Pláče, když se vidí v zrcadle

mila.dka1
31.7.13 21:14

pláče, když se vidí v zrcadle

Mám takovou otázku, není to nic zásadního, ale zajímal by mne váš názor. Mám 3 a půl měsíce starou holčičku. Občas ji vezmu k zrcadlu - když byla ještě menší, ale už začala vnímat, koukala v zrcadle na mě a smála se, teď vždy zaostří jen na sebe a za pár vteřin začne, při pohledu na sebe, strašlivě lítostivě plakat. Chudinka. Musím ji rychle odnést a ukonejšit. Napadá vás, čím by to mohlo být? Smějeme se, že si holt jako skoro každá ženská připadá tlustá nebo ošklivá :lol:, ale je to samozřejmě jen vtip ;).Navíc je krásná! :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
31.7.13 21:15

Kojíš? Třeba se bojí konkurence :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
31.7.13 21:17

:lol: Kojím :lol:
Když jsme ale u doktora, tak na dětičky kouká, směje se na ně…

• Citovat
  • Upravit
6160
31.7.13 21:19

Asi si budete ťukat na čelo, ale pokud existuje reinkarnace, tak takhle malé dítě si ještě pamatuje minulý život a teď když se vidí v zrcadle v jiném těle, tak ji to rozesmutnělo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
31.7.13 21:21

Mám doma prďolku která když se spolu díváme do zrcadla tak kouká na mně a tváří se zkoumavě, se mnou je to horší když kouknu na sebe já chce se mi taky lítostivě plakat :,( :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
31.7.13 21:25

Ona jeste sebe nepozna a asi se ji nelibi, ze maminka chova nejakou cizi holcicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
31.7.13 21:26

Takto male deti se v zrcadle jeste nepoznavaji. Tebe pozna a vidi te s nekym…vzij se do toho. Mama je pro tebe vsechno a najednou drzi nejake dite v naruci. Byl o tom i nejaky dokument. Testovali ruzne stare deti u zrcadla, u pc, kde ukazovali fotky toho ditete…Snad az kolem druheho, tretiho veku je dite schopno se poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
31.7.13 21:30
@Berunaa píše:
Takto male deti se v zrcadle jeste nepoznavaji. Tebe pozna a vidi te s nekym…vzij se do toho. Mama je pro tebe vsechno a najednou drzi nejake dite v naruci. Byl o tom i nejaky dokument. Testovali ruzne stare deti u zrcadla, u pc, kde ukazovali fotky toho ditete…Snad az kolem druheho, tretiho veku je dite schopno se poznat.

To, se určitě poznají dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
31.7.13 21:33

Já bych taky plakala když se na sebe kouknu do zrcadla. Ale u vaší malé nevím čím to může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
31.7.13 21:34
@Berunaa píše:

To mě nenapadlo, to je docela logické. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
31.7.13 21:35
@tejuho píše:
Ona jeste sebe nepozna a asi se ji nelibi, ze maminka chova nejakou cizi holcicku :)

No zní to věrohodně, musím zkusit, aby jí vzal před zrcadlo někdo jiný, to to potvrdí a nebo vyvrátí. Manžel teď říká, že jí tam před asi týdnem taky měl a neplakala, tak to asi opravdu bude tím. To je ale prďolka malá, to je milé, že žárlí na jiné, které bych chovala. Miláček :srdce:

• Citovat
  • Upravit
15113
31.7.13 21:35
@Bibi30 píše:
Já bych taky plakala když se na sebe kouknu do zrcadla. Ale u vaší malé nevím čím to může být

Třeba si říká, safra, ten účes není tak dokonalý, jak jsem byla zvyklá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
31.7.13 21:36
@boball píše:
To, se určitě poznají dřív ;)

Tak to byl dokument o nemeckych detech. Treba mas jine zkusenosti ;) A co si myslis o tom placi u zrcadla ty?

edit: uz docitam o ucesu…

Příspěvek upraven 31.07.13 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
31.7.13 21:36

Mimochodem taky před zrcadlem pláču - zvláště po porodu, ale hubnout se nedonutím :evil:

• Citovat
  • Upravit
6842
31.7.13 21:39

Držíš ji před zrcadlem v náručí, nebo jí ukazuješ malé zrcátko když leží na zemi?
Jestli to není strach, že máma drží jiné mimino :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky