domů. To jsem například nenapsala.
Je to ulhanej manipulátor a akorat z tebe dostal nahatý fotky..
@sonnaaa píše:
Ne ne, tímhle jsi to nevylepšila. Myslím, že jsi všechno důležité napsala.
Samé varovné signály. Nedělej to a buď ráda, že jsi volná pro normální plnohodnotný vztah.
Jestli chceš, pošli mi jeho fotku do SZ, schválně se mrknu, jestli někde na internetu už není.
@sonnaaa píše:
Pres dedky na vratnici neprojdes, to si kuř
Nejsi ta, co delala v ty jidelne, jak se Ti tam libil ten zamestnanec, co chodil na obědy? Jestli ne, tak promin ![]()
Já všem děkuji za odpověď.
kdyby to psal někdo jiný, napíšu mu to samé.
napsala jsem to tak, že jinou odpověď jsem asi nečekala.. ![]()
Nějak se mi celý ten příběh nezdá. Řekla bych, že chlápek tě pěkně houpe.