Bio Gaia a Baby Calm

78
29.12.10 15:48

bio gaia a baby calm

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Koupila jsem si nejprve probiotika bio gaia a ted na radu kamarádky baby calm. Nevíte někdo jestli to můžu užívat současně nebo mám vysadit ty probiotika bio gaia? Koupila jsem ho místo sab, mám pocit že nepomáhal, malýmu jen chutnal a uklidnila ho ta chut na chvilku :). Díky moc za reakce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1797
29.12.10 15:51

Nám nepomohli ani Bio Gaia.. a ze sem toho vyzkousela hafo nez sem svolila k tomu koupit ty kapky - pro mě poslední možnost…

ALe nic.. žádná výrazná změna.

Pomohli nám až Laktobacily od BIOPRONu… to je to pravé ořechové a s nimi už jsme bez problémů.. první měsíc a půl jeníčkova života byl sšílený trpel stejne hodne jako moje první dítě.
Tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.12.10 15:53

Tak to slyším poprvé…Děkuji za radu, to bude další krok zkoušky, když nezabere tohle :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.12.10 15:54

Muzes to normalne kombinovat - Bio Gaia jsou probitika, Zuzi je brala 1× denne a Baby Calm jsou ciste prirodni bylinne kapicky, ty jsme davali skoro pred kazdym kojenim :wink:
Laktobacilky baby jsme pak davali misto Bio Gaia kvuli cene, ale az od te doby, co mala mela kasi, bo jsme je davali do ni. Samotne se totiz hrozne spatne rozpousti, nejsou to kapky, je to prasek :roll: A na Zuzi mely stajny ucinek jako kapicky Bio Gaia, jen staly ctvrtinu ceny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.12.10 16:00

Paráda a díky moc za radu, zapoměla jsem se na to zeptat v lékárně a malej poslední dny řve jak tygr a nevím proč :roll: .Zkouším co se dá, má 8 týdnů.Do 6-7 byl zlatej a ted ho něco trápí… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.12.10 16:08

Bio Gaia zabiraji, jen ne hned. Take jsem je vysadila nejdriv, rikala jsem si,ze je to zbytecne. Ale pak jsme se k tomu vratili zpet.Jsou super, sice nezabiraji tak u chlapecku, jak bychom chteli:( Nicmene, neuskodis, kdyz mu je budes davat, naopak prospeje mu to. Baby calm funguje na kratkou dobu. Musis, to prezit, zadny jiny lek ti nepomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.12.10 16:17

Jasně s tím počítám, že to chce čas a chudáka to snad brzo přejde. Budu bio gaia dávat určitě dál, když se dá kombinovat i s tím baby calmem tak snad mu to pomůže…Chovám pořád jako otrok a to ho uklidní :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
29.12.10 16:48

holky, tak jsem si se zájmem přečetla tuhle diskuzi..
malému je 5 týdnů a prdíky ho trápily tak normálně, žádný vícehodinový řev a tak.. přesto jsme někdy ve 2týdnech nasadili Bio Gaia preventivně no a poslední tři dny je to děs, pláče fakt tak polovinu dne, v noci je to dost lepší, ale stejně mě ho je líto, jak trpí..
včera jsme nasadili Sab simplex k probiotikům, tak uvidíme.. nejlíp zabírá náruč, jak píše Guccinek.. :-D

a díky za tip na Laktobacílky, dělá je i Swiss, taky je chci zkusit, ale nevím, od kdy se mohou, takže zatím čekám.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
29.12.10 16:56
Moni25 píše:
holky, tak jsem si se zájmem přečetla tuhle diskuzi..
malému je 5 týdnů a prdíky ho trápily tak normálně, žádný vícehodinový řev a tak.. přesto jsme někdy ve 2týdnech nasadili Bio Gaia preventivně no a poslední tři dny je to děs, pláče fakt tak polovinu dne, v noci je to dost lepší, ale stejně mě ho je líto, jak trpí..
včera jsme nasadili Sab simplex k probiotikům, tak uvidíme.. nejlíp zabírá náruč, jak píše Guccinek.. :-Da díky za tip na Laktobacílky, dělá je i Swiss, taky je chci zkusit, ale nevím, od kdy se mohou, takže zatím čekám.. :think:

přesně …po Bio Gaia řev jako blázen…a při Baby Calmu OK…
laktobacílky berem také spolu s Baby Calm od ukončeného 1.měsíce…takže můžete brát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
29.12.10 17:02
Moni25 píše:
přesto jsme někdy ve 2týdnech nasadili Bio Gaia preventivně

Bio Gaia se smí až od 4 týdnů :think:

Jinak teda u nás zabraly tyhle probiotika. Baby Calm zvracel obloukem :-? a a o Sabu ani nemluvím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
29.12.10 17:50

Leni a jaké máte ty laktobacílky,taky Biopron?

Veru o tom je spousta debat, ty probio se z formálních důvodů nesmí udávat pro mladší děti, oni to nemohou napsat jako pro mladší (je to vysvětleno na vícero stránkách na netu, i na jejich webu www.probiotickekapky.cz), ale pediatrička v tom problém neviděla, znám víceroholek, co je dávají :nevim: jsou to jen zdravé bakterie, tak snad to není problém.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
29.12.10 17:58

Moni, já věřím, že právě u probiotik ne, ale stejně bych se bála, dávat je dřív. Pokud by v tom dr. problém neviděla, tak bych mu je taky dala dřív :wink: , ale sama od sebe ne, jsem matka hysterka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
29.12.10 18:12

my máme bio gaia a kombinujeme se sab simplex… Bio gaia má sice v letáku napsáno že je od měsíce, ale dětská doktorka nám řekla, že můžem klidně používat, takže já je dávám asi od 14 dnů.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
29.12.10 20:09

tak my jsme Biogaju davali od 10 dnů, taky po konzultaci,
sab nám nezabral vůbec, ale nakonec nám nepřišlo nejúčinější:
Infacol před každým kojením, Biogaja večer, a já kojící po jídle Espumisan… projevy se trochu zmírnily, ale myslím si, že většina těch kapiček a sirupku je placebo pro rodiče, teď jsem už rezignovala, a doufám, že do puberty to Toni přejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
29.12.10 22:58
Moni25 píše:
Leni a jaké máte ty laktobacílky,taky Biopron?Veru o tom je spousta debat, ty probio se z formálních důvodů nesmí udávat pro mladší děti, oni to nemohou napsat jako pro mladší (je to vysvětleno na vícero stránkách na netu, i na jejich webu www.probiotickekapky.cz), ale pediatrička v tom problém neviděla, znám víceroholek, co je dávají :nevim: jsou to jen zdravé bakterie, tak snad to není problém.. :oops:

Máme od Swiss.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky