Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já být zakladatelkou, tak si oddechnu, že takového chlapa nemám…a myslím na svou budoucnost. ![]()
Určitě bych neřešila jak to vykoumat, co té dotyčné napsat a pak čekat na reakce…
![]()
@stastne_rozvedena píše:
@Electrolux_EHM_4400 Mimochodem, nejznámější promiskuitní hrdina české literatury pan Popper (otec Oty Pavla) prodával vysavače zn. Elektrolux…
@M1010 a jak, ulevilo se ti? A jaks na to prisla? Pochybuju ze od nej, vid
V tom pripade jsi uz hloubs klesnout nemohla ani tou smskou, protoze tus zjistila z jeho mobilu kdyzs mu ho lustrovala, vid? ![]()
Zaprvy, ona ho mela prvni, tys hrala druhy housle, s tim se tezko smiruje ![]()
Ale ve vzteku ti to neulevi, max se nad tebou vecer pobavi ![]()
A chtela bys vedet jeho reakci az se to dozvi? Ver, urcite nepobezi za tebou s prosikem o odpusteni ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To nechapu proc![]()
![]()
Ja taky ne
skoda ze neprodaval mixery
![]()
Pokud jste spolu byli od cervna, nepsat, neresit, oddechnout si. Kdyby jste spolu meli rodinu a dlouhodoby vztah, tak by melo cenu neco resit. Tohle ne. Je to hajzlik a doplati na to sam.
Presne tak… jak se obcas s kladasem Honzou neshodnu, tak tady uhodil hrebicek na hlavicku… bonzactvi/zalovani/donasectvi je nechutna vlastnost. Za Protektoratu taky byla spousta uvedomelych sousedu… a ver mi, ze take byli presvedceni, ze to tak je spravne
Mluvíš mi z duše! Zrovna jsme byli o vikendu v pohraničí, dělala jsem tam rozhovory s pamětníky o 2. sv. válce… I to počasí umocnilo vzpomínky na ta vyprávění - kdo tuhle udal celou rodinu, která byla posléze vyvražděna, kde sídlilo Gestapo atd. Asi přehnaná asociace u této diskuse, ale stejně…
@Levandule121 píše:
Mluvíš mi z duše! Zrovna jsme byli o vikendu v pohraničí, dělala jsem tam rozhovory s pamětníky o 2. sv. válce… I to počasí umocnilo vzpomínky na ta vyprávění - kdo tuhle udal celou rodinu, která byla posléze vyvražděna, kde sídlilo Gestapo atd. Asi přehnaná asociace u této diskuse, ale stejně…
to se snad nedá srovnávat? má krýt hajzla? proč jako? a když už jsme u takových extrémních příkladů, tak protipol jsou týrané děti nebo ženy, kterým nikdo nepomůže a každý drží hubu la pardona nebonzuje
@Maria37 píše:
to se snad nedá srovnávat? má krýt hajzla? proč jako? a když už jsme u takových extrémních příkladů, tak protipol jsou týrané děti nebo ženy, kterým nikdo nepomůže a každý drží hubu la pardona nebonzuje
Proc kryti hajzla? Dokazes rozlisit mezi slovem kryt a zalovat (samozrejme „nezjistne“
, tedy ne z umyslem druheho poskodit, ale pouze proto, ze je to tak spravne!)?
@Maria37 píše:
Proč krýt?
když je to hajzl** tak tak pryč od něj..proč se ještě zabývat všema ženskejma se kterýma šoup*? Nebo z nich chcete dělat chudáčky?
@Honza 12 píše:
Proč krýt?![]()
když je to hajzl** tak tak pryč od něj..proč se ještě zabývat všema ženskejma se kterýma šoup*? Nebo z nich chcete dělat chudáčky?
jasně držet hubu, zmizet a nedělat problémy - tot ideální milenka
proč chudáčka? ty druhé nemají právo na informace???
@Maria37 píše:
jasně držet hubu, zmizet a nedělat problémy - tot ideální milenkaproč chudáčka? ty druhé nemají právo na informace???
To bych blil, velebnosti
Aneb zalovat se nema, ale hlasit se to musi
![]()
To bych blil, velebnostiAneb zalovat se nema, ale hlasit se to musi
![]()
to je argument jak kráva…
@Maria37 píše:
to je argument jak kráva…
Uplne stejnej jako blabol, ze ty druhe maji pravo na informace. Tobe prijde normalni, ze by uvedomeli lide obihali ostatni s informacema, na ktere „maji“ pravo? Mne ne, sorry ![]()