Natáčení hlavičky 8 týdnů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
22.1.15 11:27

Ja jsem se snazila malyho polohovat, podkladat hlavicku a vsechny ty zaruceny recepty, ale nelibilo se mu to, hned se vzbudil a jednoduse zabranu hlavickou odsunul, zacalo to asi kdyz mel 7tydnu. Otocil hlavicku I na druhou stranu ale zadna slava to nebyla. Hlavicka mu zacala najednou placatet, ve 4m nas detska poslala k neurolozce na kt.jsme cekali mesic a v 5m zacali cvicit Vojtovku, na stesti jen 2,5 mesice. Hlavicku ma ted ve 14mesicich placatou porad, ale srovnava se to a je to mnohem lepsi.Moje rada zni, pockat max.1 mesic a rict to detske nebo si najit RHB centrum. Drzim vam palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.1.15 11:29

Syn jako miminko take stale koukal na jednu stranu. V postylce jsem zkousela menit strany, aby spis koukal ven a ne do zdi. Pomohlo to jen malicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
22.1.15 11:30

První dcera se srovnala sama, motivovala jsem ji na tu druhou stranu, dávala na bok, ale to dle mě nemělo moc vliv, prostě časem našla i tu druhou stranu. Druhá musela cvičit Vojtovku, ale tam toho bylo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
22.1.15 11:33

Zkus třeba polštářek candide, pokud by se to prohlubovalo, určitě zajít za doktorkou nebo na rhb a kdyby ani to nepomohl a hlavička se výrazně zploštěla, dá se použít kraniální remodelační ortéza, mrkni na diskuse, popátrej.
ale pro začátek ten polštářek je dobrý. je z pamětové pěny a vevnitř je kolečko, takže mu tam ta hlavička zapadne a nenutí tolik točit na ouško a když jo, tak ta paměťová pěna brání velkému tlaku na lebku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
22.1.15 11:37

Tak naše malá taky ve spánku preferovala pravou stranu, no docela dlouho, trošku měla slehlou stranu, podlkládání u nás nepomohlo až tento polštářek, je z líné pěny a hlavička tam krásně zapadne a dítko fakt nemá tendenci ji otáčet a když ano, neslehne si jí
 http://www.zbozi.cz/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.1.15 11:43

Polstarek jsem zkousela taky, ale u nas bez uspechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.1.15 11:51

Mám děti 4 a všechny mi na psaní preferovaly jednu stranu.. řešila jsem to tak, že hračky zavěšené na té druhé straně, když usnuly, tak jakmile byly už fakt hadrový, přehazovala jsem hlavičku na tu druhou stranu a v noci spyl na polštáři, aby hlava byla v měkkém a neplacatila se… vybojovalal jsem bez placky u všech :mrgreen: jinak, snažila jsem se jim k hlavičce rvát smotanej ručník nebo plínku, aby usínaly s hlavou alepoň rovně, pak je otočení natu neoblíbenou stranu nebudilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
22.1.15 14:00

Díky za reakce:-) Budu pořád polohovat na boček a snad se to časem zlepší. V po se poradím s dr. Ještě jsem se chtěla zeptat, jak vaše dítka ve 2 měsících pásly koníčky. Náš malý krásně zvedne hlavičku, ale pořád přepadává na pravý bok. Musím ho přidržovat, aby se nevybulil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
22.1.15 14:09

@Verulda86 Určitě to prober s doktorkou, asi byse to časem srovnalo samo, ale nejspíš tě pošle na rehabilitaci. Tam posoudí jestli to problém je, nebo není a kdyžtak navrhnou cvičení-to zabírá velmi rychle-hlavně ze zčátku-za týden uvidíš zázraky v pokroku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.1.15 14:26

@Verulda86 je tim, ze uprednostnuje tu pravou stranu. Synek delal to same a museli jsme zacit cvicit..Vsak uvidis co ti rekne doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.1.15 16:16

Náš malej když je na zádech, tak taky je pořád jen na levé straně. V noci ukládám proto na bok na střídačku a tak vydrží. Ale v kočárku nebo přez den když si „hraje“, tak pořád jen na levé. Taky máme osum týdnů. Ma ji radši, protože na ni ležel i v bříšku, jelikož byl prdelkou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí