Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M1010 píše:
Holky napsala jsem jí to! Nevydržela jsem…teď jsem jen zvědavá co se bude z jeho strany dít až ona mu to řekne…
Tohle se tě už netýká.
@M1010 píše:
Holky napsala jsem jí to! Nevydržela jsem…teď jsem jen zvědavá co se bude z jeho strany dít až ona mu to řekne…
Ty jsi jí to vážně napsala???
![]()
Z pohledu nezávislé strany říkám jedno: ZOUFALĚ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI!!! ![]()
Ty ji pouze zvedneš sebevědomí. Ona je ta, která má chlapa a ty pro ni budeš zoufalka, která se neumí vyrovnat s rozchodem a žárlí. Myslím, že věřit ti nebude.
A chlap to okecá. ![]()
@M1010 píše:
Ty jsi mi ale bonzacek… hodne, hodne zoufaly krok
Tak jak, ulevilo se nam?
![]()
@WERISKA píše:
Ty ji pouze zvedneš sebevědomí. Ona je ta, která má chlapa a ty pro ni budeš zoufalka, která se neumí vyrovnat s rozchodem a žárlí. Myslím, že věřit ti nebude.
A chlap to okecá.
Záleží, jak je dotyčná chytrá, uvažující mozkem - nebo hloupá, uvažující něčím jiným ![]()
@WERISKA píše:
A chlap to okecá.
mě se tohle stalo a sebevědomí mi to teda nezvedlo, rozhodl se pro mě, ale to není výhra…byla jsem ráda, že mi ta milenka zavolala, protože bych se nechala tahat za fusekli hodně dlouho… podezření jsem trochu měla, ale když jsem něco nadhodila, byla jsem za paranoidní žárlivku a hysterku atd. atd., takže za mě - mě to pomohlo a s tou holčinou se normálně bavíme…
Já jsem se s oběma „bokovkama“, svého bývalého manžela sešla. Jedna byla přesvědčená o tom, že je jedinou ženou v jeho životě… Mužská solidarita nepopiratelně existuje, takže proč bychom my taky nemohly držet spolu. Ať holka ví, do čeho jde. A pokud jde o „přítele“ - proč by zakladatelka měla brát ohledy, když on je nebral? Když se to vezme kolem a kolem, nepodváděl jenom ji.
@Electrolux_EHM_4400 @Honza 12 copak, copak, pánové? Že by strach, že se jedná o vaše možné prozrazení?
Myslím, že v takovém případě je to fajn varování, ne každá chce být jedna ze tří (čtyř, pěti…) a jestli jí to nevadí, tak to panáčka neohrozí… jestli jí to vadit bude, má šanci najít si někoho, kdo jí bude vyhovovat víc (a panáček taky) ![]()
@Anonymní píše:
mě se tohle stalo a sebevědomí mi to teda nezvedlo, rozhodl se pro mě, ale to není výhra…byla jsem ráda, že mi ta milenka zavolala, protože bych se nechala tahat za fusekli hodně dlouho… podezření jsem trochu měla, ale když jsem něco nadhodila, byla jsem za paranoidní žárlivku a hysterku atd. atd., takže za mě - mě to pomohlo a s tou holčinou se normálně bavíme…
Zavolat a promluvit mi přijde stále lepší než smska. ![]()
Je to hodně zoufalé. No, třeba té druhé to otevře oči… ![]()
Jak malý děti
Když já nemám hračku tak ji nebude mít ani druhej/druhá. Tohle chování patří na pískoviště. A ženská, která chlapa sama neprokoukne, si ho zaslouží.
@Anonymní píše:
To je jasný, že se spolu bavíte, když ho i ona poslala k „šípku“.
…Ale bavila by ses s ní i po tom, kdyby spolu oni byli do teď??? ASI TĚZKO…
…lollll…
Zalezelo by na tom, kdo ta „dalsi“ je… mozna bych rekla, mozna ne. Ne kvuli sebe, ale kvuli ni… ale ctu, ze uz jsi ji to rekla.
Jaka tedy byla reakce?
@kalamitaa píše:
Jak malý dětiKdyž já nemám hračku tak ji nebude mít ani druhej/druhá. Tohle chování patří na pískoviště. A ženská, která chlapa sama neprokoukne, si ho zaslouží.
Presne tak
![]()
@Regina Hero píše:
@Electrolux_EHM_4400 @Honza 12 copak, copak, pánové? Že by strach, že se jedná o vaše možné prozrazení?
Myslím, že v takovém případě je to fajn varování, ne každá chce být jedna ze tří (čtyř, pěti…) a jestli jí to nevadí, tak to panáčka neohrozí… jestli jí to vadit bude, má šanci najít si někoho, kdo jí bude vyhovovat víc (a panáček taky)
No ja se strachy cely tresu
… a kralovsky se bavim nad takovym zoufalym uvazovanim
![]()