Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
twl.. tomu říkám úlet.. můj by to nepochopil, to vím jednoznačně
co tomu Tvému říct? tak to fakt netuším ![]()
Hustý
… no tohle teda nevím, jak bych vysvětlovala… snad jen si vysypat popel na hlavu a čekat, jestli to manžel ustojí..
Jen mi nejde jedna věc do hlavy, kamarád se ti líbí nebo tě nějak přitahuje? protože proč jinak bys mu to video posílala.. ![]()
TY brďo, nevím, co by mě muselo vyhecovat, abych natočila něco takového… jen se modli, aby byl kamarád opravdu kamarád a nekolovalo to někam dál…
Mnželovi bych zkusila opatrně vysvětli, jak to bylo… můj by to ale asi nepochopil. To je teda dost přes čáru…
Twl… sem už nemá cenu vůbec chodit, to je jedna kravina větší než druhá.
To si snad vymýšlí admini nebo těm matkám na mteřský totálně hrabe.
Jsme dobří kamarádi, on má taky rodinu a ani jeden by jsme o ni nechtěli přijít, jsme jen dobří kamarádi, nic víc ale. Dokážem se bavit o všem.
Tak tohle by muj manzel nikdy nepochopil a uprimne si ani nedovedu predstavit, jak bych mu to vysvetlila
co te to napadlo?
@Hanney píše:
@Anonymní píše:
Jsme dobří kamarádi, on má taky rodinu a ani jeden by jsme o ni nechtěli přijít, jsme jen dobří kamarádi, nic víc ale. Dokážem se bavit o všem.
taky mám takhle 2 dobré kamarády, mluvíme o všem, ale tohle by m, ě teda NENAPADLO…
@Hanney píše:
No nevím, tohle budeš hodně špatně vysvětlovat… Upřímně řečeno ti nevěřím ani já, že o nic nejde, že to bylo z hecu
tohle je natolik intimní věc, že nemůže o nic nejít ![]()
@Anonymní píše:
Anonymní** píše:
Taky mám takovýho kamaráda, se kterým mluvíme úplně o všem, ale tohle už překračuje všechny meze kamarádství ![]()
Jen doufám že mě tady nikdo neodsoudí, ale stala se mi taková věc, asi mi přeskočilo nebo co, nikdy jsem to neudělala, ale natočila jsem si krátké půl minutové video při sebeuspokojení a poslala to kamarádovi na email. Jenže si toho manžel všimnul a je to venku. Tohle se špatně vysvětluje, jenže o nic nejde, nic s tim dotyčnym nemám, bylo to něco jako z hecu, ale tohle se manželovi těžko vysvětluje. Nějak mě to v tu chvíli lákalo udělat takovou blbost… Mám dvě malé děti a oběma nám jde o rodinu s manželem…Dá se tohle pochopit, jak to manželovi vysvětlit. Stydím se, nedokážu se o tom ani bavit, nevim co mě to popadlo. Co mu říct? Miluju svého muže.