Název hororu – nevíte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
686
6.7.12 13:05
@mekkinka píše:
@Dendulinecek
všechny tyto horory se mě také líbí. :potlesk: :palec:

Jj :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
6.7.12 14:15

@mekkinka Jojo Žena v černém moc pěkné už jsem viděla. Jinak Loď duchů jsem viděla 13 duchů taky, Jak říkám hodně jsem toho už viděla a teď jsem skoukla Clona a moc dobrý :palec: Jako pecka fakt dloho jsem se nekoukla na něco takovýho aby mě to takhle chytilo :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1058
12.7.12 11:45

Optám se na název + režisér? Asi 2měsíce zpět šel v TV. Není to zrovna horor, ale nějaký psycho triler. Rodina přijede na víkend k jezeru a 2 kluci v bílém je postupně tyranizují a na konec zabijí, tak to dělají po celým tom ostrově. A začíná to tím, že si jeden přijde půjčit pro souseda vejce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
13.7.12 21:31

Nevíte někdo jak se jmenuje horor:je to o takové obludě, která se jednou za několik let probudila a zabíjela lidi a použila nějaký orgán pro sebe jako regeneraci, lítala myslím, kdysi jsem to viděla, ale nevím jak se to už jmenuje, mělo to 2díly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.7.12 21:46

Tak podle mě je Paranormal activity totální blbost :D.. já jsem se u toho nudila :).. Saw je pro mě srdeční záležitost a jde o to to pochopit :) to samý Mlčení jehňátek :) Anthony Hopkins tam je úžasnej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
:D kaja
25.7.12 19:23

Ahojky hele muzu poprosit o odkaz nebo neco takovyho na tu Clonu??? dekuju moc :D

• Citovat
  • Upravit
:D kaja
25.7.12 19:49

@Lizzinka asi tak :D

• Citovat
  • Upravit
kika seka
19.8.12 16:53

Anebo kruh je taky hustej, ale není to na to, abyste se báli, ale spíš na psichycké vyřízení :lol: :pocitac: 8o

• Citovat
  • Upravit
Lucia123
18.9.12 09:27

„Tí druhý“ tiež mám veľmi rada.. vieš, musíš ten film vidieť celý od začiatku až po koniec a bez pretáčania, pretože inak sa pripravíš o super zábavu a šokujúce prekvapenie na konci ked ho pretáčaš len preto že prvých 10min filmu nazaujalo a pozrieš si iba koniec tak potom to nemá zmysel, celý film je práááááááááve o tom že ho musíš pozerať celý.

• Citovat
  • Upravit
koudy74
15.2.13 16:14

horor

Dobry den, rada bych se zeptala na jeden horor, zda nekdo nevi nazev, je asi z 80. nebo 90 let. Je to o skupine mladych lidi, kteri jsou nekde na voru, a kolem nich pluje neco cernyho, co je stahuje pod vodu a tim se ta cerna skvrna zvetsuje. Diky predem.

• Citovat
  • Upravit
260
18.2.13 21:46

MMyalím že je to jeepers screapers

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.2.13 21:47

Já mám ráda taky horory, poslední dobou jsem viděla Ďábel, Kletba z temnot, Sinister, Chata v horách, žena v černém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.2.13 22:03

@paveluska ahojky..jeepers creepers přece neni o skvrne ve vode ale o tom divnym chlapkovi jak je sesiva k sobe… nebo se snad mylim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.2.13 22:18

Jo já myslela odpověď pro Karnatt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.2.13 22:23

Jo to uz mi ted taky dochazi.. jaksi jsem necetla prispevky nad tim :oops: