Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Gabko,
nám píchal pediatr naušničky už během šestinedělí, prý je to nejlepší, protože má mimi ještě skvělou imunitu a jsou mnohem menší komplikace. Je pravda, že jsme žádné problémy neměly, pár dní jsem mazala lihem a bylo to během týdne OK. Samozřejmě, že jsem byla vyhnána z ordinace abych neviděla trpět mimi.
E.
Ahojky Evuliku,ja mam 3 mesicni dceru…jsem z chomutova a tady mi rekli ze az po ockovani…a kontrole tbc...........
myslim si ze je to lepsi co nejdriv…a take jsem to tak chtela,ale pred 3 mesicemi mi bylo receno…ze az po…a to me to mrzelo…ale nic s tim nenadelam…Koukam,ze je to v kazdem meste jinak…no nic..zatim pa pa… ![]()
Janino, mnohokrát děkuji. Teď už vím, že není s nákupem náušnic kam spěchat. Děkuji za info ohledně očkování. Peníze jsou teprve to poslední co rodiče řeší, pokud se jedná o mimnko a jeho bolístku. Aspoň pro nás to nebude žádná tragédie. Nabídne mi tuto možnost lékař, nebo se takové informace schánějí předáváním z maminky na maminku? ![]()
Gabka
Ahojky Gabko…ne ne..me to nabidla sestra u doktorky…kdyz jsme byli v poradne…pak mi napsala recept,ja ho vyzvedla…vakcinu jsem odvezla zpet k doktorce..ponevadz musi mit urcitou teplotu…a pak za 3 dny jsme sli na ockovani…Kamaradka z nemocnice…si nechala dat to zadarmo…mala mela horecky…desny prujem…pichali ji dvakrat ten den…Nas jen jednou…horecky jsme nemeli,prujem take…Dalsi ockovani mas zadarmo…a pak je jeste jedno nejak..a to nevim…ale kazdopadne ja jsem rada,ze jsem to male zaplatila…penize u me nehrajou roli…co se tyka male…
a kdybch to mela resit znovu…znovu bych zaplatila…mela jsem strach z toho jak bude snaset tu hrazenou injekci…a teplotky a tak..radeji jsem si ji zaplatila…a je to lepsi…Mel by ti to nabidnout pediatr sam…aspon me to nabidli..
…Tak hlavne at vam vse vyjde…a popripade napis..kdyz se budes nudit…nebo tak… Musim jit… zatim pa… PS: Zeptej se na to dr..uvidis co ti rekne.....
![]()
Ahojky maminy..zitra jdeme na propichavani ousek..mam strasny strach..ze pak bude vyvadet a nebude mi spinkat,ze ji to bude bolet…Jak to probiha asi tak nejak vim…ale co pak?Jak vam spinkali ty vase kocicky?Platili jste neco?Moje mamina rika,ze se to plati..kolik to stoji?Dekuji Janina24 ![]()
Ahoj,
my na naušnicích byly po očkování ve 3měs. Náš dr to dřív nedělal. ale třeba kamarádka byla s holčičkou ještě v šestinedělí na ušním. Já měla jít taky dřív, protože holka to ořvala šíleným způsobem, už si pak zvládala sahat i na uši. Někdo tu dokonce myslím psal, že už byly píchnuti v porodnici.
Jinak jsme platili 120,–- a byl tam se mnou manžel a já čekala (ostuda) v čekárně a manžel tam byl s malou. Podle jeho slov ale víc řval atím, že jí drželi.
Doma pak ořvala sundání náplasti! Měla to chudinka na vláscích. A neměla ráda čištění a točení, dokud se to nezhojilo. Nám se to hojilo 2 týdny.
Jinak spala dobře, aby ne. Polevila jsem a preventivně si ji nastěhovala do postele, odkud se mi ji povedlo vystrnadit až za další 3 měsíce:)))
Ahoj,
tak vidím, že je to opravdu v každém městě jiné. Naše neteřinka dostala naušnice hned při odchodu z porodnice. Zákrok i hojení bylo v pohodě, mimi se tolik nevrtí a nesahá si na to.
Petta