Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M1010 píše: že měl 3 najednou co mi o ní navyprávěl ( od nikoho jiného bych to nevěděla ) atd. a pak jen ať ví s kým má tu čest..
Ježiši, on si to ale mohl klidně vymyslet
aby ses spíš neshodila a ještě se ti spolu večer u vínečka nesmáli… No ale pokud bude jednodušší, tak se ozve, no ![]()
Napsala, ja bych tez byla rada, kdyby me nekdo informoval. jestli teda nemaj rodinu.
@Pudloslava píše:
Napsala, ja bych tez byla rada, kdyby me nekdo informoval. jestli teda nemaj rodinu.
No ještě to aby
![]()
Já jsem teda zažila něco podobného… Kdyz mi volali cizi cislo a na druhý strane holka, kterou neznám a vypraví mi o mém "skvělém příteli " Jakej je to hajzlik… Tak jenom koukáte a nevěříte… Dala jsem si s ní schůzku a za hodinu seděly v kavárně, za 6 hodin v hospudce a v sobě 2 flašky bílého a milého přítele jsem kola do zadele a tu holku co mi volala, tak tu řadím mezi super kamarádky.. Sem ráda že sebrala odvahu a zavolala.
@Pudloslava píše:
Ne ne to bych nikdy neudělala, nemají. On s ní byl od února a se mnou od června letošního roku. Ona má syna do první třídy, možná jsem ji trochu chtěla ušetřit dalšího zklamání…když měla udajně manžela idiota…
@M1010 píše:
Pěkné ráno všem, nedávno jsem se dozvěděla, že můj „přítel“ má krom mne ještě dvě další…Jednu na sex a jednu se kterou to táhne už půl roku. Ona neví o mně, kdežto já na to přišla. Ukončili jsme to a já mám dilema…napsat jí to nebo ne? Díky moc za každý názor.
vykašli se na to, buď ráda, že ses takového juzka zbavila ![]()
@kalamitaa píše:
Nech to plavat, stačí že jsi zklamaná ty. Proč kazit štěstí ještě dalším lidem.
Stesti? Hahaha
tim, ze ji to rekne, ji naopak to stesti muze prinest.
@dani24687 píše:
Stesti? Hahahatim, ze ji to rekne, ji naopak to stesti muze prinest.
Tak to kazení štěstí…asi se jedná o štěstí toho vykutáleného chlapce, jinak nevím, jak si to vyložit ![]()
@M1010 píše: …asi od každého trochu..
@M1010 píše:
Holky napsala jsem jí to! Nevydržela jsem…teď jsem jen zvědavá co se bude z jeho strany dít až ona mu to řekne…
Ty ho chceš zpátky! To snad ne! Nebo proč? Proč jí nenecháš být, je to její život, její problém.
Napsala a byla bych moc rada na jejim miste, kdyby nekdo informoval me
Klidne ji napis, ale na 90% pocitej, ze to nebude mit zadny efekt. Nikdy nevis, co ona vi, co je ochotna zkousnout, co je ochotna uverit. S nejvetsi pravdepodobnosti budes vylicena jako nejaka vysinuta silena exka, ktera na nej nemuze zapomenout a dotycna ti jeste odepise neco peprneho. Samozrejme to muze byt normalni holka a bude ti vdecna, nikdy nevis
@M1010 píše:
Právě…to si taky říkám… Kamarádka mi zas radí ať jí to napíšu ať ví co je zač…tak proto ta nerozhodnost…:(
já bych jí taky napsala, nevidím důvod chránit nějakýho hajzla a ulehčovat mu život… takhle bude mít ta holka na výběr a možnost se rozhodnout, jestli s ním bude nebo ne…
@M1010 píše:
Pěkné ráno všem, nedávno jsem se dozvěděla, že můj „přítel“ má krom mne ještě dvě další…Jednu na sex a jednu se kterou to táhne už půl roku. Ona neví o mně, kdežto já na to přišla. Ukončili jsme to a já mám dilema…napsat jí to nebo ne? Díky moc za každý názor.
To se rekneeeeeeeeeeeeeeeee ![]()