Napsat to té druhé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.11.14 11:03

Provalená nevěra ublíží jen tomu, co vevztahu věrný byl. Ne, neřekla bych jí to. Připadalo by mi to, že to je pod mou úroveň. Já si vybrala, a rozešla s vadným kusem. Co se děje v jiných jeho vztazích mě nezajímá, a nevstupuju do nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Regina Hero píše:
@Honza 12 nesouhlasím, někdy na to ženská přijde pozdě… třeba až je najednou těhotná… a to si žádná nezaslouží, ani ta největší mrcha… jestli on to má jako běžné nastavení, mít tři ženské najednou, každou na něco jiného, má s tím jít narovinu a říct to předem, aby se i ta žena mohla rozhodnout, jestli to chce nebo ne… a ne na to přijít až kdoví kdy… a je jedno, jestli to vícepartnerství má nastavené ženská nebo chlap…

To je pravda. Život je jenom jeden a přece jenom trochu moc krátký na to, aby člověk ztrácel nejlepší léta s někým takovým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
@Regina Hero píše:
@Honza 12 nesouhlasím, někdy na to ženská přijde pozdě… třeba až je najednou těhotná… a to si žádná nezaslouží, ani ta největší mrcha… jestli on to má jako běžné nastavení, mít tři ženské najednou, každou na něco jiného, má s tím jít narovinu a říct to předem, aby se i ta žena mohla rozhodnout, jestli to chce nebo ne… a ne na to přijít až kdoví kdy… a je jedno, jestli to vícepartnerství má nastavené ženská nebo chlap…

Nojo, ale jsou panáčci, co to táhli s vícema, a až se pak usadily, tak se z nich stali ti nejlepší otcové od rodin.. Fakt nemám sílu a ani mě to nepřísluší řešit cizí životy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
18.11.14 11:05
@kalamitaa píše:
Jak malý děti :) Když já nemám hračku tak ji nebude mít ani druhej/druhá. Tohle chování patří na pískoviště. A ženská, která chlapa sama neprokoukne, si ho zaslouží.

S tou první částí souhlas, ale ta poslední věta? :? takže když je nějakou dobu vztah v pohodě a pak tě chlap začne řezat, tak si ho zasloužíš? To samý s nevěrou, dluhama, atd?

• Citovat
  • Upravit
57
18.11.14 11:06
@stastne_rozvedena píše:
To se nedozvíš, dokud se nezeptáš…
…nechápu, kdo koho se má ptát???…jako ta podezíravá se má při oznamování té druhé ptát „jak to s milostpánem vlastně myslí? Jestli vážně nebo nezávazně? “

Tak budˇ vím, že mi chlap někde zahejbá a mám koule
řešit to s ním anebo nemám a snáším „tu druhou“… Ale proč do toho tahat nějaku ÚPLNĚ CIZÍ ŽENSKOU??? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
18.11.14 11:06
@neschopná mamka píše:
Provalená nevěra ublíží jen tomu, co vevztahu věrný byl. Ne, neřekla bych jí to. Připadalo by mi to, že to je pod mou úroveň. Já si vybrala, a rozešla s vadným kusem. Co se děje v jiných jeho vztazích mě nezajímá, a nevstupuju do nich.

Přesně. :potlesk:
Chuj s tím ztrácet, čas, nahánět další jeho vztahy, a upozorňovat, holčiny že si začínají s vadným kusem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
18.11.14 11:08
@stastne_rozvedena píše:
To je pravda. Život je jenom jeden a přece jenom trochu moc krátký na to, aby člověk ztrácel nejlepší léta s někým takovým.

A život je moc krátkej na to, ztrácet ho tím, že budu upozorňovat jeho děvčata..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.11.14 11:12
@Honza 12 píše:
A život je moc krátkej na to, ztrácet ho tím, že budu upozorňovat jeho děvčata..

No pro někoho to může být i forma terapie z neúspěšného vztahu. Nikdo neříká, že bude upozorňovat všechna budoucí děvčata. Milostný troúhelník se mě přeci týká, další vztahy už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
18.11.14 11:15
@stastne_rozvedena píše:
@Electrolux_EHM_4400 Mimochodem, nejznámější promiskuitní hrdina české literatury pan Popper (otec Oty Pavla) prodával vysavače zn. Elektrolux… :mrgreen:

Ta podoba 8o… celej ja :think: :P

http://www.czautohits.com/…image009.jpg

• Citovat
  • Upravit
18.11.14 11:16

Mně osobně se to vyplatilo. Můj bývalý by ze mně během rozvodového řízení s chutí udělal blázna, ale krom tlusté složky důkazního materiálu mu to zhatila i druhá zhrzená partnerka na sále. Pak už si každý z přítomných obrázek udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
18.11.14 11:16
@Kakika píše:
No pro někoho to může být i forma terapie z neúspěšného vztahu. Nikdo neříká, že bude upozorňovat všechna budoucí děvčata. Milostný troúhelník se mě přeci týká, další vztahy už ne.
Omyl!!! Mě se týká, jestli je mě ta moje věrná, nebo ne a co s tím udělám. Nikdo další se mě netýká. To se týká toho mého(mě nevěrného) partnera.. Ať má jednu, nebo třeba čtyřicet vztahů.. Chjo.. Pak to má tak vypadat, jak to vypadá. Lidi zbytečně řeší věci a dělají si hlavu s tím co není jejich. Když vás to baví… :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.11.14 11:17
@Kakika píše:
No pro někoho to může být i forma terapie z neúspěšného vztahu. Nikdo neříká, že bude upozorňovat všechna budoucí děvčata. Milostný troúhelník se mě přeci týká, další vztahy už ne.

Tak takovou „FORMU TERAPIE“ z neúspěšného vztahu by Vám nedoporučil žádný psycholog ani odborník na manželskou problematiku… :lol: :lol:…to Vám garantuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
18.11.14 11:24
@Zdoběna píše:
Tak takovou „FORMU TERAPIE“ z neúspěšného vztahu by Vám nedoporučil žádný psycholog ani odborník na manželskou problematiku… :lol: :lol:…to Vám garantuju…

Jo jo.. Prostě nemám rád donášení, zášť, nenávist, pomstu, s „vadným“ kusem, se dá vztah ukončit slušně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.11.14 11:24
@stastne_rozvedena píše:
Mně osobně se to vyplatilo. Můj bývalý by ze mně během rozvodového řízení s chutí udělal blázna, ale krom tlusté složky důkazního materiálu mu to zhatila i druhá zhrzená partnerka na sále. Pak už si každý z přítomných obrázek udělal.

Tak to jste měla velké štěstí!!! Není nad to, když si 2 zhrzené ženy vypomohou!!! :lol: :lol: :hug: Nedovedu si totiž představit, jak byste dopadla, kdyby po tom všem co jste jí vyjevila, ona s Vaším mužem zůstala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
18.11.14 11:27

Já být zakladatelkou, tak si oddechnu, že takového chlapa nemám…a myslím na svou budoucnost. :roll:

Určitě bych neřešila jak to vykoumat, co té dotyčné napsat a pak čekat na reakce… :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí