Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miluji Horory, ale co se týče Saw 1-6díl, tak u toho ne že bych se bála spíš je to nechutný nebo nevím jak to popsat, prostě u tech scen tam zavírám oči
brrr. a hlavně tam musíš fakt sledovat všechny díly je to trochu na hlavu. Mám raději jasnej konec nanejvýš když to má celkem 2 díly, ale jakmile jich je víc stojí to za prd. Jinak Pád do tmy dobrý filmík. ![]()
mně se líbil one missed call(zmeškaný hovor), ale v té japonské verzi, američané to opět předělali do nekoukatelné verze
Huffmanka píše:
Ti druzi je super film, jeden z mych oblibenych.
no jako film možná,ale já si to stáhla s úmyslem podívat se na horor ![]()
Temnota - duchařina a docela dost hustá
Hrůza v Connecticutu - taky duchařina, taky dobrý
Clona - opět duchařina, nikdo mi neřekl, že se na to nemám dívat, když jsem sama doma
Orphan
Noční můra v Elm Street 2010
Za nejlepší horor ale považuji film, na jehož název si nemůžu za boha vzpomenout. Ústřední postava je kluk, který hned na začátku jde lesem s kudlou v ruce a nemá na sobě nic než krev. Za celý film nepromluví, víceméně tam nejsou žádné „hukačky“, ale já byla podělaná od začátečních titulků. Myslela jsem, že se to jmenuje Stopy krve, ale ČSFD mi nic takového nenešlo ![]()
Jo a ještě komu se líbilo Paranormal Actvivty, doporučuju Čtvrtý druh.
jo Pád do tmy je super
a ještě docelá dobrá byla Jeptiška.
Stune píše:
Ja doporučuju film JA LEGENDA. Moc se mi líbil.
No tak ten je bombovej
i když s tím hercem miluji všechny filmy
Vergis píše:Stune píše:No tak ten je bombovej
Ja doporučuju film JA LEGENDA. Moc se mi líbil.
i když s tím hercem miluji všechny filmy
Jsem na tom stejně ;D
Mučedníci..taky hnusný.i když mě to ze začátku nezaujalo.
ted sem stáhla ty AUTOPSY..
bojim bojiiiiim hory maji oči je hnusnej film brrrrr…ja nejsem hororvá ani trochu ale občas se mi něco na telce dostane…ale já jsem strašpytel a pak mě to probouzí ze sna ![]()
dnes měl ten můj noční a spadla nám taška ze střechy,ještě k tomu mám v ložnici naproti posteli zrcadlo a než se člověk vzpamatuje a pochopí,že jsem to JÁ…
já jsem hroznej pytlík
terdule píše:
dnes měl ten můj noční a spadla nám taška ze střechy,ještě k tomu mám v ložnici naproti posteli zrcadlo a než se člověk vzpamatuje a pochopí,že jsem to JÁ…já jsem hroznej pytlík