Napsat to té druhé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
18.11.14 11:27

Já být zakladatelkou, tak si oddechnu, že takového chlapa nemám…a myslím na svou budoucnost. :roll:

Určitě bych neřešila jak to vykoumat, co té dotyčné napsat a pak čekat na reakce… :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
18.11.14 11:29
@stastne_rozvedena píše:
@Electrolux_EHM_4400 Mimochodem, nejznámější promiskuitní hrdina české literatury pan Popper (otec Oty Pavla) prodával vysavače zn. Elektrolux… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ted jsem se od srdce zasmala :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
18.11.14 11:32
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ted jsem se od srdce zasmala :mrgreen: :mrgreen: :palec:

To nechapu proc :cert: :P :P

• Citovat
  • Upravit
sissi79
18.11.14 11:36

@M1010 a jak, ulevilo se ti? A jaks na to prisla? Pochybuju ze od nej, vid ;) V tom pripade jsi uz hloubs klesnout nemohla ani tou smskou, protoze tus zjistila z jeho mobilu kdyzs mu ho lustrovala, vid? 8)
Zaprvy, ona ho mela prvni, tys hrala druhy housle, s tim se tezko smiruje ;)
Ale ve vzteku ti to neulevi, max se nad tebou vecer pobavi :mrgreen:
A chtela bys vedet jeho reakci az se to dozvi? Ver, urcite nepobezi za tebou s prosikem o odpusteni :P

• Citovat
  • Upravit
sissi79
18.11.14 11:37
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To nechapu proc :cert: :P :P

Ja taky ne :P :P skoda ze neprodaval mixery :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
18.11.14 11:41

Pokud jste spolu byli od cervna, nepsat, neresit, oddechnout si. Kdyby jste spolu meli rodinu a dlouhodoby vztah, tak by melo cenu neco resit. Tohle ne. Je to hajzlik a doplati na to sam.

• Citovat
  • Upravit
2660
18.11.14 11:51
Presne tak… jak se obcas s kladasem Honzou neshodnu, tak tady uhodil hrebicek na hlavicku… bonzactvi/zalovani/donasectvi je nechutna vlastnost. Za Protektoratu taky byla spousta uvedomelych sousedu… a ver mi, ze take byli presvedceni, ze to tak je spravne :poblion:

Mluvíš mi z duše! Zrovna jsme byli o vikendu v pohraničí, dělala jsem tam rozhovory s pamětníky o 2. sv. válce… I to počasí umocnilo vzpomínky na ta vyprávění - kdo tuhle udal celou rodinu, která byla posléze vyvražděna, kde sídlilo Gestapo atd. Asi přehnaná asociace u této diskuse, ale stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
18.11.14 12:45
@kve-tinka píše:
To ne, ale když napíše, že má tygrované trenýrky. :mrgreen: :lol:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
9757
18.11.14 13:31
@Levandule121 píše:
Mluvíš mi z duše! Zrovna jsme byli o vikendu v pohraničí, dělala jsem tam rozhovory s pamětníky o 2. sv. válce… I to počasí umocnilo vzpomínky na ta vyprávění - kdo tuhle udal celou rodinu, která byla posléze vyvražděna, kde sídlilo Gestapo atd. Asi přehnaná asociace u této diskuse, ale stejně…

to se snad nedá srovnávat? má krýt hajzla? proč jako? a když už jsme u takových extrémních příkladů, tak protipol jsou týrané děti nebo ženy, kterým nikdo nepomůže a každý drží hubu la pardona nebonzuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
18.11.14 13:44
@Maria37 píše:
to se snad nedá srovnávat? má krýt hajzla? proč jako? a když už jsme u takových extrémních příkladů, tak protipol jsou týrané děti nebo ženy, kterým nikdo nepomůže a každý drží hubu la pardona nebonzuje

Proc kryti hajzla? Dokazes rozlisit mezi slovem kryt a zalovat (samozrejme „nezjistne“ :roll:, tedy ne z umyslem druheho poskodit, ale pouze proto, ze je to tak spravne!)?

• Citovat
  • Upravit
30147
18.11.14 13:48
@Maria37 píše:

Proč krýt? 8o 8o když je to hajzl** tak tak pryč od něj..proč se ještě zabývat všema ženskejma se kterýma šoup*? Nebo z nich chcete dělat chudáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
18.11.14 13:55
@Honza 12 píše:
Proč krýt? 8o 8o když je to hajzl** tak tak pryč od něj..proč se ještě zabývat všema ženskejma se kterýma šoup*? Nebo z nich chcete dělat chudáčky?

jasně držet hubu, zmizet a nedělat problémy - tot ideální milenka :-) proč chudáčka? ty druhé nemají právo na informace???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
18.11.14 13:56
@Maria37 píše:
jasně držet hubu, zmizet a nedělat problémy - tot ideální milenka :-) proč chudáčka? ty druhé nemají právo na informace???

To bych blil, velebnosti :poblion: Aneb zalovat se nema, ale hlasit se to musi :P :P

• Citovat
  • Upravit
9757
18.11.14 13:57
To bych blil, velebnosti :poblion: Aneb zalovat se nema, ale hlasit se to musi :P :P

to je argument jak kráva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
18.11.14 13:59
@Maria37 píše:
to je argument jak kráva…

Uplne stejnej jako blabol, ze ty druhe maji pravo na informace. Tobe prijde normalni, ze by uvedomeli lide obihali ostatni s informacema, na ktere „maji“ pravo? Mne ne, sorry :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky