Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pěkné ráno všem, nedávno jsem se dozvěděla, že můj „přítel“ má krom mne ještě dvě další…Jednu na sex a jednu se kterou to táhne už půl roku. Ona neví o mně, kdežto já na to přišla. Ukončili jsme to a já mám dilema…napsat jí to nebo ne? Díky moc za každý názor.
A co si pomuzeš kdyz ji to napišeš?? s nim si to ukončila neee? takhle ze sebe udelas zhrzenou sprominutim megeru ![]()
@M1010 bud rada ze ses ho zbavila ale ja bych ji to klidne rekla. At vi co je to za hajzla a at jemu to jen tak neprojde. Jako co si mysli??! Jen at se ona dozví, ze neni jedina at ma chlapecek taky trosku problem..
Právě…to si taky říkám… Kamarádka mi zas radí ať jí to napíšu ať ví co je zač…tak proto ta nerozhodnost…:(
@M1010 já bych jí to napsala trochu lišácky. Přece nebude mít chlapeček všechno. ![]()
@kve-tinka píše:
@M1010 já bych jí to napsala trochu lišácky. Přece nebude mít chlapeček všechno.
Květinko jak? Nic jiného než „polopatě“ mě nenapadá…:(
@kve-tinka píše:
@M1010 já bych jí to napsala trochu lišácky. Přece nebude mít chlapeček všechno.
přesně tak
Ona ti ale vůbec nemusí uvěřit, když nebude chtít. Chlapi si dokážou navymýšlet neskutečné věci, když jim teče do bot ![]()
@M1010 něco ve stylu, ať si ho více hlídá, že není všechno zlato co se třpytí. ![]()
@tinkerbelll píše:
Ona ti ale vůbec nemusí uvěřit, když nebude chtít. Chlapi si dokážou navymýšlet neskutečné věci, když jim teče do bot
To ne, ale když napíše, že má tygrované trenýrky.
![]()
Nech to plavat, stačí že jsi zklamaná ty. Proč kazit štěstí ještě dalším lidem.
@kve-tinka píše:
To ne, ale když napíše, že má tygrované trenýrky.![]()
No neboj, chlapi dokážou nemožné. Ale já bych jí teda nic nepsala, když už, tak bych jí spíš zavolala a sedla si s ni někde na kafe. Jako napsat nebo zavolat mi nějaký anonym, asi bych práskla s telefonem. Napsat, že máš pro ni určitě užitečné informace a že by ses chtěla sejít, protože to nechceš řešit po telefonu. Ženská je tvor od přírody zvědavý
no a kdyby nechtěla, tak má smůlu, no…
@kalamitaa píše:
Nech to plavat, stačí že jsi zklamaná ty. Proč kazit štěstí ještě dalším lidem.
To, že chlap podvádí, to je štěstí? Co když s ním nedej Bože otěhotní a teprve pak vyjde pravda najevo…já bych byla ráda, dozvědět se něco takového ještě včas…
Prej proč kazit štěstí další lidem
no tak já bych jí to napsala. Něco v tom smyslu, že jí jen informuji o tom, že pro tuto chvíli už jsou společně s tamtou na sex jediné dvě ženy v jeho životě, že ty jsi z toho vycouvala a už s ním netvoříš pár.