Natočení videa

Anonymní
18.11.14 11:15

natočení videa

Jen doufám že mě tady nikdo neodsoudí, ale stala se mi taková věc, asi mi přeskočilo nebo co, nikdy jsem to neudělala, ale natočila jsem si krátké půl minutové video při sebeuspokojení a poslala to kamarádovi na email. Jenže si toho manžel všimnul a je to venku. Tohle se špatně vysvětluje, jenže o nic nejde, nic s tim dotyčnym nemám, bylo to něco jako z hecu, ale tohle se manželovi těžko vysvětluje. Nějak mě to v tu chvíli lákalo udělat takovou blbost… Mám dvě malé děti a oběma nám jde o rodinu s manželem…Dá se tohle pochopit, jak to manželovi vysvětlit. Stydím se, nedokážu se o tom ani bavit, nevim co mě to popadlo. Co mu říct? Miluju svého muže.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.11.14 11:17

:mrgreen: twl.. tomu říkám úlet.. můj by to nepochopil, to vím jednoznačně :nevim: co tomu Tvému říct? tak to fakt netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
18.11.14 11:18

Hustý 8o… no tohle teda nevím, jak bych vysvětlovala… snad jen si vysypat popel na hlavu a čekat, jestli to manžel ustojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
18.11.14 11:19

Jen mi nejde jedna věc do hlavy, kamarád se ti líbí nebo tě nějak přitahuje? protože proč jinak bys mu to video posílala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
18.11.14 11:19

TY brďo, nevím, co by mě muselo vyhecovat, abych natočila něco takového… jen se modli, aby byl kamarád opravdu kamarád a nekolovalo to někam dál…
Mnželovi bych zkusila opatrně vysvětli, jak to bylo… můj by to ale asi nepochopil. To je teda dost přes čáru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
18.11.14 11:21

Twl… sem už nemá cenu vůbec chodit, to je jedna kravina větší než druhá.
To si snad vymýšlí admini nebo těm matkám na mteřský totálně hrabe.

• Citovat
  • Upravit
22614
18.11.14 11:21

Mazec, můj by mě zabil :D
A proč zrovna kamarádovi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.14 11:22

Jsme dobří kamarádi, on má taky rodinu a ani jeden by jsme o ni nechtěli přijít, jsme jen dobří kamarádi, nic víc ale. Dokážem se bavit o všem.

• Citovat
  • Upravit
merde
18.11.14 11:22

Tak tohle by muj manzel nikdy nepochopil a uprimne si ani nedovedu predstavit, jak bych mu to vysvetlila :think: co te to napadlo?

• Citovat
  • Upravit
merde
18.11.14 11:23
@Hanney píše:
To si snad vymýšlí admini nebo těm matkám na mteřský totálně hrabe.
:mrgreen: taky si kolikrat rikam, zda to neni prace adminu
  • Citovat
  • Upravit
22614
18.11.14 11:23
@Anonymní píše:
Jsme dobří kamarádi, on má taky rodinu a ani jeden by jsme o ni nechtěli přijít, jsme jen dobří kamarádi, nic víc ale. Dokážem se bavit o všem.

taky mám takhle 2 dobré kamarády, mluvíme o všem, ale tohle by m, ě teda NENAPADLO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 11:24
@Hanney píše:
To si snad vymýšlí admini nebo těm matkám na mteřský totálně hrabe.
:mrgreen: aspoň se tu pobavíš :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.11.14 11:24

No nevím, tohle budeš hodně špatně vysvětlovat… Upřímně řečeno ti nevěřím ani já, že o nic nejde, že to bylo z hecu :nevim: tohle je natolik intimní věc, že nemůže o nic nejít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 11:25
@Anonymní píše:
:mrgreen: evidentně fakt o všem.. jako stalo se mi, že mi ožralej kámoš poslal fotku svého krasavce :mrgreen: ale pak se kál, omlouval, že se překlepl :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.11.14 11:27
Anonymní** píše:

Taky mám takovýho kamaráda, se kterým mluvíme úplně o všem, ale tohle už překračuje všechny meze kamarádství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí