Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Easter píše:
A co když se všichni pletou? Naživo je naživo. Třeba on změní názor, LIVE
Tady na emiminu se schází pouze elita z cele ČR.. nerozumim tedy tomu.. proč bychom se měli plést..
Co má co společného Láska se vzdáleností? Buď se milujete, pak ta vzdálenost bude prd, anebo se hledají důvody, proč se nemilovat. A proč se vrací domů? To se tam nechal převelet, nebo byl převelen? A pokud se nechal převelet, tak k tomu má asi nějaké důvody, ne?
Kluci se na seznamkách takto baví,
už seš okoukaná, napsal že se stěhuje, konec, tečka.
V 16 ti letech to jestě není trága, horší, kdybys s ním měla děti, třeba.
Dávej si na seznamkách pozor, opravdu tam není nikdo normální, po kom bys faaaakt toužila ![]()
Jezismarja to nemyslis vazne!
Jak te takova hovadina vubec mohla napadnout? Bud si celou dobu si pises s clovekem, ktery si vymyslel postavu nejakeho velkeho zvirete na PCR na kterou oblbuje holky na seznamce, zatimco mu doma manzelka uspava deti. Nebo fakt existuje a v tom pripade tam jed na vratnici s jeho fotkou, privez velkeho plysaka a puget ruzi jako podekovani a hlavne prosim te vem nekoho s sebou, kdo tu celou saradu nafilmuje a hodi na youtube. ![]()
@sonnaaa Je to v Ústí nad Labem? Já bych tam přišla s obrovským pugétem rudých růži, řekla - Růže k lásce schŮdeček, s úctou Béda Hudeček. a ZMIZELA BYCH JAK PÁRA NAD HRNCEM.
@Easter píše:
A co když se všichni pletou? Naživo je naživo. Třeba on změní názor, LIVE
Jako že když se s ním „na sílu“ sejde, tak přeskočí konečně ta správná jiskra a bude všechno růžové? To by bylo príma. Ale bohužel.
Už se potkat mohli, neudělali to. On ji „pro jistotu“ nechce naživo vidět nikdy. Ona nezná ani jeho příjmení. Aktuálně je dělí 100 km, to problém nebyl, psali si a úžasně se zamilovali. Teď se pán stěhuje ještě o 300 km dál a to je už takový problém, že je třeba ukončit vztah.
Můj tip je, že jí ten člověk celou dobu lhal. A pokud nelhal a všechno je pravda a nic než pravda, tak je to nějaký nepoužitelný jedinec. Je tam příliš mnoho varovných signálů, než aby to mělo budoucnost.
@TRG píše:
Jako že když se s ním „na sílu“ sejde, tak přeskočí konečně ta správná jiskra a bude všechno růžové? To by bylo príma. Ale bohužel.Už se potkat mohli, neudělali to. On ji „pro jistotu“ nechce naživo vidět nikdy. Ona nezná ani jeho příjmení. Aktuálně je dělí 100 km, to problém nebyl, psali si a úžasně se zamilovali. Teď se pán stěhuje ještě o 300 km dál a to je už takový problém, že je třeba ukončit vztah.
Můj tip je, že jí ten člověk celou dobu lhal. A pokud nelhal a všechno je pravda a nic než pravda, tak je to nějaký nepoužitelný jedinec. Je tam příliš mnoho varovných signálů, než aby to mělo budoucnost.
mě to přišlo, jako když si zakladatelka odpovídá sama sobě ![]()
@Kockazvysocan píše:
mě to přišlo, jako když si zakladatelka odpovídá sama sobě
Ne, že by mě to nenapadlo… ![]()