Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kurňa, kam zmizel ten příspěvek, jak tu nademnou kdos psal, že manžel si navlékl její prádlo a něco podobného natočil
než jsem to stihla ocitovat, bylo to fuč
bych asi umřela, můj chlap v tangách ![]()
@merde píše:taky si kolikrat rikam, zda to neni prace adminu
adminů ne, spíš se někdo baví, tady je plno takových hovadin
@avm3 píše:
@martina.se To není zakladatelka, jestli dobře chápu, že?
né, není - dala to omylem bez anonymu, pak teprve anonym. ![]()
@martina.se Já jen, kdyby to byla, tak to by byla povedená rodinka. Ale jak jsem to znova přečetla, tak mi to došlo ![]()
Přemýšlela jsi nad tím, jaké to může mít následky? Máš na videu i obličej? Co když se ti jednoho dne kamarád bude chtít pomstít a video vyvěsí na net, pošle k manželovi do práce, tvým jménem na erotických serverech podá inzeráty atd. atd… nebo co když to pošle vašim, prostě všude. Nejsi normální. Jak to vysvětlíš manželovi je tvůj problém, jestli se od kamaráda dostane to video někam ven a poznají tě známí, budeš chodit kanálama.
O to strach nemám že by se video dostalo někam dál, právě že jde vidět jen spodek, nic víc.
Dá se pak někde požádat o vymazání této diskuze když budu chtít?
Kdyby jsem dostala MMS od kamaráda jak si ho honí, aniž by před tím nebyly nějaké techtle- mechtle, tak si o něm myslím že je úchýl. Naopak si nedovedu představit, že já bych toto vůbec někomu poslala. Obávám se, že jak už někdo psal, že přesto, že nejde třeba o nic, tak mě by se manžel trochu zhnusil a vztah by to rozhodně narušilo ať by to vysvětloval jakkoliv. Nejsem spochna pochopit, co jsi tím chtěla dokázat. Když s někým kamarádím - je tam různá úroveň vztahu, ale sex do toho nepatří.
Přesně, sex do toho nepatří. Já ale o sexu nic nepsala. Prostě mě o to požádal, vyhecoval…Já vím, udělala jsem velkou blbost, ale pro mě to nic neznamenalo že mu to pošlu.
@Anonymní píše:
Přesně, sex do toho nepatří. Já ale o sexu nic nepsala. Prostě mě o to požádal, vyhecoval…Já vím, udělala jsem velkou blbost, ale pro mě to nic neznamenalo že mu to pošlu.
jako já tě nechci soudit, mě je taky dost
, ale jako on tě ten kamarád nepřitahuje, nic s ním nemáš, máš šťastný manželství, jestli chápu, tak do prčic proč
jako pochopila bych, kdybys tu třeba napsala, že kamarád tě nějakým svým způsobem „láká“, tak dokážu pochopit, že tě mohl vyhecovat… no chápu, že ses potřebovala vyzpovídat, ale tady je každá rada drahá ![]()
Tak ja ti povim, jak to vypada z druhe strany. Pred dvema lety jsem nahodou obejvila podobne video meho manzela, jeste k tomu mel na sobe moje spodni pradlo. Pry to byla take legrace, ale bohuzel s nasim do te doby klidnym vztahem to tak zamavalo, ze v nej nemam zadnou duveru a ani si nejsem jista, ze si ho vlastne vazim. Ja to vidim asi tak, jestlize je clovek ve vztahu, na kterem mu zalezi, respektuje toho druheho, tak urcite veci se proste nedelaji. Kolik je 15? Omlouvam se, ale docela mne tvuj prispevek rozohnil a bohuzel si nemyslim, ze tvuj partner to pochopi. Mozna se bude snazit, ale…