Návaznost neschopenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Černý kašel se léčí antibiotiky. Nejsem si jistá jestli ta antibiotika nebudou vadit těhotenství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@schnulla Jee děkuji za starost ale to je v pořádku, já se ptám pouze na tu návaznost neschopenek. S antibiotiky to ještě musím s dr prodiskutovat ale jsem očkovaná pár let dozadu a ten průběh nemám tak hrozný.
- Citovat
- Upravit
Měla bys obvodní o těhotenství ihned informovat. Já si myslím, že to je teď důležitější než návaznost neschopenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@schnulla Já jsem nahoře psala že jsem na neschopence od obvodního, antibiotika doma mám jen je kvuli těhotenství ještě neberu ale to nevyřeším teď o víkendu. Kdyžtak si to prosím znovu přečtěte já potřebuju opravdu poradit s neschopenkami ne s léčbou
![]()
- Citovat
- Upravit
Jsi ve zkušební době, takže ta se prodlužuje s nemocenskou. Jednu nemocenskou můžeš ukončit a druhý den začít s druhou skrz něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak s černým kašlem budeš na neschopence třeba tři týdny a pak se uvidí jestli budeš mít v souvislosti s těhotenstvím nějaký zdravotní problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsi ve zkušebce?
4.11 nástup a 14.11 smlouva na určito? Tam probíhá tříměsíční zkušebka, kdy ti bohužel nemusí prodloužit smlouvu.
Jasný, jde tu o mateřskou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin o mateřskou vůbec nejde, mě přijde že mě tu nikdo nepochopil. Já potřebuju vědět jen jak je to s návazností neschopenek to je celé…
![]()
- Citovat
- Upravit
@schnulla píše: Více
V dnešní době ženy jdou na neschopenku sotva vyschne těhotenský test ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@venssi nechapu, kdy jsi teda podepsala smlouvu, kdy zacal pracovni pomer? Podepsala jsi ukonceni PP, co ti prinesli?
Jinak onemocnet ve zkusebce muze kazdy, to se stava. Objevit tehotentvi take, gratuluji.
Pokud jsi jeste zamestnana, tak kdo v tom dela, musi plnit plan, takze az budes mit ukoncenou PN, poslala bych ti zruseni PP ve zkusebni dobe, protoze potrebuji, aby kdyz nekdo nastoupi, tak aby i pracoval. Nic proti tobe. Pecovatelku v tehotenstvi tezko budes delat.
Pokud jsi nezamestnana, neschopenku obvodni ukonci a gynekolog zacne novou. Prihlas se na UP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe Tam jde spíše o zachránění si statusu zaměstnance i za cenu neschopenky, a le pak čerpat mateřskou, která ji bez tohoto uvazku asi nevýjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, potřebuji prosím poradit. Dne 4.11 jsem nastoupila do práce jako pečovatelka. Hned druhý den nám oznámili že jsou u nás nakažení černým kašlem. Smlouvy na určito jsem dostala až 13.11 myslím si že to bylo schválně tak pozdě kvůli tomu kašli. Dne 14.11 jsem šla k obvodnímu na neschopenku protože jsem kašel samozřejmě chytila. Dne 15.11 ke mě přišla kontrola z práce protože si mysleli že jsem si kašel vymyslela, také ssebou přinesli výpověď dohodou ke dni 15.11. (Podotýkám nic jsem si opravdu nevymyslela, sama když to píšu tak mi to přijde jako nějaký smyšlený příběh) Jenže opak je pravdou. No proč toho vlastně píšu, mezitím jsem zjistila že jsem těhotná a potřebuji vědět zda funguje nějaká návaznost neschopenek tzn aby neshopenka od obvodního šla nějak převést na rizikové těhotenství od gynekologa bez ukončení. Vím je to zamotaný a snad jsem se dobře vyjádřila. Děkuji za odpovědi