Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Rakovina rozhodne neni prenosnaAsi myslis prenos HPV, ktery MUZE zpusobovat rakovinu delozniho cipku (prekvapive proti tomu existuje pomerne ucinna vakcina, tedy ockovani)… a jen tak pro tvou informaci, promorenost HPV mezi obyvatelstvem se udava okolo 80%, takze POZOR!
Příspěvek upraven 18.11.14 v 15:11
Ja ho nemam
![]()
@gina76 píše:
@Electrolux_EHM_4400 jako já nebo ten frajer?
Frajer je blb, blazen s predkladanim dukazu spolupodvadene jsi ty
a ta nadeje na ziskani ve finale nove kamaradky… PECKA
![]()
@Electrolux_EHM_4400 tak zrovna takto nabité přátelství se získáva práve v tech nejextrémnějších situacích,,sama mám kamarádku kterou jsem potkala v podobné situaci…ale to se tobe stát nemůže, protože s tvým slovníkem nekoho potkáš maximálně v hosposě
![]()
@gina76 píše:
@Electrolux_EHM_4400 tak zrovna takto nabité přátelství se získáva práve v tech nejextrémnějších situacích,,sama mám kamarádku kterou jsem potkala v podobné situaci…ale to se tobe stát nemůže, protože s tvým slovníkem nekoho potkáš maximálně v hosposě![]()
![]()
A na cem stoji dane pratelstvi… na zasmani se nad vinem mu bo sobe…
@gina76 píše:
@Electrolux_EHM_4400 tak zrovna takto nabité přátelství se získáva práve v tech nejextrémnějších situacích,,sama mám kamarádku kterou jsem potkala v podobné situaci…ale to se tobe stát nemůže, protože s tvým slovníkem nekoho potkáš maximálně v hosposě![]()
![]()
Proc myslis, tady chlapi z ranni smeny na soustruhu jsou taky dobry kamosi ![]()
@sissi79 @sissi79 u nás to bylo malinko jinak,,já jen zvedla přítelův telefon…na jeho žádost a tam byla druhá..takže konec byl z obou stran rychlý…a jestli se ptás na čem stojí to dané prátelství…tak na tom, že jsme se obe zbavili takového člověka a obě dnes žijem moc hezké životy a obe jsme si za ten telefonát vděčníííííí…to mi veř ![]()
@gina76 píše:
@sissi79 @sissi79 u nás to bylo malinko jinak,,já jen zvedla přítelův telefon…na jeho žádost a tam byla druhá..takže konec byl z obou stran rychlý…a jestli se ptás na čem stojí to dané prátelství…tak na tom, že jsme se obe zbavili takového člověka a obě dnes žijem moc hezké životy a obe jsme si za ten telefonát vděčníííííí…to mi veř
Tak verit ti budu, proc by ne.. jen si nedovedu predstavit zakladatelku jako svou kamaradku, na to si pratele hodne vybiram…
@sissi79 píše:
Tak verit ti budu, proc by ne.. jen si nedovedu predstavit zakladatelku jako svou kamaradku, na to si pratele hodne vybiram…
Take mi podobny kamarad chybi
Budu tedy doufat, ze mi ho osud prinese
![]()
TVL, dalsi blazen