Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Electrolux_EHM_4400 a co tebe vlastně štve? Že se to na chlapa provalí dřív, než by se to provalilo jeho neopatrností? Nebo že to ublíží staro-novému vztahu? Nebo že ze sebe bývalka udělá hysterku?
@Maria37 píše:
to se snad nedá srovnávat? má krýt hajzla? proč jako? a když už jsme u takových extrémních příkladů, tak protipol jsou týrané děti nebo ženy, kterým nikdo nepomůže a každý drží hubu la pardona nebonzuje
Každej se má starat sám o sebe, o svůj život, to je primární záležitost, tady zakl. jen ohrozila sama sebe.
@Maria37 píše:
jasně držet hubu, zmizet a nedělat problémy - tot ideální milenkaproč chudáčka? ty druhé nemají právo na informace???
Mě ani tak nejde o to jestli nemá, nebo má někdo právo na informace..
Ale za 1. ty nemáš jistotu, že ta druhá o ty informace vůbec zájem.(i zmlátit by tě mohla)
2. se zakladatelka montuje do života cizí osobě.
3. za třetí si tím může přidělat problémy s třebas hysterickou ženskou.. Co víš jaká ona je?
4. jemu to nezavaříš, když ty vztahy bere takhle na lehkou váhu.. Jedině komu můžeš ublížit je ta druhá.. Jinak nikomu.
Tak nechápu proč tohle lidi dělají.
@Honza 12 píše:
Mě ani tak nejde o to jestli nemá, nebo má někdo právo na informace..
Ale za 1. ty nemáš jistotu, že ta druhá o ty informace vůbec zájem.(i zmlátit by tě mohla)
2. se zakladatelka montuje do života cizí osobě.
3. za třetí si tím může přidělat problémy s třebas hysterickou ženskou.. Co víš jaká ona je?
4. jemu to nezavaříš, když ty vztahy bere takhle na lehkou váhu.. Jedině komu můžeš ublížit je ta druhá.. Jinak nikomu.
Tak nechápu proč tohle lidi dělají.
jj nejlepší je držet hubu, do ničeho se nemíchat… hmhm to je z které doby??? ![]()
@Maria37 píše:
jj nejlepší je držet hubu, do ničeho se nemíchat… hmhm to je z které doby???
Ach jo.. Mě napsat chlap, že se rozešel s mojí, ženskou a ať vím co mám doma, tak byh ho poslal někam, a měl by být rád, že je z mého dosahu. Nemá se právo do mě montovat..
@Kakika píše:
@Electrolux_EHM_4400 a co tebe vlastně štve? Že se to na chlapa provalí dřív, než by se to provalilo jeho neopatrností? Nebo že to ublíží staro-novému vztahu? Nebo že ze sebe bývalka udělá hysterku?
Odpoved @Hanney dnes v 14:05, plus osobne nesnasim „nezistne zalovani“ ![]()
@Honza 12 píše:
Ach jo.. Mě napsat chlap, že se rozešel s mojí, ženskou a ať vím co mám doma, tak byh ho poslal někam, a měl by být rád, že je z mého dosahu. Nemá se právo do mě montovat..
já myslím, že by dost záleželo na kontextu toho vztahu… ono se nedá moc paušalizovat, jak se kdo v dané chvíli zachová… každý má své řešení, ty bys vyklidil pole a držel hubu a někdo to prostě řeší… ani jedna varianta asi není ideální…
Osobně nevím jestli bych to něják řešila, páč lidi jsou různy, jsou holky co se podvádět nechaj, hlavně když jim zůstane ta iluze vztahu a jsou holky, který nemaj vždy nejlepší odhad na lidi a myslí si, že jejich partneři vyznávaj stejný hodnoty, tak těm taková informace pomoct může, páč rozchod by nejspíš následoval tak jako tak, jestli za tejden, nebo za dvacet let je relativně jedno… těžko říct kterej typ je paní, třeba tuší, ael dokud nemusí tak neřeší a tohle jí dostane do opravdu nepříjemný situace… no hlavně bych asi nečekala žádnou reakci, informovat v rámci holčičí solidarity je v pořádku(to neznamená, že ho bude hlídat do konce života, ale přesně teď je to aktuální, jak už tady taky někdo poznamenal) no a to je vše, zbytek je na ní a případně na něm… osobně nevím jestli bych psala, ale kdyby některá dala vědět mě, spíš bych to uvítala…
@Gosi píše:
Osobně nevím jestli bych to něják řešila, páč lidi jsou různy, jsou holky co se podvádět nechaj, hlavně když jim zůstane ta iluze vztahu a jsou holky, který nemaj vždy nejlepší odhad na lidi a myslí si, že jejich partneři vyznávaj stejný hodnoty, tak těm taková informace pomoct může, páč rozchod by nejspíš následoval tak jako tak, jestli za tejden, nebo za dvacet let je relativně jedno… těžko říct kterej typ je paní, třeba tuší, ael dokud nemusí tak neřeší a tohle jí dostane do opravdu nepříjemný situace… no hlavně bych asi nečekala žádnou reakci, informovat v rámci holčičí solidarity je v pořádku(to neznamená, že ho bude hlídat do konce života, ale přesně teď je to aktuální, jak už tady taky někdo poznamenal) no a to je vše, zbytek je na ní a případně na něm… osobně nevím jestli bych psala, ale kdyby některá dala vědět mě, spíš bych to uvítala…
A proc je to aktualni jen presne ted? Nebude to, ze brousil 3 zensky najednou, dulezita informace i pro jeho budouci manzelku. Nemelo by se ji to precejen nahlasit?
Ciste nezistne, jen aby vedela, koho ze si to bere ![]()
EDIT: A blabol „informovat v ramci holcici solidarity“… no comment ![]()
Příspěvek upraven 18.11.14 v 14:37
@Electrolux_EHM_4400 píše:
A proc je to aktualni jen presne ted? Nebude to, ze brousil 3 zensky najednou, dulezita informace i pro jeho budouci manzelku. Nemelo by se ji to precejen nahlasit?Ciste nezjistne, jen aby vedela, koho ze si to bere
EDIT: A blabol „informovat v ramci holcici solidarity“… no comment
nj jsi chlap, tak chápu, že tě tohle ženský spiknutí děsí, že bys radši milenku, která si všechno nechá líbit, drží tlamu a až tě to přestane bavit bez problémů vyklidí pole
ale tak to prostě občas nefunguje ![]()
@Maria37 píše:
nj jsi chlap, tak chápu, že tě tohle ženský spiknutí děsí, že bys radši milenku, která si všechno nechá líbit, drží tlamu a až tě to přestane bavit bez problémů vyklidí poleale tak to prostě občas nefunguje
Uprimne me to nedesi ani trochu… ja bych se v podobne situaci jen od srdce zasmal te zoufalosti zucastnene zoufalky, ktera by delala tu „spravnou“ vec ![]()
Uprimne me to nedesi ani trochu… ja bych se v podobne situaci jen od srdce zasmal te zoufalosti zucastnene zoufalky, ktera by delala tu „spravnou“ vec
no tak by ses zasmál, možná že by ses smál sám a jen chvilku a možná že jsi takový kanec, že by ti prošlo… proč ne… tak to v životě chodí… v tom problém nevidím… co se týká pojmu „správný“ je to velmi relativní… „správný“ není ani podvádět a lhát blízkým osobám, což člověk, který podvádí dělá a proto musí počítat s následky a s tím, že se ani okolí nebude chovat „správně“… kdo dělá svinárny, musí čekat, že se mu svinárny vrátí
@Maria37 píše:
já myslím, že by dost záleželo na kontextu toho vztahu… ono se nedá moc paušalizovat, jak se kdo v dané chvíli zachová… každý má své řešení, ty bys vyklidil pole a držel hubu a někdo to prostě řeší… ani jedna varianta asi není ideální…
Pročpak to? Jak vyklidil pole? Jak držel hubu? Tak když je pro mě věrnost, tak důležitá, že bez ní ten vztah nedám, tak když budu podvedenej, tak odejdu. Ale proč držet hubu? Pěkně by si to mohla slíznout, ale jen ta moje. Co je mě do koho cizího? Mě podvedl partner, a to řeším. A je fuk, s kým… ![]()
A proc je to aktualni jen presne ted? Nebude to, ze brousil 3 zensky najednou, dulezita informace i pro jeho budouci manzelku. Nemelo by se ji to precejen nahlasit?Ciste nezistne, jen aby vedela, koho ze si to bere
EDIT: A blabol „informovat v ramci holcici solidarity“… no commentPříspěvek upraven 18.11.14 v 14:37
No přesně.. Proč to říct zrovna teď té aktuální???
@Honza 12 píše:
Pročpak to? Jak vyklidil pole? Jak držel hubu? Tak když je pro mě věrnost, tak důležitá, že bez ní ten vztah nedám, tak když budu podvedenej, tak odejdu. Ale proč držet hubu? Pěkně by si to mohla slíznout, ale jen ta moje. Co je mě do koho cizího? Mě podvedl partner, a to řeším. A je fuk, s kým…
ale jo proč ne, dělej to takhle, každý člověk má své řešení…