Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero Pročpak by měl panáček zase skončit v teplíčku a dělat blbce z nějaké jiné. Já dokážu pochopit, když je někdo v trvalém vztahu a najednou se šíleně zamiluje a prostě musí. To se dá pochopit. Ale chlap, kterej s jednou žije, s druhou spí a třetí oblbuje si podle mne žádné pochopení nezaslouží.
@Zdoběna píše:
To je jasný, že se spolu bavíte, když ho i ona poslala k „šípku“.![]()
…Ale bavila by ses s ní i po tom, kdyby spolu oni byli do teď??? ASI TĚZKO…
![]()
…lollll…
já se na něho vykašlala, on potom byl nějakou dobu s ní (neměl nikoho třetího v záloze), neposlala ho k šípku, za nějakou dobu poslal k šípku on ji, našel si další… já se kvůli chlapovi, který zanáší trápit nebudu…to naštěstí nějak neumím…
@stastne_rozvedena píše:…a co když „TÝ DRUHÝ“ to „jenom spaní“ vyhovuje a „TA TŘETÍ“ ho má jenom pro zábavu???
@Regina Hero Pročpak by měl panáček zase skončit v teplíčku a dělat blbce z nějaké jiné. Já dokážu pochopit, když je někdo v trvalém vztahu a najednou se šíleně zamiluje a prostě musí. To se dá pochopit. Ale chlap, kterej s jednou žije, s druhou spí a třetí oblbuje si podle mne žádné pochopení nezaslouží.
@Electrolux_EHM_4400 Mimochodem, nejznámější promiskuitní hrdina české literatury pan Popper (otec Oty Pavla) prodával vysavače zn. Elektrolux… ![]()
@Zdoběna píše: …a co když „TÝ DRUHÝ“ to „jenom spaní“ vyhovuje a „TA TŘETÍ“ ho má jenom pro zábavu???![]()
Pak jim nebude vadit, že se dozví pravdu ![]()
@Regina Hero píše:
@Electrolux_EHM_4400 @Honza 12 copak, copak, pánové? Že by strach, že se jedná o vaše možné prozrazení?
Myslím, že v takovém případě je to fajn varování, ne každá chce být jedna ze tří (čtyř, pěti…) a jestli jí to nevadí, tak to panáčka neohrozí… jestli jí to vadit bude, má šanci najít si někoho, kdo jí bude vyhovovat víc (a panáček taky)
Ale houby. Ale člověk má řešit svoje věci, svoje chování. Když zjistím, že je mě partner nevěrnej, tak mám možnosti, buď odejít, odpustit, nebo mě to nevadí. Ale nějaký pomsty, nebo posílání informací dál, ať to panáčkovy osladím, mě příjde dost pod moji úroveň. S prominutím teda. Tak poslala shodila se, ale budiž. To jako ho má hlídat do konce života? Takovej panáček si ještě nabalí „přítelkyň“. To má do konce života psát každé, aby si na něj dala pozor? Příjde mě to zbytečný.. Na to co mám doma si musí každý přijít sám.. A jelikož, jich bude dost, tak jedna upozorněná to nezachrání.
@Zdoběna píše: …a co když „TÝ DRUHÝ“ to „jenom spaní“ vyhovuje a „TA TŘETÍ“ ho má jenom pro zábavu???![]()
tak když jí to vyhovuje, tak není co řešit, ne?
To se nedozvíš, dokud se nezeptáš…
@Honza 12 píše:
Ale houby. Ale člověk má řešit svoje věci, svoje chování. Když zjistím, že je mě partner nevěrnej, tak mám možnosti, buď odejít, odpustit, nebo mě to nevadí. Ale nějaký pomsty, nebo posílání informací dál, ať to panáčkovy osladím, mě příjde dost pod moji úroveň. S prominutím teda. Tak poslala shodila se, ale budiž. To jako ho má hlídat do konce života? Takovej panáček si ještě nabalí „přítelkyň“. To má do konce života psát každé, aby si na něj dala pozor? Příjde mě to zbytečný.. Na to co mám doma si musí každý přijít sám.. A jelikož, jich bude dost, tak jedna upozorněná to nezachrání.
@stastne_rozvedena píše:
Panáček stejně zase skončí v teplíčku, s pátou, desátou.. Tím, že ho bonzneš teď, tak mu to prd a né osladíš..
@Kakika píše:
Pak jim nebude vadit, že se dozví pravdu
Přesně…
@Honza 12 nesouhlasím, někdy na to ženská přijde pozdě… třeba až je najednou těhotná… a to si žádná nezaslouží, ani ta největší mrcha… jestli on to má jako běžné nastavení, mít tři ženské najednou, každou na něco jiného, má s tím jít narovinu a říct to předem, aby se i ta žena mohla rozhodnout, jestli to chce nebo ne… a ne na to přijít až kdoví kdy… a je jedno, jestli to vícepartnerství má nastavené ženská nebo chlap…
No mě ta logika neříct to, přijde fakt divná. Ano, říkat to nemusí, ale to je jako když mě podvede nějaký obchodník. Také mu „udělám jméno“ v reálném čase, ale nebudu jeho podvody sledovat do konce svého (nebo jeho) života. Prostě podle mě není ani jedna varianta špatná. Špatné je jen lhaní ve vztahu.
@Anonymní píše:
já se na něho vykašlala, on potom byl nějakou dobu s ní (neměl nikoho třetího v záloze), neposlala ho k šípku, za nějakou dobu poslal k šípku on ji, našel si další… já se kvůli chlapovi, který zanáší trápit nebudu…to naštěstí nějak neumím…
To jo, teda, panečku… Takže v zásadě jste narazily na „děvkaře“, který by Vás obě dřív nebo později stejně poslal „k šípku“, aniž byste o sobě věděly. Takže jediný rozdíl v té vaší „milostné rošádě“ je to, že sis našla novou kámošku na bavení…
Ufffff…
![]()
@Honza 12 píše:
Presne tak… jak se obcas s kladasem Honzou neshodnu, tak tady uhodil hrebicek na hlavicku… bonzactvi/zalovani/donasectvi je nechutna vlastnost. Za Protektoratu taky byla spousta uvedomelych sousedu… a ver mi, ze take byli presvedceni, ze to tak je spravne ![]()