Naušnice až do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
2.8.13 18:12

Moc vsem dekuji za prispevky a za fotky :lol:. No mate pravdu, v 15ti si asi vybere sama. Ale aspon do tech 10ti let kdyby byly :lol:. Budu kupovat pres internet, protoze zlatnictvi tu pobliz nikde nemame. Velikost se tak spatne odhaduje, na obrazkach to zkresluje. Bude to ke krtinam, a dirky zatim nema, takze ani nezmerim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
2.8.13 18:14
@Markéta80 píše:
@MájaMája Vali jsme kupovali napřed berušky no a za 2m :jazyk: kroužky, původně jsem je nechtěla ale nakonec jsme s nima spokojená a myslim že je bude mít dlouho. Má tyhle http://www.zlatnictvi-zlaticko.cz/…nky-6021-ck/ na fotce je to trošku vidět, jsme s nima fakt spokojená, nerozepínají se a nikde nezatrhává, ty první sice krásný ale jinak katastrofa :jazyk:

Tyhle jsou nadherne, a male moc slusi :). Jen nevim, jestli by pro neter nebyly lepsi v bilem zlate, je svetly typ, modre oci. Ale fakt krasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
2.8.13 18:17
@Michaela23 píše:
Tohle jsou ty stejné, které má zakladatelka v prvním odkazu. Adélka měla na fotce 3r.

Taky vypadaji moc pekne, no jeste pouvazuji :D. Kdyz tech nausnic je tolik a clovek neumi vybrat :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
2.8.13 18:18
@Seizdra píše:
My máme v plánu dát tyto: http://www.diamantove-sperky.eu/…usnice-C2224

a teda doufám, že to do těch 10ti let minimálně mít bude :nevim: Pak mám pro ni teda jiný, takový pecky s kamínkem, ale to až co se jí bude líbit :)

K tvým odkazům - první mi přijdou moc velký, ty druhý jsou moc hezký a ty třetí nevím, ty mi přijdou opravdu dětský (jakože vím, že dětský jsou), tak aby je pak neodmítala nosit, nevím, kdy si teď slečny začínaj stavět hlavu :nevim:

Tyhle jsou luxusni, ale ta cena 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
2.8.13 18:22

@MájaMája dělají i v bílém zlatě ;) mě se líbí s modrýma kamínkama ale Vali víc sluší ty červený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.8.13 18:49
@MájaMája píše:

Jsou krásný, já se do nich zamilovala hned jak jsem je viděla.. No cena je trošku vyšší, to jo no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.8.13 21:25
@MájaMája píše:

však je tam mají ty samé, akorát místo diamantu je tam zirkon a stojí 1900 ;) já bych třeba děcku za 7tis náušnice nekoupila, ve školce to ztratí raz dva a to by mě pak trefil šlak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.8.13 17:07

Tak jsem nakonec koupila tyhle: http://www.zlatnictvi-zlaticko.cz/…am%C3%ADnky/

Jsou nadherne a musim rici, ze jsou i me dobre :D. Takze pokud nebude mi nejak vysoko propichnute dirky a budou se ji libit, tak je bude mit opravdu az do dospelosti :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
8.8.13 18:35

@MájaMája :palec: :palec: já tenkrát psala i dotaz na ty kroužky a že jsou i pro dospělé takže si myslim že vydrží dlouho, pak už záleží kdy slečna zatouží po jiných :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
8.8.13 18:42

Děti jsou strašně nevděčná pakáž, měla jsem od mimina takové hezké zlaté trojúhelníčky s kamínkem (zamčené) a někdy v 9 - 10 letech mě šíleně štvalo, jak mám blbý náušnice, furt stejný, chtěla jsem „střídací“ plastový, co měly spolužačky :lol:
(Taky jsem si je tajně odemykala a tvrdila, že to samo… no div, že jsem je nezničila a neztratila.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
8.8.13 19:06

@Knihomyš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já takhle zase dostala asi dost drahý pero do školy jenže ta barva- černošedá :jazyk: a ostatní měli krásný barevný, jsem dělala kde co jen abych dostala barevný, i svetr to odnesl :lol: :lol: takže ted nejstraší jde do + třídy a u všeho si to musí odsouhlasit co se mu líbí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí