Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Electrolux_EHM_4400 píše:hádám já se o promořenosti? jo, většina žen má předpoklad aby se u nich rozvinul, je otázkou vícero faktorů jestli se to projeví nebo ne… žasnu na co všechno ty nejsi odborník minule hubnutí, teď gynekologie… co příště?
Rakovina rozhodne neni prenosnaAsi myslis prenos HPV, ktery MUZE zpusobovat rakovinu delozniho cipku (prekvapive proti tomu existuje pomerne ucinna vakcina, tedy ockovani)… a jen tak pro tvou informaci, promorenost HPV mezi obyvatelstvem se udava okolo 80%, takze POZOR!
Příspěvek upraven 18.11.14 v 15:11
@sissi79 píše:
No konizaci v dnesni dobe podstupuje kazda druha baba a raka delozniho cipku muzes mit i bez promiskuitniho zivota.. ale proc hned strasit a videt tyhle scenare?
znáš to, stavíme na zkušenosti… když se to párkrát projeví u nějákých „veselejších“ známých(ať už holčiny, nebo hodné holčiny s trochu zlobivými partnery)… jasně, může to být náhoda… ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Take mi podobny kamarad chybiBudu tedy doufat, ze mi ho osud prinese
![]()
@sissi79 Tak třeba protože jsou ty ženský natolik inteligentní a pochopí, že za to muže ten chlap a ne oni
já nevím jak tohole nemůže někdo pochopit???
![]()
@Gosi píše:
znáš to, stavíme na zkušenosti… když se to párkrát projeví u nějákých „veselejších“ známých(ať už holčiny, nebo hodné holčiny s trochu zlobivými partnery)… jasně, může to být náhoda…
Tak urcite to nezaslo az na onko, ne?
@Gosi píše:
hádám já se o promořenosti? jo, většina žen má předpoklad aby se u nich rozvinul, je otázkou vícero faktorů jestli se to projeví nebo ne…
Pardon, ty tu informujes, ze RAKOVINA delozniho cipku se PRENASI sexem
Tak to jooooo, uz mlcim
![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Pardon, ty tu informujes, ze RAKOVINA delozniho cipku se PRENASI sexemTak to jooooo, uz mlcim
![]()
@sissi79 píše:
Tak urcite to nezaslo az na onko, ne?
Některý ne, některý jo…
@sissi79 tak tohle te muže překvapit kdykoliv, veř mi, že já osobne jsem si vždycky byla ta paní sebejistá
jak me se nic takového stát nemůže:))),,nekteří chlapy zkrátka umí a potřebují k životu více žen(nemužou za to)dokážou se opravdu až fyzicky ci psychicky vyčerpat aby ty vztahy zvládly… ![]()
@Gosi píše:
Některý ne, některý jo…
Lidský papilomavirus (HPV)
Infekce HPV (human papilomavirus – lidský papilomavirus) je v současnosti považována za nejčastější pohlavně přenosné onemocnění. Nakazit se může kdokoliv, muž i žena. HPV se alespoň jednou za život infikuje až 80 % populace.
Infekce je naštěstí obvykle pouze přechodná a u většiny nakažených dojde díky vlastní obranyschopnosti (imunitě) k samovolné likvidaci infekce.
Doba, za kterou se organismus HPV zbaví je průměrně rok až dva roky. Infekce je nejběžnější v časné dospělosti mezi 18. a 25. rokem života. V pozdějším věku je vzácnější. U žen po 35. roce života je infekce nalézána asi v 5 - 7%. I po spontánním vymizení infekce se však může muž i žena infikovat opakovaně, často i stejným typem HPV.
@gina76 píše:
@sissi79 tak tohle te muže překvapit kdykoliv, veř mi, že já osobne jsem si vždycky byla ta paní sebejistájak me se nic takového stát nemůže:))),,nekteří chlapy zkrátka umí a potřebují k životu více žen(nemužou za to)dokážou se opravdu až fyzicky ci psychicky vyčerpat aby ty vztahy zvládly…
pak se tento rys neobjeví ze dne na den a mám otevřený oči a vidím že chlap neudrží ptáka v kalhotech.. Není to tím pádem žádný překvapení.. ![]()
Přeci nečekám se sbalenou taškou u dveří až někoho potkám a bez čehokoliv se nestěhuji, nechodím na vážno apod
@Gosi píše:
Copak? Stydis se za ten svyj blbol s prenosem rakoviny, vid? ![]()
@sissi79 píše:
Proc? Ze ruzovy bryle?
Připadáš mi trochu naivní a životem nepoučená, pokud věříš tomu, že tě nemůže chlap napálit. Za žádného člověka nelze dát ruku do ohně. Existují takoví manipulátoři, kteří svou roli perfektního manžela tak dokonale a dlouho hrají, že udržují i třicet let paralelní životy se dvěma rodinami a nebýt náhody, nikdy by se jim na to nepřišlo.
Ano, jsou proutníci, které inteligentní žena odhalí celkem rychle, ale vždy se najde procento chlapů záletníků, kteří mají tak dokonalé metody, že je neodhalíš, dokud není příliš pozdě (když už máte společné děti, barák, finanční závazky…).