Nekadí, neprdí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bara 1
1.8.13 22:00

@Janichka já jí tu rourku dávám až do půlky, protože ona tam do půlky nic nemá…se jí to ucpalo někde vejš a rourkuju fakt dlouho..:( nepomáhá

• Citovat
  • Upravit
bara 1
1.8.13 22:01

@Lolllo nemáme, ale koupala jsem jí v teplé vodě a dávala jí obklady na bříško:( a to proste vůbec nic..jen řvala a řvala…ani se neuklidnila na chvíli

• Citovat
  • Upravit
1854
1.8.13 22:03
@bara 1 píše:
@Lolllo nemáme, ale koupala jsem jí v teplé vodě a dávala jí obklady na bříško:( a to proste vůbec nic..jen řvala a řvala…ani se neuklidnila na chvíli

V tom kybliku je prave v poloze, ktera tomu hodne pomaha, samotna voda nestaci, dulezita je ta poloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
1.8.13 22:03

@Lolllo aha, no ten kyblik bohuzel nemame:( jinak bych to mazala zkusit hned

• Citovat
  • Upravit
169
1.8.13 22:05

@bara 1 Nám teda zabral nejvíc sunar nutradefence a ktomu jsem malému dávala laktobacílky od swissu + kapičky na prdy. Taky jsme zkoušeli různá mléka, ale pomohl až ten sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
1.8.13 22:05

Ještě se zeptám, asi blbě, ale jsi si jistá, že ji trápí to bříško tolik? :think: naše malá teda řvala taky hrozně, fialová byla, jazyk jí lítal v té pusině, jsem čekala kdy jí něco praskne v hlavě :roll: 8 týdnu večer čvala i 7 hodin vkuse, každej večer ( někdy teda jen 5), doktor a všichni mi říkali, že jsou to prdy a koliky, já ji prolejvala Sabsimplexem, Biogaiou, pak jsem objevila Karpa a byl klid :) ( zavinout na pevno i s ručičkama, vnutit dudel, pohoupat, dát na bok, pustit fén) za zkoušku nic nedáš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.8.13 22:06

@bara 1 to je hrozný a chápu ti jak ti je. Takový trápení s tak maličkym miminkem. :(. Kdyby byla větší tak ji můžeš dát nějakej kompot ale takový skřítečce ne, to je jasný :(. Držím palce ať se to rychle srovná, jednou se to prorazit přeci musí :nevim:. A kdyby ne, tak bych znova šla za doktorkou co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
1.8.13 22:07
@bara 1 píše:
@Lolllo aha, no ten kyblik bohuzel nemame:( jinak bych to mazala zkusit hned

my takto naši malou potápěli v hrnci, když už jsme jednou v noci už vůbec nevěděli co s ní :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

@bara 1 zavolala bych na detskou pohotovost ze ma miminko na UM zacpu. Nekadit muzou pouze kojene deti, ty na UM kakaji :think: poslechni svuj matersky pud a sama se rozhodni, pokud se ti fakt zda ze ma velke bolesti, tak jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1

@Tarinka už jsem zkoušela a myslim že je to bříško..fakt tlačí co může a snaží se přežírat aby si ulevila…

• Citovat
  • Upravit
25959
1.8.13 22:09

Jestli dobře počítám, má co týden jiný mlíko? 8o To se ani nedivím, že jí to udělalo takovej maglajz :(
K Dr. bych šla určitě, jestli nevěříš svojí, jdi jinam. A možná bych zajela klidně i na pohotovost :nevim: Po UM by malá měla kakat každý den, tohle už je hrozně dlouho, musí ji strašně bolet bříško chudinku :(
No a hlavně bych teda nějak vyřešila ten problém s mlíkem, nemůžeš jí to pořád takhle měnit!
A ty kapky na prdíky bych možná taky zkusila vysadit, třeba jí ten mix kapek taky nedělá dobře. Navíc podle mojí zkušenosti je to úplně k ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1

@Janichka no můj mateřský pud je samozřejmě pomoct jí co nejdřív, ale zase na druhou stranu myslim že už to do rána zvládne. Zkusim tedy zavolat na pohotovost aspoň

• Citovat
  • Upravit
13021

@bara 1 Ještě mě napadlo-na bříško ji dáváš? To prý taky pomáhá :nevim:. Anebo co zkusit masáž bříška? Už fakt jinak nevím :(. Já dávala od narození Bebu-tu klasickou a žádný problémy s tímto nikdy neměl. Teď má Hami a je to taky dobrý-takže třeba i to Hami by jí vyhovovalo. Ale to těžko říct určitě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680

Jojo, může mít i třeba alergii na nějakou složku v mlíce? :think: taky bych šla k doktorovi, oni jsou od toho aby pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
1.8.13 22:10

Já bych zkusila probiotický kapky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie