Návštěva během neštovic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7221
31.12.24 17:56

Na návštěvu asi jo, ale spaní ne. Už jenom pro komfort a klid nemocného synovce. Dneska může být dobrý ale v noci může lehnout úplně. A co tam pak? Když budou rodiče lítat kolem Lazara?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
31.12.24 18:08
@Netopýr1 píše: Více

tak strach o sebe mít nemusíte, vám už nic nehrozí,
já bych jela - spíš, aby se nepřitížilo jejich kloučkovi :nevim:
moje dcera měla tedy neštovice s 6 pupínky a nebylo jí nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17419
31.12.24 18:20

Jela bych a vubec neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
31.12.24 18:40

Jela bych.. když máte všichni „po“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
31.12.24 18:50

Když jste to měli, nakazit vás to dítě už nemůže. Ale kdyby se k tomu po vaší návštěvě třeba rozjela chřipka, angína, co já vím, nemůžou ti příbuzní říct, že jste jim dovezli nějaký bacil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
31.12.24 19:02

Pásový opar nevyvolává setkání s nakaženým neštovicemi… Spíš bych nejela. Nebo max na návštěvu a domů. Mým dětem taky při prvních pupincich,,nic" nebylo, ale další den lehly s horečkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36071
31.12.24 19:21

Když by to měl už pár dní tak bych klidně jela. Jestli mu to teprve začíná tak bych nejezdila at může být kluk v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
31.12.24 19:26
@Netopýr1 píše: Více

Jela bych ;) maximálně bych se připravila na rychlý odjezd, kdyby se chlapečkovi přitížilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24374
31.12.24 19:33

Já bych nejela, aby jste jim k tomu ještě nedovezli nějakou virózu. Prostě za mě to dítě má být fakt v klidu a chovat se k němu jako k nemocnému. Určitě by nemělo lítat s dalšími dětmi. Moje dvě děti měli průběh v pohodě. Ale třetí mělo fakt strašný průběh neštovic, takže mám z té nemoci velký respekt. První tři dny byli všechny děti v pohodě. Kritický byl až ten čtvrtý až pátý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
31.12.24 20:10

Nejezdila bych, ne kvůli sobě, ale kvůli klučinovi. Že je jeho máma blbá ještě neznamená, že se toho budu účastnit. Aspoň někdo by měl mít rozum. Neštovice jsou dost závažný onemocnění, nechtěla bych si vzít na svědomí, že tam zavleču další nákazu a místo toho, aby klučina odpočíval, tak bude lítat s dětmi. Neštovice můžou napadnout centrální nervový systém. Dítě potřebuje klid a ne návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
31.12.24 20:27

Myslím, že návštěva není vhodná hlavně kvůli tomu nemocnému dítěti. Naše děti ze začátku byly taky v pohodě, pár pupínků, pak se to další den rozjelo, horečky atd. Radši by měl být v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí