Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
SIROTA
SIROTČINEC
HALLOWEEN ZMRTVÝCHVSTÁNÍ
KRVAVÁ MERY
KRVAVÝ SNÍH
KRVAVÝ VALENTÝN
THE STRANGERES
STÍNY Z LESA
Já bych Vám doporučila Americká kletba, moc hezký..Včera jsem koukala na Červená Karkulka taky hezký. Jinak mě berou spíš filmy s duchama nemáte něco na doporučení?
Hodně jsem toho už viděla..Hlavně mě berou takový který se odehrávají v domech ![]()
Horory… v dnesnej dobe sa horory delia na, ako ste to uz spomenuli na duchariny a na krvaky.
Ja som fajnsmeker, a tak ma zaujme len maloktory film…
Sme rozni, niekto veri na duchov, niekto ma s nimi realne skusenosti, niekto tiew javy len studuje, ini len mavne rukou a zasmeje sa nad tymi blaznami… „neducharsky zalozeny clovek“ sa na smrt unudi pri ducharinach a ducharsky zalozeny clovek neveriacky kuka na hektolitre kecupu a cerveneho farbiva pri krvakoch…
Mam ale tip na jednu neducharinu, ktora nie je az tak znama, ale mna naozaj ten fil zaujal- „Jazero smrti“, treba ho pozorne pozerat, je to napinave a miestami dost sialene, aale pritom realisticke a napokon, co sa stava malokedy, nuti cloveka potom aj premyslat o tom, akou bytostou vlastne clovek je… POzrite si a napiste mi ci sa vam pacil…
K ducharinam- nic ine nemozem odporucat len staru dobru najznamejsiu klasiku „Exorcista“…ked som mala 9 rokov, boli sme s nasimi v o vtedajsej Juhoslavii, na ostrove MUrter v meste Betina, bolo to pred 33 rokmi, zmrzlina stala 3 dinare a juhoslavia bola v ramci socializmu velmi pokrokova… a nasi ma bravali do kina… videla som uplne prvy film s karate a film o havarii letu 747 ci ako sa to volalo… no a potom, aby som sa dostala k veci… nasi mali nestastny napad zobrat ma na film Exorcista… samozrejme, ako nejake cca 10 rocne decko som o duchoch a podobne, nemala ani sajnu, nebola som ovplyvnena nicim… ale poviem vam, do dnesneho dna ten film na mne zanechal stopy…Pamatam sa tak jasne na namesticko pri pristave, na malu kinosalu, kde som pocas filmu bola otocena dozadu a pozerala na vydesene tvare ludi, potom to uz nestacilo, musela som mat zacpate usi…Bolo to pre mna priserne… v dospelosti som sa vela vela krat pokusala ten film zhliadnut cely, ale nikdy sa mi to nepodarilo, v istom momente som to vzdy vypla…Od cca 15 rokov som s apotom zaoberala ducharinami, najpr tak detsky, klasika Moody a zivot po zivote, a klinicka smrt a take talafatky co si na lyziarskych dievcata rozpravaju..potom vaznejsie veci… az po Rimsky ritual, tazko zohnatelne texty (nastastie viem latinsky), zistila som ze Exorcista bol natoceny na zaklade reality s jednym malym chlapcom, studovala som zaznamy z exorcizmu z nedavnej minulosti a aj so sucasnosti, kedy su uz dostupne obrazove aj zvukove zaznamy…najprv som isla cestou separatneho pohladu ci uz nabozenskeho, filozoofickeho, fyzikalneho, ale napokon som nevyhnutne dospela k tomu, ze je to neoddelitelny zlepenec…treba na to pozerat globalne… a potom criepky zapadaju… A preto, cim viac o veci viem, tym viac je pre mna Exorcista nezvladnutelnejsi…
@kacudka
houbičky jsou fakt dobrý, jsem na to čuměla jak puk! to mě bavilo ![]()
Ahoj holky, doporučuji horor Věc-počátek. Je to rok 2011 a je to pokračování hororu Věc z roku 1982. Podívejte se na ti, je to dobré
Jinak Pád do tmy 2,je lepší než 1 ![]()
@PetiteFillette píše:s tim klukem vim co myslíš, název je něco s krví taky. a ten je fakt dobrej
Temnota - duchařina a docela dost hustá
Hrůza v Connecticutu - taky duchařina, taky dobrý
Clona - opět duchařina, nikdo mi neřekl, že se na to nemám dívat, když jsem sama doma
Orphan
Noční můra v Elm Street 2010Za nejlepší horor ale považuji film, na jehož název si nemůžu za boha vzpomenout. Ústřední postava je kluk, který hned na začátku jde lesem s kudlou v ruce a nemá na sobě nic než krev. Za celý film nepromluví, víceméně tam nejsou žádné „hukačky“, ale já byla podělaná od začátečních titulků. Myslela jsem, že se to jmenuje Stopy krve, ale ČSFD mi nic takového nenešlo
Jo a ještě komu se líbilo Paranormal Actvivty, doporučuju Čtvrtý druh.
@Iveta89 píše:
Já bych Vám doporučila Americká kletba, moc hezký..Včera jsem koukala na Červená Karkulka taky hezký. Jinak mě berou spíš filmy s duchama nemáte něco na doporučení?Hodně jsem toho už viděla..Hlavně mě berou takový který se odehrávají v domech
jsem taky naty duchařský. už jsi viděla Žena v černém? Stáhni mě do pekla, Pod povrchem, Na křídlech vážky.
a taky jsem koukala na jeden americkej, hraje tam Roden (můj mega MILÁČEK)
ale to už nevim jméno, ale bylo to taky zajímavé.
už vim : Smrti napospas
@mekkinka píše:
s tim klukem vim co myslíš, název je něco s krví taky. a ten je fakt dobrej
Ten horor se jmenuje Krvavé stopy ![]()
@Iveta89 píše:
Já bych Vám doporučila Americká kletba, moc hezký..Včera jsem koukala na Červená Karkulka taky hezký. Jinak mě berou spíš filmy s duchama nemáte něco na doporučení?Hodně jsem toho už viděla..Hlavně mě berou takový který se odehrávají v domech
Horor, 13 duchů ' je dobrý a, Loď duch'ů je super ![]()
Tak horory..
Hory mají oči 1,2
Wolf creek
![]()
pach krve
Dům tisíce mrtvol
Saw
Sirotčinec
Jeepers Creepers
@Dendulinecek píše:
Ahoj holky, doporučuji horor Věc-počátek. Je to rok 2011 a je to pokračování hororu Věc z roku 1982. Podívejte se na ti, je to dobréJinak Pád do tmy 2,je lepší než 1
a mas ten pád do tmy 2 v cestině ja ho mam stit.
@Natafirry24 píše:
a mas ten pád do tmy 2 v cestině ja ho mam stit.
Ja také pouze s titulky ![]()
@kacudka dívala jsem se, že jsi na tom s horory jako já..máš dobrý vkus..
Většinou samé krváky..Poradím ti pach krve..ten je super..mě to připadá trochu jako Hory mají oči..Pach krve je i dvojka, ale ta je o ničem.
Jinak moje oblíbené:
Zmeškaný hovor
Nenávist
Paranormal activity 1,2, a už mám i 3. Ďábel v těle ( je to spíš točeno jako dokument, ale je to dobrý )
Obřad
Exorcism of Emily Rose
Noc s nabroušenou břitvou
Haloween
Cabin Fever 1 ( 2 je capina ) Úsvit mrtvých
Oko 1,2
A už si nevzpomenu..
U nás jedou na DVD většinou horory
![]()