Jak oslovit "neznámého muže"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
22.6.22 22:41

@Klopotkova myslela jsem to jen všeobecně..že to tady teď tak vypadá..jak jsem naletěla.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 22:45

Připomíná mi to mé období, chvíli po ukončení dlouholetého vztahu.
Jen tak z nudy jsem najela na amatéry, vlastně jen na diskuzi na tom serveru.
Abych mohla přispívat, musela jsem se regnout…No, během chvíle lavina zpráv od neznámých honimírů :D Do pošty mi přistál vzkaz od policajta, fotky v uniformě i bez :mrgreen:
Během chvíle jsem věděla, že je to jen kecal a že fotky sto pro nejsou jeho, ale protože jsem se nudila, hrála jsem s ním jeho hru.
Vypisoval, vrkal a ve finále se taky údajně stěhoval.. To už jsem nevydržela a napsala mu, že mu děkuju za zkrácení nudy a poradila mu, aby ze sebe příště nedělal pako.
Smazal profil :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10263
22.6.22 22:59

@sonnaaa Nedělej to. Máš v sobě příliš tu filmovou představu. Pokud to uděláš, budou na konci dva rozčarovaní lidé. On, protože si to nepřál, ty, protože on nebude reagovat, jak by sis představovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.6.22 23:07
@Premek_Orac píše:
@sonnaaa Nedělej to. Máš v sobě příliš tu filmovou představu. Pokud to uděláš, budou na konci dva rozčarovaní lidé. On, protože si to nepřál, ty, protože on nebude reagovat, jak by sis představovala.

Obávám se, že na konci nebudou dva rozčarovaní lidé, ale pouze jeden člověk a to zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
22.6.22 23:09
@sonnaaa píše:
@Klopotkova myslela jsem to jen všeobecně..že to tady teď tak vypadá..jak jsem naletěla.. :palec:

Mohlas naletět jen ženáčovi, co se nudil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
22.6.22 23:14
@Modra1 píše:
Právěže aby do toho lidí dávali prachy, tak tam pořadatel seznamky nasazuje falešné profily, které tam drží predplatitele díky hranemu zájmuA zrovna tento příběh mi přijde jako klišé: PČR, krajské ředitelství, víc osobních údajů nezná,.. A když dotyčná naznačí osobní kontakt, tak stěhování :mrgreen:

To je zajimave, ani by me to nenapadlo 8o Ale jo, mas s nejvetsi pravdepodobnosti pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
22.6.22 23:17
@Klopotkova píše:
O nahých fotkách nic nepsala.

Myslíš ze mu zadny neposlala? Proč by ženatej chlap byl jinak na takovem fóru??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
23.6.22 07:59

Jezisi vykašli se na to a neztrapnuj se 8o :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
23.6.22 08:32

Hele i kdyby to nakrásně byla pravda, už vidím, jak nakráčíš na vrátnici na KŘ a řekneš, že hledáš Frantu, co je mu okolo padesátky a chceš ho vidět.
I kdyby tam opravdu dělal, uděláš mu takovou ostudu, že bude chodit kanálama ještě za půl roku :jazyk:
Takovejch je, zkracujou si dlouhou chvíli, doma manželka a dvě děti, a když to začne vypadat, že by se snad ženská chtěla sejít, tak to utnou, případně si vymyslí nějakou takovouhle historku.
Hoď to za hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
23.6.22 08:39
@sonnaaa píše:
Ahojky :kytka: mám takový " zákeřný" dotaz, nad kterým přemýšlím a furt bádám a bádám a doteď jsem se nedobádala, proto to zkusím ještě tady, než to asi vzdám.. :think: ale to právě nechci.. :roll: zkusím to napsat stručně a jasně. :pankac:
Přes jednu nejmenovanou seznamku jsem se seznámila s mužem, oslovil mne, psali jsme si dlouho ale pozor, nikdy jsme se nesetkali.Byl to člověk, jak kdybyste se znali 10 let. Taková spřízněná duše. :srdce: A teď se stala jedna věc, stěhuje se zpátky domů a to je 400 km ode mne. Takže mne to položilo. :roll: a jeho taky. a teď jsme to ukončili, respektive on, protože mi doslova napsal, že se nemůžeme sejít, protože ví, že by chtěl víc, že to nechce komplikovat..prostě to zabila vzdálenost. no napsala jsem to hooodně stručně. je rozvedený. A teď k věci. ja se chci osobně rozloučit, prostě mu zamávat, jak v těch filmech no.. :roll: on nechce, ze by to nedal..prostě jsme se do sebe.. :roll:
A teď mi prosím poraďte..chci ho překvapit, než se odstěhuje daleko.. :roll: pracuje u PČR, je to velká budova..krajské ředitelství..takže předpokládám hodně lidí..ale sranda je, že znám jen křestní jméno, věk, a mám jeho foto, takže vím, jak vypadá. a teď k jádru.. :think: když přijdu na to ředitelství, tak co dál? Je nějaká možnost, že mi tam někdo poradí? Personální, já vím GDPR, nebo jak se to teď píše, ale je nějaká možnost? Informace na ředitelství? Krásná představa by byla, kdybych jim ukázala foto, oni řekli jméno a zavolali by mu do kanclu, že má návštěvu na vrátnici, ale takhle to asi bohužel nefunguje. :roll: Nevíte prosím, jak postupovat? Já prostě nevím a hlavně se tam nechci někde producírovat jak v cirkusu.. :roll: Děkuji za případnou odpověď. :kytka:

Nic nepodnikej, chlapek si nejspise jen kratil dlouhou chvili. Pokud byste opravdu byli spriznene duse, neni prece duvod ukoncovat ciste konverzacni pratelstvi kvuli stehovani. Dalka pratelstvi (predevsim virtualnimu) nijak nevadi. Nejspise ztratil zajem a protoze se te chtel elegantne zbavit, vymluvil se, ze by chtel vic. Pokud si clovek s nekym opravdu rozumi, nehraje dalka roli, natoz kdyz jde hlavne o psani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.6.22 08:43
@Královna Kosmíru píše:
Myslíš ze mu zadny neposlala? Proč by ženatej chlap byl jinak na takovem fóru??? :nevim:

Píše, že neposlala, mě by třeba ani nenapadlo, že by mu automaticky měla posílat nahé fotky.

• Citovat
  • Upravit
15332
23.6.22 09:38
@Klopotkova píše:
Píše, že neposlala, mě by třeba ani nenapadlo, že by mu automaticky měla posílat nahé fotky.

Proč automaticky? Tak asi proto se ji chce zbavit.. nic mu neposlala.. pan se s ni nudil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.6.22 09:49
@Královna Kosmíru píše:
Proč automaticky? Tak asi proto se ji chce zbavit.. nic mu neposlala.. pan se s ni nudil :nevim:

Ty jsi psala, že mu poslala nahé fotky, zakladatelka o tom nenapsala ani ň, až poté, že mu nic neposílala, takže Ty jsi jako automatiku brala, že mu fotky poslala. tO JE TAK OHRANÉ S TĚMI FOTKAMI, DIVÍM SE, ŽE SI O NĚ JEŠTĚ NĚKDO ŽÁDÁ NEBO JE NĚKDO POSÍLÁ, TO JE ZÁBAVA z let po roku 2000.

• Citovat
  • Upravit
15332
23.6.22 09:56
@Klopotkova píše:
Ty jsi psala, že mu poslala nahé fotky, zakladatelka o tom nenapsala ani ň, až poté, že mu nic neposílala, takže Ty jsi jako automatiku brala, že mu fotky poslala. tO JE TAK OHRANÉ S TĚMI FOTKAMI, DIVÍM SE, ŽE SI O NĚ JEŠTĚ NĚKDO ŽÁDÁ NEBO JE NĚKDO POSÍLÁ, TO JE ZÁBAVA z let po roku 2000.

Hele nevim jak to dneska chodi.. na seznamku se teprve chystam.. dam si nahou fotku přímo do profilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
23.6.22 10:07

A co když se všichni pletou? Naživo je naživo. Třeba on změní názor, LIVE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie