Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bobule86 píše:
Twl, to je dost hard core…No popravdě kdyby tohle našel můj manžel, tak by si i šel „popovídat“ s tím dotyčným příjemcem… Myslím, že by to určitě nepochopil a popravdě být to naopak, tak já bych to taky nepochopila…
Co Tě to proboha napadlo, jako z hecu? To beru že lidi lítaj kolem paneláku nahý, objednaj si striptéra, nebo nějakou odvážnou selfie, no ale tohle… Hele tohle nevysvětlíš, prostě řekni pravdu a doufej, že se s tím manža popere…
Presne, manzel by sel taky osobne navstivit dotycneho, aby mu udelal prednasku „moje zena, jeji zivot a nase deti“. Jenze on by ze me udelal naprosteho blbce, ocernil by me, celou mou rodinu a „kamos“ by si behem 10 minut rozmyslel jakoukoliv dalsi pisemnou I jinou komunikaci se mnou.
Příspěvek upraven 21.11.14 v 07:06
Jinak blba otazka sem, supermatky jsou verne, nikdy by neco takovyho neudelaly, to nikdo neprizna
a kdyz uz, tak se nenechaj nachytat no… ![]()
Nevim na co bych to svedla ja, na opilost? Na reakci na zajem? Spis bych sla s pravdou ven a neublizovala jeste lzi, to chce cas ![]()
@Chlap74 píše:
Správně, žádná křeč.A víte co je anglicky pussy?
Přeci „koťátko“ ![]()
@sissi79 píše:
Jinak blba otazka sem, supermatky jsou verne, nikdy by neco takovyho neudelaly, to nikdo nepriznaa kdyz uz, tak se nenechaj nachytat no…
Nevim na co bych to svedla ja, na opilost? Na reakci na zajem? Spis bych sla s pravdou ven a neublizovala jeste lzi, to chce cas
@micha.bello Tak tak, no snad to manža zvládne, popravdě je to zvláštní, no ale každý má holz jiné mantinely, já bych to nedávala teda…
Nemuzu slouzit, po me chcou fotky, video ne