Natočení videa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2655
19.11.14 21:11

„Nejlepsi“ je vymluvit se na zanedbavani vlastnim chlapem… A ufnukane hraci komedie zaberou snad jen na melancholicky zalozene jedince. Ja bych na to teda sla jinak. Jenze ja znam sveho muze a vim jakym zpusobem na to jit… A tohle cos napsala by u neho opravdu neuspelo. :mrgreen: Zalezi I na tom, jestli u toho mailu byl I nejaky text, co Vse bylo obsahem sebeuspokojovani na videu atd. Bez podrobnosti se tezko radi. A jeste hure, kdyz nezname povahu jejiho manzela. :|

@hakuna matata píše:
Zkus to zahrát před manželem na tu strunu: „něco mi chybělo, asi pohlazení a zájem z tvé strany, pořád někde hluboko mám tu nedůvěru, když ses zamiloval do jiné… do té doby o sobě pochybuju, jestli jsem pro tebe dost dobrá… asi ne… ted už jsem na to přišla, pochopila jsem, že mi něco chybí a vidím, že se v našem vztahu musí něco změnit… musíme víc mluvit a tak… to video jsem poslala z blbosti, mně ten chlap ani nepřitahuje, vlastně je slizký a má ho malýho /říkala jeho žena…ehm/ ale ted vidím, že to bylo proto, že jsem si chtěla připadat chtěná, zajímavá… vůbec si nevěřím, mám pocit, že nemůžu nikoho přitahovat… hlavně tebe ne, a přitom tě pořád tolik miluju… fňuk fňuk“ a pak ho nech, ať si zkontroluje úplně všechno, co máš (maily, telefon), pravidelně se mu hlas, jsem tam a tam, dneska jsem dělala to a to. Pár dní mu vyprávěj úplně všechno o tom, co kde s kým děláš. Takhle uvidí, že se fakt snažíš a nemáš co skrývat.
Bude to brát s trochou štěstí tak, že jsi ulítla, protože to mezi vámi není dobré, ale to se může ZMĚNIT, když začnete na sebe makat. Tím pádem si ten úlet bude spojovat se situací ve vztahu a ne s tvou osobností (jako že jsi třeba exhibicionistka… ale zase… když si postěžuješ, jak je těžké s takovou úchylkou žít a přidáš pláč… nebo to využijete v posteli… ty bude cizím borcům posílat své nahé fotky bez obličeje, vzruší tě to a pak si to s manžílkem vášnivě rozdáte :mrgreen: ).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
19.11.14 21:15

Nenatocime neco spolu? :mrgreen: To by bylo odpusteno hned po 2 shlednuti… A mozna by se to dostalo na TOP 10 v lesbian show.:lol:

@sissi79 píše:
Mas humoru :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
19.11.14 21:18
@micha.bello píše:
Nenatocime neco spolu? :mrgreen: To by bylo odpusteno hned po 2 shlednuti… A mozna by se to dostalo na TOP 10 v lesbian show.:lol:

Jsem pro :mrgreen: hodime na net, rozesleme linky 8) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2655
19.11.14 21:22

A pak se to dostane ke tchanovcum… :lol: ja bych vybirala poplatek za shlednuti a jeste chtela IP adresu pro povoleni ke shlednuti… Abych mohla vyrazovat adresy kamaradu a pribuznych… :mrgreen:

@sissi79 píše:
Jsem pro :mrgreen: hodime na net, rozesleme linky 8) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
19.11.14 21:24
@micha.bello píše:
A pak se to dostane ke tchanovcum… :lol: ja bych vybirala poplatek za shlednuti a jeste chtela IP adresu pro povoleni ke shlednuti… Abych mohla vyrazovat adresy kamaradu a pribuznych… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: toz aby jsme spis neprodelaly :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2655
19.11.14 21:28

Mas tolik kamaradu, ze bych musela vyradit pul republiky? :mrgreen:

@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: toz aby jsme spis neprodelaly :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
19.11.14 21:30
@micha.bello píše:
Mas tolik kamaradu, ze bych musela vyradit pul republiky? :mrgreen:

Zvedavcu se najde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
19.11.14 21:30

A nezpristupnime jen pro Moravu? :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2562
19.11.14 21:33

Zakl. ty seš blbá :lol: ale jako v dobrým to myslím, podobnou kravinu jsem taky udělala, nafotila jsem si zajímavý auto_akty… hecoval mě jeden dlouholetej vytrvalej nápadník po smskách, já sama doma, otevřený červený, hadry padaly na zem, zábrany do nenávratna. Můj nejmilejší byl na delší dobu pryč a já hrozně chtěla…něco, aspoň o tom kecat. Pak jsem si ty fotky prohlídla, opláchla si ksicht ledovou vodou a těsně před největší kravinou (poslat je) jsem to smazala. Hec je hec, ale tys dotáhla průser do konce. Hlavně nekňourej a nelez za manželem, většinou je vlastní vina i trestem, je na něm to skousnout. On i ty víte, cos podělala. Moc slov je už spíš na škodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
19.11.14 21:34

Ja myslela, ze Onan a Majkl uz tu nechodi? :think: :lol:

@sissi79 píše:
Zvedavcu se najde :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
19.11.14 21:35
@Agnesita píše:
Zakl. ty seš blbá :lol: ale jako v dobrým to myslím, podobnou kravinu jsem taky udělala, nafotila jsem si zajímavý auto_akty… hecoval mě jeden dlouholetej vytrvalej nápadník po smskách, já sama doma, otevřený červený, hadry padaly na zem, zábrany do nenávratna. Můj nejmilejší byl na delší dobu pryč a já hrozně chtěla…něco, aspoň o tom kecat. Pak jsem si ty fotky prohlídla, opláchla si ksicht ledovou vodou a těsně před největší kravinou (poslat je) jsem to smazala. Hec je hec, ale tys dotáhla průser do konce. Hlavně nekňourej a nelez za manželem, většinou je vlastní vina i trestem, je na něm to skousnout. On i ty víte, cos podělala. Moc slov je už spíš na škodu.
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
19.11.14 21:37
@micha.bello píše:
Ja myslela, ze Onan a Majkl uz tu nechodi? :think: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: ty toz zrovna tyhle nevzpominej :mrgreen: z toho by nic nebylo ani s 3,8 v krvi :mrgreen: :mrgreen: budu mit trauma a budu frigidni 8o :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
21111
19.11.14 22:22
@Agnesita píše:
nafotila jsem si zajímavý auto_akty…

pootevřela jsi kapotu nebo sundala přední nárazníky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
19.11.14 22:24

@pohledzdruhestrany :mrgreen: :mrgreen: ty jeste zijes? Kde ses coural simte :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2562
19.11.14 22:26

@pohledzdruhestrany sundala jsem všechno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat