Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moc vsem dekuji za prispevky a za fotky
. No mate pravdu, v 15ti si asi vybere sama. Ale aspon do tech 10ti let kdyby byly
. Budu kupovat pres internet, protoze zlatnictvi tu pobliz nikde nemame. Velikost se tak spatne odhaduje, na obrazkach to zkresluje. Bude to ke krtinam, a dirky zatim nema, takze ani nezmerim.
@Markéta80 píše:
@MájaMája Vali jsme kupovali napřed berušky no a za 2mkroužky, původně jsem je nechtěla ale nakonec jsme s nima spokojená a myslim že je bude mít dlouho. Má tyhle http://www.zlatnictvi-zlaticko.cz/…nky-6021-ck/ na fotce je to trošku vidět, jsme s nima fakt spokojená, nerozepínají se a nikde nezatrhává, ty první sice krásný ale jinak katastrofa
Tyhle jsou nadherne, a male moc slusi
. Jen nevim, jestli by pro neter nebyly lepsi v bilem zlate, je svetly typ, modre oci. Ale fakt krasne!
@Michaela23 píše:
Tohle jsou ty stejné, které má zakladatelka v prvním odkazu. Adélka měla na fotce 3r.
Taky vypadaji moc pekne, no jeste pouvazuji
. Kdyz tech nausnic je tolik a clovek neumi vybrat
.
@Seizdra píše:
My máme v plánu dát tyto: http://www.diamantove-sperky.eu/…usnice-C2224a teda doufám, že to do těch 10ti let minimálně mít bude
K tvým odkazům - první mi přijdou moc velký, ty druhý jsou moc hezký a ty třetí nevím, ty mi přijdou opravdu dětský (jakože vím, že dětský jsou), tak aby je pak neodmítala nosit, nevím, kdy si teď slečny začínaj stavět hlavuPak mám pro ni teda jiný, takový pecky s kamínkem, ale to až co se jí bude líbit
Tyhle jsou luxusni, ale ta cena
.
@MájaMája dělají i v bílém zlatě
mě se líbí s modrýma kamínkama ale Vali víc sluší ty červený ![]()
@MájaMája píše:
Tyhle jsou luxusni, ale ta cena.
Jsou krásný, já se do nich zamilovala hned jak jsem je viděla.. No cena je trošku vyšší, to jo no ![]()
@MájaMája píše:
Tyhle jsou luxusni, ale ta cena.
však je tam mají ty samé, akorát místo diamantu je tam zirkon a stojí 1900
já bych třeba děcku za 7tis náušnice nekoupila, ve školce to ztratí raz dva a to by mě pak trefil šlak ![]()
Tak jsem nakonec koupila tyhle: http://www.zlatnictvi-zlaticko.cz/…am%C3%ADnky/
Jsou nadherne a musim rici, ze jsou i me dobre
. Takze pokud nebude mi nejak vysoko propichnute dirky a budou se ji libit, tak je bude mit opravdu az do dospelosti
.
@MájaMája
já tenkrát psala i dotaz na ty kroužky a že jsou i pro dospělé takže si myslim že vydrží dlouho, pak už záleží kdy slečna zatouží po jiných
![]()
Děti jsou strašně nevděčná pakáž, měla jsem od mimina takové hezké zlaté trojúhelníčky s kamínkem (zamčené) a někdy v 9 - 10 letech mě šíleně štvalo, jak mám blbý náušnice, furt stejný, chtěla jsem „střídací“ plastový, co měly spolužačky ![]()
(Taky jsem si je tajně odemykala a tvrdila, že to samo… no div, že jsem je nezničila a neztratila.)
@Knihomyš
já takhle zase dostala asi dost drahý pero do školy jenže ta barva- černošedá
a ostatní měli krásný barevný, jsem dělala kde co jen abych dostala barevný, i svetr to odnesl
takže ted nejstraší jde do + třídy a u všeho si to musí odsouhlasit co se mu líbí
![]()