Nekadí, neprdí

bara 1
1.8.13 21:40

nekadí, neprdí

Ahoj holky, opět si jdu k Vám pro radu. Vážně už jsem zase zoufalá a nevím co dělat. Jak už jsem psala a zakládala jednu diskuzi ohledně mlíčky a zlobení bříška, máme to tu zase a snad v horší míře. Takže malá byla na Nutrilonu Comfort a přešli jsme na Bybivitta z Němaka. Přestala mi uplně kakat a občas teda prdne. Zkuošela jsem rektální rourka tři dny v kuse, protože to měla vážně tuhý jako pastu a večer jsem dávala espumisan a občas do ní dostala čajík na prdíky. Dneska už jsem zkusila i sup simplex a od odpoledne nic. Malá má nafouklé bříško a ani rourka nepomáhá už. Stále jen pláče a má vážně záchvaty. Tyhle problémy má od pátku..Takže týden. Co s tím? mám už to řešit s dr? Máte někdo tip co s bříškem kromě nahřívání, tygříka a zmiňovaných kapek? Jinak toto mléko má od toho pátku…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8877
1.8.13 21:44

Asi bych kontaktovala mudru, ale hlavně bych vyměnila UM. Když jsme zkoušeli jinou značku, tak letěla po třech dnech do koše, neboť malou totálně zabetonovala a to pila víc než kdy jindy, takže teď baští Bebu Ha, do nedávna bylo vše ok, teď sice má trochu problém s kaděním, ale aspoň prdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
1.8.13 21:45

Já bych k doktorovi zašla, prohmátne bříško a zjistí jestli je tam zácpa, jinak bych nasadila probiotika a změnila ještě mlíko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
1.8.13 21:47

Když já už zkoušela nutrilon, babivitu, sunar a neocate

• Citovat
  • Upravit
13021
1.8.13 21:49

@bara 1 Jé to mě mrzí že s tím pořád máte takový problémy :(.Ale opravdu asi by bylo nejlepší se poradit s doktorkou.Zase pořád střídat to mlíko asi taky neni uplně dobrý :nevim:. Chudinka malá, takový trápení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
1.8.13 21:50

Dala bych zase Nutrilon Comfort a pak bych presla na klasicky Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
1.8.13 21:50

@ametyst :( Ahooj..no nedělám nic jinýho než furt utěšuju a už ani nevím co je si chvíli sednout…teď taky ječí..Když ta dr mi zatím vůbec nepomohla…ale asi bude lepší se jí podívat na bříško..

• Citovat
  • Upravit
bara 1
1.8.13 21:51

@Lolllo ten jí ucpal střeva na čtrnáct dní a pak měla silný průjem, až to už taky nebyla dobré..samá voda z ní pak šla

• Citovat
  • Upravit
1854
1.8.13 21:53
@bara 1 píše:
@Lolllo ten jí ucpal střeva na čtrnáct dní a pak měla silný průjem, až to už taky nebyla dobré..samá voda z ní pak šla

Jee tak to mě mrzí. :( Můj malej má Nutrilon HA od narození a naštěstí žádný problém. Jestli má malá takové problémy, tak už bych to raději řešila s doktorkou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
1.8.13 21:54

@Lolllo asi mi nic jiného nezbyde… :( děkuji za radu…

• Citovat
  • Upravit
10680
1.8.13 21:54

No my sice kojili, ale kamarádka měli nejlepší zkušenost s Bebou Sensitive :think:

Takže jestli to dobře chápu, tak 14 dní nekaká a pak kadí vodu? :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
1.8.13 21:58

@Tarinka no já právě slyšela že ta babyvitta je mastná a dobře se po ní kadí:( tak furt čekám jenstli to jako není jen změnou mlíka nebo jestli jí to prostě fakt nesedlo. No dá se to tak říct, 14 dní nekadila moc, trošku jo, tď už vůbec a pak měla ten průjem jako vodu…vážně takovej hoodně silnej průjem, to jsem se zase bála aby nebyla moc odvodněná…Nejhorší je, že baští jako pominutá a sní mi i 150ml 8o uplně na posezení, když jí dám míň prostě jede v kuse celý den. Takhle zabere aspoň na 20 min

• Citovat
  • Upravit
6956
1.8.13 21:58

Za me je nej mlicko sunar, male jsem davala nutradefence a pak klasicky.
Jeste bych ji vyrourkovala dokud se nepokadi. Pokus se uplne lehce a opatrne rourku zavezt tak 3 cm do zadecku. A lehce s ni posouvej tam a zpet. Treba tri min, do te doby se pokadi a vyprdi stopro. Jen si hlidej aby nebyla rourka ucpana. Jinach bych davala laktobacilky ( probiotika)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
1.8.13 21:59

A je jí měsíc a pár dní..

• Citovat
  • Upravit
1854
1.8.13 21:59

Jeste me napadlo - nemate kyblik na koupani? Ten pomaha uvolnovat pri zacpe a pri kolikach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí