Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lolllo nemáme, ale koupala jsem jí v teplé vodě a dávala jí obklady na bříško:( a to proste vůbec nic..jen řvala a řvala…ani se neuklidnila na chvíli
@bara 1 píše:
@Lolllo nemáme, ale koupala jsem jí v teplé vodě a dávala jí obklady na bříško:( a to proste vůbec nic..jen řvala a řvala…ani se neuklidnila na chvíli
V tom kybliku je prave v poloze, ktera tomu hodne pomaha, samotna voda nestaci, dulezita je ta poloha.
@Lolllo aha, no ten kyblik bohuzel nemame:( jinak bych to mazala zkusit hned
@bara 1 Nám teda zabral nejvíc sunar nutradefence a ktomu jsem malému dávala laktobacílky od swissu + kapičky na prdy. Taky jsme zkoušeli různá mléka, ale pomohl až ten sunar.
Ještě se zeptám, asi blbě, ale jsi si jistá, že ji trápí to bříško tolik?
naše malá teda řvala taky hrozně, fialová byla, jazyk jí lítal v té pusině, jsem čekala kdy jí něco praskne v hlavě
8 týdnu večer čvala i 7 hodin vkuse, každej večer ( někdy teda jen 5), doktor a všichni mi říkali, že jsou to prdy a koliky, já ji prolejvala Sabsimplexem, Biogaiou, pak jsem objevila Karpa a byl klid
( zavinout na pevno i s ručičkama, vnutit dudel, pohoupat, dát na bok, pustit fén) za zkoušku nic nedáš ![]()
@bara 1 to je hrozný a chápu ti jak ti je. Takový trápení s tak maličkym miminkem.
. Kdyby byla větší tak ji můžeš dát nějakej kompot ale takový skřítečce ne, to je jasný
. Držím palce ať se to rychle srovná, jednou se to prorazit přeci musí
. A kdyby ne, tak bych znova šla za doktorkou co s tím.
@bara 1 píše:
@Lolllo aha, no ten kyblik bohuzel nemame:( jinak bych to mazala zkusit hned
my takto naši malou potápěli v hrnci, když už jsme jednou v noci už vůbec nevěděli co s ní
![]()
@bara 1 zavolala bych na detskou pohotovost ze ma miminko na UM zacpu. Nekadit muzou pouze kojene deti, ty na UM kakaji
poslechni svuj matersky pud a sama se rozhodni, pokud se ti fakt zda ze ma velke bolesti, tak jdi.
@Tarinka už jsem zkoušela a myslim že je to bříško..fakt tlačí co může a snaží se přežírat aby si ulevila…
Jestli dobře počítám, má co týden jiný mlíko?
To se ani nedivím, že jí to udělalo takovej maglajz ![]()
K Dr. bych šla určitě, jestli nevěříš svojí, jdi jinam. A možná bych zajela klidně i na pohotovost
Po UM by malá měla kakat každý den, tohle už je hrozně dlouho, musí ji strašně bolet bříško chudinku ![]()
No a hlavně bych teda nějak vyřešila ten problém s mlíkem, nemůžeš jí to pořád takhle měnit!
A ty kapky na prdíky bych možná taky zkusila vysadit, třeba jí ten mix kapek taky nedělá dobře. Navíc podle mojí zkušenosti je to úplně k ničemu..
@Janichka no můj mateřský pud je samozřejmě pomoct jí co nejdřív, ale zase na druhou stranu myslim že už to do rána zvládne. Zkusim tedy zavolat na pohotovost aspoň
@bara 1 Ještě mě napadlo-na bříško ji dáváš? To prý taky pomáhá
. Anebo co zkusit masáž bříška? Už fakt jinak nevím
. Já dávala od narození Bebu-tu klasickou a žádný problémy s tímto nikdy neměl. Teď má Hami a je to taky dobrý-takže třeba i to Hami by jí vyhovovalo. Ale to těžko říct určitě ![]()
Jojo, může mít i třeba alergii na nějakou složku v mlíce?
taky bych šla k doktorovi, oni jsou od toho aby pomohli.
@Janichka já jí tu rourku dávám až do půlky, protože ona tam do půlky nic nemá…se jí to ucpalo někde vejš a rourkuju fakt dlouho..:( nepomáhá