Náušnice při nastřelení

861
30.12.10 11:21

náušnice při nastřelení

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat když jste nechávaly nastřelit holčičkám náušnice bylo to vždy tak, že jste si náušnice koupili u doktorky? Možná se ptám jako blbec, ale nechtěla bych tam potom koukat jak trdlo, že je nemáme koupené dopředu. Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1757
30.12.10 11:29

chce se na to zeptat té doktorky, některé je mají na prodej přímo u nich, u některých si musíš koupit sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
30.12.10 11:30

Ahoj. U nás doktorka naušnice nenastřeluje, klasicky píchá ouška, takže k tomu si člověk musí naušničky přinést, ale pokud vím, tak když se nastřelují, tak jsou to naušnice vyrobené právě speciálně na nastřelování, takže by sis je, alespoň podle mě, měla vybrat a koupit přímo u doktorky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
30.12.10 11:32

Ahoj Luci,

nausnicky sme nekupovali dopredu,ked sme ich dali nastrelit,tak nam ich dali priamo v centre.....su to akoby take klinceky a vpredu mali cerveny kamienok… Po cca 5-6 tyzdnoch sme ich mali vymenit za zlate- tie sme uz kupovali my :mrgreen:
Vela stastia :srdce:
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.12.10 11:35

Já jsem si nechávala nastřelovat naušnice někdy v 18 letech, protože jsem svoje píchané dírky z dětství měla úplně zarostlé. Musela jsem mít naušničky od lékaře, byli úplně drobounké, a na mých uších téměř neviditelné, takže podle mě je dávají i malým miminkům a až po několika týdnech jsem je mohla měnit za jakékoliv jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.12.10 11:48

ahojky..já dávala malé nastřelit náušnice před 3 týdny. Skutečně jsem si je kupovala u doktorky a to proto že každý lékař může mít jinou pistoli a pokud bys je koupila jinde a jiné neseděli by. Jsou to takové malinké hřebíčky se šroubkem. Taky jde o to že jsou sterilně zabalené v krabičce. U nás je cena od 310,– do 450,– ( jedná se o chirurgickou ocel) Ty nejlevnější jsou jenom malinkaté kuličky a ty dražší mají malinkatý kamínek v různých barvách. V oušku se nechávají 4 týdny a pak si je můžeš vyměnit za jaké chceš. Na rozdíl od píchaných to vůbec nekrvácí a malá z toho nemněla ani červená ouška.
PS: přikládám jako ukázku fotku :-)
Nejlepší ale máš zeptat se doktorky - může to mít jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.12.10 11:55

Ahoj,ja nechala make nastrelovat az skkro v roce a pul( ale tak pozde jen proto,ze nezijeme v CR). Nausnice mela doktorka svoje,stalo nas to celkem 500 a za 4 tydny jsme je vymenili ve zlatnictvi za bile zlato…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
30.12.10 11:59

Ahoj. Tak naše doktorka nenastřeluje, jen klasicky píchá. A naušnice jsem si musela koupit a naložit na 24h. do lihu. Záleží jestli to tam dr přímo prodává a nebo koupit speciálně na nastřelování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
30.12.10 12:00

Díky holky za příspěvky. Tak já tý Dr. ještě asi zavolám jestli je teda má ona. Jinak já právě chci nechat tyhle malinkatý náušničky až tak do roka, protože mám po sobě větší, zlatý a bojím se, aby se o ně nezachytla. Takže je prostě dám až později :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.12.10 12:01
luciaasek píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat když jste nechávaly nastřelit holčičkám náušnice bylo to vždy tak, že jste si náušnice koupili u doktorky? Možná se ptám jako blbec, ale nechtěla bych tam potom koukat jak trdlo, že je nemáme koupené dopředu. Díky moc za odpovědi.

Ahoj. Oběma holkám jsem nechávala náušnice nastřelit (oběma bylo cca půl roku). Anežce u pediatričky, Marušce na ORL. V obou případech jsme nic mít nemuseli (a neslyšela jsem, že by někdo na NASTŘELENÍ musel mít svoje, naopak si myslím, že by to doktor nedovolil). Jiné je to u klasického píchání, tam naopak svoje mít musíš. Platili jsme u každé cca 500Kč (nastřelení včetně náušnic) a výběr byl tak velký, že jsem i řekla sestřičce, ať už další nevytahuje, že mám vybráno :D . Stejně jsme pak měnili za zlaté - ty je dobré mít předem cca 2 dny namočené v lihu - v tom, co se jím po porodu ošetřuje pupíček miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
30.12.10 12:07

Máji jsem nechala nastřelit náušnice před dvouma dnama, pediatr měl náušnice svoje (280,–/pár náušnic včetně aplikace).
Sobě jsem nechala nastřelit náušnice dneska a ve zlatnictví měli náušnice ve stejných krabičkách jako u pediatra (220,–/pár náušnic včetně aplikace).
Myslím, že je to kvůli zaručení sterility.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.12.10 12:30

ahoj, take jsme nechali nastrelit, vyber byl u dr. z chirurgicke oceli, se vsim prislo na 500kc.Po mesici jsem nausnice schovala a dala koupene zlate ktere byly tyden nalozene v lihu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
30.12.10 12:31

Podle mě kde je nastřelují, tak mají i náušnice na prodej. Jsou sterilně balené a pasují do té pistole. Ani nevím, jestli se prodávaj někde ve zlatnictví přímo nasřelovací náušnice zvlášť :nevim:

Jinak malá jen pípla, nebyla ani kapka krve, nerudlo to, naprosto v pohodě. Takto to vypadalo hodinu po nastřelení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
30.12.10 13:30

Cena za nastřelení u nás je včetně náušniček. Ty jsme po měsíci vyměnili za pravé zlaté od babičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí