Jak oslovit "neznámého muže"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10971
22.6.22 21:19

@sonnaaa ty ses zamilovala, on určitě ne. Vsaď se, že si na Tinderu píše s dalšími deseti a s dalšími deseti chrápe. Určitě si mezi sebou posíláte sexy fotky a je to jen o zvyšování sebevědomí. Jde o dům dál… V práci (snad každé) ho určitě neprásknou nějaké cizí holce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
22.6.22 21:21

Bože to je hovadina.
Ty jsi tedy dobře naivní a vlezlá.
 Promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10971
22.6.22 21:21
@sonnaaa píše:
No čtu to teď po sobě..já to napsala tak stručně, blbě. lépe to neumím zformulovat. promiň te. Chtěla jsem mu jen poděkovat, nic víc a ject přes 100 km domů. To jsem například nenapsala.
,, Ahoj, díky"… A jedeš 100 km dom :lol:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15359
22.6.22 21:22
@sonnaaa píše:
Já všem děkuji za odpověď. :srdce: kdyby to psal někdo jiný, napíšu mu to samé. :palec: napsala jsem to tak, že jinou odpověď jsem asi nečekala.. :roll:

Nejde o to jak jsi to napsala, ale o to, že to je úplná blbost. Chlap nejspíš lze, zbytečně se budeš namáhat a ztrapnovat, kvůli nějakým vymyslum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
22.6.22 21:42

@sonnaaa
Prosím tě neblbni.
Podle mě ti kecal od samého začátku, vrať se zpátky na zem, neorganizuj žádné setkání, byla by to na 99,9 procent zbytečná cesta.
Jenom do budoucna pozor na různé americké vojáky na misi, lékaře ve válce a podobně. Jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
22.6.22 21:46

Milá zlatá, a co je to za seznamku? Seš si jistá, že si píšeš s reálnou osobou? Protože některé seznamky mají nasazené falešné lidi (fake fotka, jméno, prostě vše). Při vstupu na seznamku je v podmínkách užívání malými písmeny souhlas, že víš, že tam někdo takový je nasazený pro větší „zábavu“. (Bývá to u těch placených.) To by totiž odpovídalo takovýmu story. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27929
22.6.22 21:56

@sonnaaa zamkni sa doma kým nevychladneš a neprejde ťa to. On záujem o teba nemá a ty si sa pekne namotala. Potrebuje sa ťa zbaviť a vie že romantickým hlúpostiam uveríš, muži takto v skutočnosti neuvažujú. A pozor aby ešte od teba nepýtal peniaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.6.22 21:58

@Modra1 u placenych seznamek nekdo nasazeny? To bych cekala mozna tady na emiminu ale kdyz uz nekdo dava prachy tak by tam snad nemeli nastrkovat herce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
22.6.22 22:04
@eva.pass píše:
@Modra1 u placenych seznamek nekdo nasazeny? To bych cekala mozna tady na emiminu ale kdyz uz nekdo dava prachy tak by tam snad nemeli nastrkovat herce

Právěže aby do toho lidí dávali prachy, tak tam pořadatel seznamky nasazuje falešné profily, které tam drží predplatitele díky hranemu zájmu

A zrovna tento příběh mi přijde jako klišé: PČR, krajské ředitelství, víc osobních údajů nezná,.. A když dotyčná naznačí osobní kontakt, tak stěhování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45730
22.6.22 22:11

A proč jste se doposud nepotkali, když jste se tak zamilovali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
22.6.22 22:13

Nic placeného..ani koruna. fotky nahé ne..Tinder atd blbosti nee, hledání vztahu ne, jen povyražení, chtěli jsme oba..oba dva závazky..nakonec on bez závazků ale já ne..ale nechám toho. :palec: děkuji všem za příspěvky. :srdce: :srdce: mockrát děkuji. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.6.22 22:14
@Královna Kosmíru píše:
Je to ulhanej manipulátor a akorat z tebe dostal nahatý fotky..

O nahých fotkách nic nepsala.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
22.6.22 22:16

@sonnaaa Já Tě i chápu, že Tě to láká, ale je to celé blbost, přinejmenším se dost ztrapníš, není to ředitelství v Ústí nad Labem?

• Citovat
  • Upravit
405
22.6.22 22:32

@Klopotkova nechám to plavat. Ale já opravdu neposlala generálovi 100 000 tis. Kč do Afghánistánu, jak to teď vypadá..🤣
 Není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.6.22 22:35
@sonnaaa píše:
@Klopotkova nechám to plavat. Ale já opravdu neposlala generálovi 100 000 tis. Kč do Afghánistánu, jak to teď vypadá..🤣
Není..
??? To nikdo snad netvrdí, ne? A i kdyby tvrdil, tak co, pravda je jen jedna.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky