Natřásání prsou při tanci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Natřásání prsou při tanci
Ahoj, začala jsem docházet na lekce fit dance a trápí mě jedna věc. Hodně tančíme latinu a u té tanečnice natřásají ňadra. Mně to nejde, vypadám u toho legračně. Máte tip, jak se to naučit? Dívala jsem se na internetu, ale nenašla jsem nic. Děkuji moc ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsi si jistá, že jsi na správným kurzu? V latině se vlní boky, prsama se určitě netřese.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana7ka píše: Více
Uz jsi videla, jak se tanci samba? Ja to tedy take neumim, ale podle me to chce proste zkouset a trenovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledej “shimmy shoulders” - videí je dost. Pohyb vychází podle me z ramen - malinko se jako predklonis (das ramena dopředu). Me pomáhá mít ruce v u rxite poloze (uvidis na videu). Ale jsem naprostý laik, chodím par lekci na flirt a nějaký kubánský mix….
Ja zas nedavam jiné věci - kombinace nohou a zapojeni rukou…
Ale hlavní je si to uzit a nestresovat se!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak píše @TaLucie . Netřese se prsama, ale rameny. To, že se pak roztřese všechno ostatní je “vedlejší produkt”. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TaLucie Nechodím na tance, ale tohle mi také nejde. Zapojit ruce a nody a přitom každé dělá jiný pohyb ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Netřese se rameny, ale zádovými svaly mezi lopatkami, člověk rotuje hrudníkem kolem páteře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za odpovědi. Nevěděla jsem, jak to přesně popsat… Jste hodné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit