Natočení videa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
21.11.14 07:00

Nemuzu slouzit, po me chcou fotky, video ne :P

• Citovat
  • Upravit
2655
21.11.14 07:03
@bobule86 píše:
Twl, to je dost hard core… :poblion: No popravdě kdyby tohle našel můj manžel, tak by si i šel „popovídat“ s tím dotyčným příjemcem… Myslím, že by to určitě nepochopil a popravdě být to naopak, tak já bych to taky nepochopila… :nevim: Co Tě to proboha napadlo, jako z hecu? To beru že lidi lítaj kolem paneláku nahý, objednaj si striptéra, nebo nějakou odvážnou selfie, no ale tohle… Hele tohle nevysvětlíš, prostě řekni pravdu a doufej, že se s tím manža popere… 8o

Presne, manzel by sel taky osobne navstivit dotycneho, aby mu udelal prednasku „moje zena, jeji zivot a nase deti“. Jenze on by ze me udelal naprosteho blbce, ocernil by me, celou mou rodinu a „kamos“ by si behem 10 minut rozmyslel jakoukoliv dalsi pisemnou I jinou komunikaci se mnou.

Příspěvek upraven 21.11.14 v 07:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
21.11.14 07:04

Jinak blba otazka sem, supermatky jsou verne, nikdy by neco takovyho neudelaly, to nikdo neprizna :roll: a kdyz uz, tak se nenechaj nachytat no… :think:
Nevim na co bych to svedla ja, na opilost? Na reakci na zajem? Spis bych sla s pravdou ven a neublizovala jeste lzi, to chce cas :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21.11.14 12:46
@Chlap74 píše:
Správně, žádná křeč.A víte co je anglicky pussy?

Přeci „koťátko“ :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.14 12:47
@sissi79 píše:
Jinak blba otazka sem, supermatky jsou verne, nikdy by neco takovyho neudelaly, to nikdo neprizna :roll: a kdyz uz, tak se nenechaj nachytat no… :think:
Nevim na co bych to svedla ja, na opilost? Na reakci na zajem? Spis bych sla s pravdou ven a neublizovala jeste lzi, to chce cas :kytka:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
21.11.14 20:59

@micha.bello Tak tak, no snad to manža zvládne, popravdě je to zvláštní, no ale každý má holz jiné mantinely, já bych to nedávala teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí