Napsat to té druhé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Electrolux_EHM_4400
18.11.14 15:13
@gina76 píše:
Já bych jí to vedet dala, ale osobně, z nejaký sms je to neduveryhodné, muže jí nakecat, že jsi nejaká zhrzená odmítnutá apodobě..lepší osobně a ukázat důkazy a kdo ví nakonec z vás mužou být velké kamarádky...Tak se to stalo pře 40 lety mojí mamce dozvěděla se že ten její chodí s jinou tak se kontaktovaly a nokonec ho obe poslaly do prrrrrrr…do dnes jsou nejlepší kamarádky a já dobrá kamarádka s její dcerou a naše 5 lete holky se už kamarádí takyy :lol: :lol: :lol: dlaší příkad je Krainová a Rolinc,,Sagvan tofi to taky táhl s oběma a holky sou dodnes velké kámošky ;)

TVL, dalsi blazen :P :P

• Citovat
  • Upravit
sissi79
18.11.14 15:13
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Rakovina rozhodne neni prenosna :roll: Asi myslis prenos HPV, ktery MUZE zpusobovat rakovinu delozniho cipku (prekvapive proti tomu existuje pomerne ucinna vakcina, tedy ockovani)… a jen tak pro tvou informaci, promorenost HPV mezi obyvatelstvem se udava okolo 80%, takze POZOR! :PPříspěvek upraven 18.11.14 v 15:11

Ja ho nemam :,( :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1336
18.11.14 15:18

@Electrolux_EHM_4400 jako já nebo ten frajer? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
18.11.14 15:22
@gina76 píše:
@Electrolux_EHM_4400 jako já nebo ten frajer? :roll:
:-) :-) dobře ty :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
18.11.14 15:22
@gina76 píše:
@Electrolux_EHM_4400 jako já nebo ten frajer? :roll:

Frajer je blb, blazen s predkladanim dukazu spolupodvadene jsi ty :roll: a ta nadeje na ziskani ve finale nove kamaradky… PECKA :palec: :P :P

• Citovat
  • Upravit
1336
18.11.14 15:23

@Maria37 já ty máma táta? mám v tom bordel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
18.11.14 15:28

@Electrolux_EHM_4400 tak zrovna takto nabité přátelství se získáva práve v tech nejextrémnějších situacích,,sama mám kamarádku kterou jsem potkala v podobné situaci…ale to se tobe stát nemůže, protože s tvým slovníkem nekoho potkáš maximálně v hosposě :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
18.11.14 15:30
@gina76 píše:
@Electrolux_EHM_4400 tak zrovna takto nabité přátelství se získáva práve v tech nejextrémnějších situacích,,sama mám kamarádku kterou jsem potkala v podobné situaci…ale to se tobe stát nemůže, protože s tvým slovníkem nekoho potkáš maximálně v hosposě :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

A na cem stoji dane pratelstvi… na zasmani se nad vinem mu bo sobe…

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
18.11.14 15:30
@gina76 píše:
@Electrolux_EHM_4400 tak zrovna takto nabité přátelství se získáva práve v tech nejextrémnějších situacích,,sama mám kamarádku kterou jsem potkala v podobné situaci…ale to se tobe stát nemůže, protože s tvým slovníkem nekoho potkáš maximálně v hosposě :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

Proc myslis, tady chlapi z ranni smeny na soustruhu jsou taky dobry kamosi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1336
18.11.14 15:35

@sissi79 @sissi79 u nás to bylo malinko jinak,,já jen zvedla přítelův telefon…na jeho žádost a tam byla druhá..takže konec byl z obou stran rychlý…a jestli se ptás na čem stojí to dané prátelství…tak na tom, že jsme se obe zbavili takového člověka a obě dnes žijem moc hezké životy a obe jsme si za ten telefonát vděčníííííí…to mi veř :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
18.11.14 15:36

@Electrolux_EHM_4400 tomu i veřím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
18.11.14 15:36
@gina76 píše:
@sissi79 @sissi79 u nás to bylo malinko jinak,,já jen zvedla přítelův telefon…na jeho žádost a tam byla druhá..takže konec byl z obou stran rychlý…a jestli se ptás na čem stojí to dané prátelství…tak na tom, že jsme se obe zbavili takového člověka a obě dnes žijem moc hezké životy a obe jsme si za ten telefonát vděčníííííí…to mi veř :pankac:

Tak verit ti budu, proc by ne.. jen si nedovedu predstavit zakladatelku jako svou kamaradku, na to si pratele hodne vybiram…

• Citovat
  • Upravit
1336
18.11.14 15:39

@sissi79 tak nikdy nevíš kdo ti jednou zavolá ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
18.11.14 15:42
@gina76 píše:
@sissi79 tak nikdy nevíš kdo ti jednou zavolá ;) :mrgreen:

Tak myslim ze vim ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
18.11.14 15:42
@sissi79 píše:
Tak verit ti budu, proc by ne.. jen si nedovedu predstavit zakladatelku jako svou kamaradku, na to si pratele hodne vybiram…

Take mi podobny kamarad chybi :think: Budu tedy doufat, ze mi ho osud prinese :P :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky