Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,potřebuju znát název jednoho hororu.Je to o rodině která jede myslím o vánocích lesem a jezdí pořád dokola.Postupně začnou umírat a jezdí pro ně černé auto.Nevíte prosím někdo název????
Nevím, ale budu sledovat, jestli někdo poradí. Zní to zajímavě ![]()
tak jsem na to úplně náhodou narazila na netu.Jmenuje se to SMRT PŘICHÁZÍ V BÍLÉM.Tak jsem si nakonec poradila sama.Už stahuju. ![]()
terdule píše:
znám taky dobrý…paranormal activity
Jj, teď už je i dvojka.
Evulec píše:terdule píše:Jj, teď už je i dvojka.
ten je fááákt bujím… ![]()
Holky nic proti,ale na Paranormal activity jsem se dívala předevčírem a je to hrozná kravina.Musela jsem to pořád přetáčet a vůbec mě to nezaujalo.
To samé TI DRUZÍ,taky hovadina.Jsem se dívala včera.Film trvá hodinu a půl a já ho měla zkouklej za 10 minut ![]()
Nejraději se dívám na Nezvratný osud(líbily se mi všechny 4).Potom se mi líbilo za poslední dobu:
Hory mají oči 1,2
Pád do tmy
3:15 zemřeš
Zrcadla 1,2
Houbičky
Jestli víte o nějakým fakt dobrým hororu,tak napište.Ono najít dobrej horor je fakt těžký.
tak pravdu máš,někdy horor nemá ani hlavu ani patu,já se stejně musím koukat jen když je ten můj doma,jsem po… ![]()
Kcudko, Nezvratný osud je super, taky jsem viděla všechny díly
![]()
terdule píše:
ted už je i druhý díl ![]()
holky, já sice neporadím dobrý horror, ale poradím horror, který si rozhodně nepoučejte - mrtvý sníh - větší kravinu jsem neviděla
jsem zvědavá, jestli jste tu některá, co to viděla ![]()
ahojky, jsem hororový fanoušek a v poslední době jsem viděla snad 50 hororů…mám nějaké divoké období, mně se líbilo:
prokletí domu slunečnic, všechny Saw(ten 3D neměl chybu), Hostely, After life, Pach krve, Autopsy(hustej,,asi nejvíc) a dnes sem koukala na starou dobrou Mouchu, film z 86 roku ale ty efekty,,,sem si to docela užila(viděla sem ho naposled asi v 10 letech) ![]()
piště dál tipy…já jsem spíš na krvárny a hustý efekty než lekačky a duchařiny…mám napsáno, co jste tu uváděly a už se těším ![]()
Zkoukněte něco na motivy od autora „Stephen King“, to je mistr knižních hororů a filmy stojí za to
.
Inspirace, co hledat je TADY
Příspěvek upraven 15.12.10 v 20:08