Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mekkinka píše:
@Dendulinecek
všechny tyto horory se mě také líbí.![]()
Jj ![]()
@mekkinka Jojo Žena v černém moc pěkné už jsem viděla. Jinak Loď duchů jsem viděla 13 duchů taky, Jak říkám hodně jsem toho už viděla a teď jsem skoukla Clona a moc dobrý
Jako pecka fakt dloho jsem se nekoukla na něco takovýho aby mě to takhle chytilo ![]()
Optám se na název + režisér? Asi 2měsíce zpět šel v TV. Není to zrovna horor, ale nějaký psycho triler. Rodina přijede na víkend k jezeru a 2 kluci v bílém je postupně tyranizují a na konec zabijí, tak to dělají po celým tom ostrově. A začíná to tím, že si jeden přijde půjčit pro souseda vejce…
Nevíte někdo jak se jmenuje horor:je to o takové obludě, která se jednou za několik let probudila a zabíjela lidi a použila nějaký orgán pro sebe jako regeneraci, lítala myslím, kdysi jsem to viděla, ale nevím jak se to už jmenuje, mělo to 2díly
Tak podle mě je Paranormal activity totální blbost
.. já jsem se u toho nudila
.. Saw je pro mě srdeční záležitost a jde o to to pochopit
to samý Mlčení jehňátek
Anthony Hopkins tam je úžasnej ![]()
Ahojky hele muzu poprosit o odkaz nebo neco takovyho na tu Clonu??? dekuju moc ![]()
Anebo kruh je taky hustej, ale není to na to, abyste se báli, ale spíš na psichycké vyřízení
![]()
„Tí druhý“ tiež mám veľmi rada.. vieš, musíš ten film vidieť celý od začiatku až po koniec a bez pretáčania, pretože inak sa pripravíš o super zábavu a šokujúce prekvapenie na konci ked ho pretáčaš len preto že prvých 10min filmu nazaujalo a pozrieš si iba koniec tak potom to nemá zmysel, celý film je práááááááááve o tom že ho musíš pozerať celý.
Dobry den, rada bych se zeptala na jeden horor, zda nekdo nevi nazev, je asi z 80. nebo 90 let. Je to o skupine mladych lidi, kteri jsou nekde na voru, a kolem nich pluje neco cernyho, co je stahuje pod vodu a tim se ta cerna skvrna zvetsuje. Diky predem.
Já mám ráda taky horory, poslední dobou jsem viděla Ďábel, Kletba z temnot, Sinister, Chata v horách, žena v černém
@paveluska ahojky..jeepers creepers přece neni o skvrne ve vode ale o tom divnym chlapkovi jak je sesiva k sobe… nebo se snad mylim?
Jo to uz mi ted taky dochazi.. jaksi jsem necetla prispevky nad tim ![]()