Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Electrolux_EHM_4400 píše:
A proc je to aktualni jen presne ted? Nebude to, ze brousil 3 zensky najednou, dulezita informace i pro jeho budouci manzelku. Nemelo by se ji to precejen nahlasit?Ciste nezistne, jen aby vedela, koho ze si to bere
![]()
EDIT: A blabol „informovat v ramci holcici solidarity“… no comment
Příspěvek upraven 18.11.14 v 14:37
tahej se s kým chceš, podváděj si koho chceš… proč s ním ztrácet čas, je to věc, kterou by vědět měla, on sám jí to to těžko řekne…
Ale však ano, každý si to udělá podle svého. Jen je mě líto lidí co u toho používají pomstu, nenávist. Na jednu stranu tady píšete, že další vztahy, který budou následovat, sledovat nebudete.. A k čemu světu pomůže informovat jednu, nebo dvě současné aktuální? zajímavé.
@Honza 12 píše:
Ale však ano, každý si to udělá podle svého. Jen je mě líto lidí co u toho používají pomstu, nenávist. Na jednu stranu tady píšete, že další vztahy, který budou následovat, sledovat nebudete.. A k čemu světu pomůže informovat jednu, nebo dvě současné aktuální? zajímavé.
Nebud rypavy… oni se nechteji mstit, oni chteji jen to nejlepsi pro tu „druhou“ ![]()
@Gosi píše:
tahej se s kým chceš, podváděj si koho chceš… proč s ním ztrácet čas, je to věc, kterou by vědět měla, on sám jí to to těžko řekne…
No dobře.. Dejme tomu, ale proč jenom tahle „ONA“? Proč né i další ony, co budou následovat? ![]()
@Honza 12 píše:
No přesně.. Proč to říct zrovna teď té aktuální???
napiš jedinej relevantní důvod proč né? má víc dlouhodobejch vztahů, tudíž ochranu asi nepoužívá… osobně bych se to raději dověděla přes sms, než za pár let na gyndě přes žádanku na onkologii… ![]()
Nebud rypavy… oni se nechteji mstit, oni chteji jen to nejlepsi pro tu „druhou“
Hele tak třeba mě to osvětlí.. Informovat, za účelem pomsty, to musím samozřejmě zavrhnout. A informovat pro dobro těch ostatních.. Tak to by měli varovat i ty další budoucí, jinak mě to nedává smysl…
@Honza 12 píše:
No dobře.. Dejme tomu, ale proč jenom tahle „ONA“? Proč né i další ony, co budou následovat?
teď podváděl s ní tu druhou… tak se s ním teď rozejde, dá to vědět ty druhý a končí s tím dotyčným… nebude každej rok ve stejnou dobu ho chodit seřvat, co to udělal… no a další věc, spali spolu v podobnou dobu, je dobrý mít kontakt pro případ zdravotních problémů…
co měl předtím budou mít obě, co chytne pak už ani jednu zajímat nemusí…
@Gosi píše:
napiš jedinej relevantní důvod proč né? má víc dlouhodobejch vztahů, tudíž ochranu asi nepoužívá… osobně bych se to raději dověděla přes sms, než za pár let na gyndě přes žádanku na onkologii…
Na gynde pres zadanku na onkologii? ![]()
@Gosi píše:
teď podváděl s ní tu druhou… tak se s ním teď rozejde, dá to vědět ty druhý a končí s tím dotyčným… nebude každej rok ve stejnou dobu ho chodit seřvat, co to udělal… no a další věc, spali spolu v podobnou dobu, je dobrý mít kontakt pro případ zdravotních problémů…co měl předtím budou mít obě, co chytne pak už ani jednu zajímat nemusí…
Opet narazka na zdravotni problemy.. osobni zkusenost? ![]()
@sissi79 píše:
Na gynde pres zadanku na onkologii?
No jasny… chrani ji pred HPV a rakovinou delozniho cipku. Ze mi to hned nedoslo
![]()
@sissi79 píše:
Opet narazka na zdravotni problemy.. osobni zkusenost?
no z prkynka to nechytli…
jinak rakovina děložního čípku je přenosná tímhle způsobem…
No jasny… chrani ji pred HPV a rakovinou delozniho cipku. Ze mi to hned nedoslo![]()
Ten chytnes i uplne jinak.. a proc hned onko? Raka delozniho cipku… to by ty konizace a vsechno musely byt sakra pozde, coz s preventivnimi prohlidkami co pul roku moc nejde ![]()
Já bych jí to vedet dala, ale osobně, z nejaký sms je to neduveryhodné, muže jí nakecat, že jsi nejaká zhrzená odmítnutá apodobě..lepší osobně a ukázat důkazy a kdo ví nakonec z vás mužou být velké kamarádky…Tak se to stalo pře 40 lety mojí mamce dozvěděla se že ten její chodí s jinou tak se kontaktovaly a nokonec ho obe poslaly do prrrrrrr…do dnes jsou nejlepší kamarádky a já dobrá kamarádka s její dcerou a naše 5 lete holky se už kamarádí takyy
dlaší příkad je Krainová a Rolinc,,Sagvan tofi to taky táhl s oběma a holky sou dodnes velké kámošky ![]()
@Gosi píše:
no z prkynka to nechytli…jinak rakovina děložního čípku je přenosná tímhle způsobem…
Rakovina rozhodne neni prenosna
Asi myslis prenos HPV, ktery MUZE zpusobovat rakovinu delozniho cipku (prekvapive proti tomu existuje pomerne ucinna vakcina, tedy ockovani)… a jen tak pro tvou informaci, promorenost HPV mezi obyvatelstvem se udava okolo 80%, takze POZOR! ![]()
Příspěvek upraven 18.11.14 v 15:11
@Gosi píše:
no z prkynka to nechytli…jinak rakovina děložního čípku je přenosná tímhle způsobem…
No konizaci v dnesni dobe podstupuje kazda druha baba a raka delozniho cipku muzes mit i bez promiskuitniho zivota.. ale proc hned strasit a videt tyhle scenare? ![]()