Napsat to té druhé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4569
18.11.14 08:09

Souhlasim s @tinkerbelll jinac Ti, myslim, na zaklade SMS ci mailu stejne neuveri… :( i kdyz na Tvem miste nevim, nevim, zda-li by se mi chtelo to setkani absolvovat :think: Ovsem zvedavost, jak asi vypada ONA by mi asi nedala :P :mrgreen: tak pevne nerviky a vzhuru do zivota :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.11.14 08:14
@Kacievi píše:
Souhlasim s @tinkerbelll jinac Ti, myslim, na zaklade SMS ci mailu stejne neuveri… :( i kdyz na Tvem miste nevim, nevim, zda-li by se mi chtelo to setkani absolvovat :think: Ovsem zvedavost, jak asi vypada ONA by mi asi nedala :P :mrgreen: tak pevne nerviky a vzhuru do zivota :kytka: :mavam:

Není to tak hrozné :palec: už jsem to jednou absolvovala v rámci zachraňování vztahu a možné konkurence :lol:

Vem si, že si budete hodně podobné povahou, když si vás vybral stejný chlap. Třeba budeš mít novou kamarádku ;) a hlavně jí ušetříš kousek života, který zahodí s tím pobudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
18.11.14 08:17

Na mě taky jednou přes sms někdo práskl, že mám „milence“. do teď nevím, kdo o byl, je to už tři a půl roku. a s tím „milencem“ mám krásnou holčičku :mrgreen:
každopádně to toho bývalého přítele nahlodalo a časem to prasklo. ale byla to jiná situace, zamilovala jsem se. a pak už bylo fér, říct mu to. kdybych se vídala s klukem, který má mezi tím dalších x holek, tak bych to chtěla vědět…ale jde o to, jestli se s ním ty holky třeba nevídají „jen tak“ pro pobavení a nevadí jim, že má další, třeba i ony mají další :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.11.14 08:29
@tinkerbelll píše:
Ona ti ale vůbec nemusí uvěřit, když nebude chtít. Chlapi si dokážou navymýšlet neskutečné věci, když jim teče do bot :nevim:

Ale to semínko nedůvěry tam zaseje…a to někdy stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.11.14 08:31

Holky napsala jsem jí to! Nevydržela jsem…teď jsem jen zvědavá co se bude z jeho strany dít až ona mu to řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
18.11.14 08:32

@M1010 a co jsi jí teda napsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.11.14 08:33
@SIMONA1234 píše:
Ale to semínko nedůvěry tam zaseje…a to někdy stačí…
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.11.14 08:34
@M1010 píše:
Pěkné ráno všem, nedávno jsem se dozvěděla, že můj „přítel“ má krom mne ještě dvě další…Jednu na sex a jednu se kterou to táhne už půl roku. Ona neví o mně, kdežto já na to přišla. Ukončili jsme to a já mám dilema…napsat jí to nebo ne? Díky moc za každý názor.

co kdybys to nechala být? třeba o tom ví a vyhovuje jí to.. mě by se do toho teda nechtělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
@tinkerbelll píše:
Není to tak hrozné :palec: už jsem to jednou absolvovala v rámci zachraňování vztahu a možné konkurence :lol:Vem si, že si budete hodně podobné povahou, když si vás vybral stejný chlap. Třeba budeš mít novou kamarádku ;) a hlavně jí ušetříš kousek života, který zahodí s tím pobudou…
:palec: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@M1010 píše:
Pěkné ráno všem, nedávno jsem se dozvěděla, že můj „přítel“ má krom mne ještě dvě další…Jednu na sex a jednu se kterou to táhne už půl roku. Ona neví o mně, kdežto já na to přišla. Ukončili jsme to a já mám dilema…napsat jí to nebo ne? Díky moc za každý názor.

no a co té třetí? Té to napsat nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.11.14 08:35
@M1010 píše:
Holky napsala jsem jí to! Nevydržela jsem…teď jsem jen zvědavá co se bude z jeho strany dít až ona mu to řekne…

ale proč? pomsta? :think: jemu? jí?
co je účelem? co z toho budeš mít?
za mě se zabýváš vadným kusem chlapa až moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.11.14 08:36
@Adduše píše:
@M1010 a co jsi jí teda napsala?
že měl 3 najednou co mi o ní navyprávěl ( od nikoho jiného bych to nevěděla ) atd. a pak jen ať ví s kým má tu čest..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.11.14 08:37

No taky hlavně hodně záleží, jestli jí to chceš říct jen z pomsty k němu, nebo abys jí pomohla sundat růžové brýle. Hmm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.11.14 08:37
@Regina Hero píše:
no a co té třetí? Té to napsat nechceš?
…ta ho měla jen na sex…tu by to nezajímalo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.11.14 08:38
@tinkerbelll píše:
No taky hlavně hodně záleží, jestli jí to chceš říct jen z pomsty k němu, nebo abys jí pomohla sundat růžové brýle. Hmm???
…asi od každého trochu..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria