Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já hygieničku platím, vloni brala 500,– za hoďku, fakt tam jsem hodinu a je v tom rada co a jak čistit + odstranění zubního kamene, někdy bělení zubů a letos zdražila na 650,– za hoďku
Třeba manžel měl tak moc toho zubního kamene, že mu tu celou hoďku odstraňovala jen to
Má zubařka mi tehdy doporučovala hygieničku 2× do roka, když jsem měla ty zuby v hrozném stavu a teď stačí 1× ročně jako prevence ![]()
Jé a mě zajímá hlavně to belení zubů.Kolik tak to stojí a jak se to dělá.Ráda se směju,ale když se pak vydim na fotce tak je to děs a hrůza ![]()
To už zvlášť neplatím, je to zahrnuté v té hodině
Nic to není, prostě ti jakoby leští zuby spec. pastou a přístrojkem ![]()
no super.Moc děkuji za info.Už nějakou dobu jsem přemejšlela nad bělenim zubů u zubařky,ale takhle to nechám hygieničce ![]()
Je lepší takové věci si nechat dělat od hygieničky, mají fakt na to více času než zubařky
Nějakou si najdi a poptej se, třeba budeš platit vše jinak ![]()
kdo ví.Ještě jednou moc děkuju za radu.nedle jak půjdu k zubařce tak se jí poptám jestli mi nějakou nedoporučí ![]()
není vůbec zač, koukala jsem, že někteří používají i modré světlo na to bělení
to vím, že používá moje zubařka na bílé plomby
pokud se ti bude chtít, tak napiš jak si dopadla ![]()
Já se také dívala na ceny a jsou různý. Někde chtějí za vstupní prohlídku atd např 1000,– ..někde 800,– někde i míň. Musíš pohledat. Také např. to bělení se někde platí zvlášť a někde je to v ceně jak píše Veryska. Já teď také hledám nějakou hygieničku.
já taktéž.Jelikož budu hledat v Praze tak to spíš vydim na tu cenu kolem 1.000,–.No uvidim ![]()
Pokud v té ceně bude už vše, tak se to ještě dá, je to většinou 2× za rok a pak už jen jednou, tak to človíček raději dá než mít špatné zoubky ![]()
to rozhodně.My v rodině ty zuby nemáme nic moc.Tak to radši dám.Nějak to flákám a pak mam strach abych o ně nepřišla ![]()
Tak já to flákám, jen když mám toho za ten den fakt hodně, ale tak nějak to svědomí je silnější a raději to dodržuju
Hlavně ty výsledky jsou vidět a člověk má pak lepší pocit ![]()
no to jo.Já jsem na sebe taky pěkně naštvaná a potřebuju aby mě někdo vynadal a pak se snad už budu víc snažit.No uvidíme ![]()