Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jasně, náušnice do obou uší, vlasy na Jágra a bílé ponožky do půlky lýtek. Ten chlapec půjde na dračku ![]()
@Eliska89399 píše: Více
Klukovi bych uši asi píchnout nedala.
. Leda by to hodně, hodně chtěl a šetřil si na to. To by aspoň bylo vidět, že to myslí vážně.
Co se piercingu týče tak bych ani neřekla, že je móda ale takový jako střípek životního stylu. Někomu to všechno sluší a úplně to k němu sedne a k někomu prostě ne. A pak je spousta lidí co je neutrální. No.
U holčiček proč ne. Já proti píchání uší u dětí nic nemám. Sama jsem ráda, že mi je máma nechala píchnout už jako miminku. Zbožňuju náušnice, přívěšky, náramky a všechno tohle zdobení, ale zároveň jsem taky docela zbabělec, když má přijít na propichování, řezání a šití. Takže by mi trvalo hrozně dlouho se dokopat tam pak v dospělosti jít… Co se týče kluků, tak pokud vůbec naušnice, tak spíš tu jednu. Ale u kluka bych počkala aspoň do puberty. Protože u kluků je mnohem větší procento těch, kteří náušnice vůbec nechtějí. Tak se může stát, že až povyroste, tak je zase vyndá, protože nebude náušnicový typ. Holky je chtějí skoro všechny, tam se člověk nemá tak velkou šanci seknout…
Pockala jsi, az nebudou mali a budou sami chtit? A kdyz si 3,5 lety rekne, ze chce do jednoho ucha, reknes ne, musi do obou? Takze nakokec nenechavas to rozhodnuti na nich.
Mne se u kluku nausnice nelibi, ale kdyz uz tak bych dala do jednoho ucha, ne do obou. A manzela by me teda nenapadlo nutit si pichat druhe ucho (muj teda nema propichle ani jedno, ale kdyby..).
@ValaKrie píše: Více
jo, 3,5letý si na to už několik roků šetří
![]()
Ahoj, proc hledas potvrzeni? Co clovek, to jiny nazor. Spravne pro kazdeho je, co chce sam ![]()
Příspěvek upraven 14.06.26 v 20:35
Co syn, ale já si představuju toho manžela, jak mu žena vysvětluje, že si má nechat propíchnout i druhé ucho, protože vypadá staromódně. ![]()
@andiedvorakova píše: Více
Musím říct, že mám náušnice v obou uších od mala a jsem za ně rád. Respektive pokud bych si je měl píchnout někdy na základce, asi bych to neudělal kvůli okolí. Ale když je máte od malá určitě výhoda.
@hani28 píše: Více
Mám náušnice od malá v obou uších. V jednom uchu to nevypadá dobře a dnes se nosí náušnice v obou.
Mně se u mužů náušnice líbí. Víc asi když má jen jednu. Mně píchli uši jako miminu, ale nikdy jsem je nosit nechtěla, ani v dospělosti nenosím, dírky nezarostly a občas se zanítí. Takže já rodičům vždycky říkala, že mi je neměli nechat propíchnout. Dítěti bych dala, až by samo chtělo, ať už holka nebo kluk. A nevím, proč by kluk nemohl mít jen jednu.
Příspěvek upraven 15.06.26 v 10:04
@ilutnover píše: Více
Náušnice jako miminko je to asi lepší. Protože později by to nemuselo přijmout okolí.
Náušnice u kluků do obou uší. V jednom se to nosilo tak před 30 lety.
@patrik22 píše: Více
Ja teda moc kluku/chlapu s nausnicema nevidam, ale kdyz uz, tak v jednom.
Tak muze mu nechat propichnout obe, a az bude starsi tak se sam rozhodne, jestli chce nausnici v obou nebo v jednom (nebo vubec).
@Eliska89399 píše: Více
U kluka se mi náušnice nelíbí vůbec.