Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Floralys píše:
A ty?
Moc nerozumím, co z toho dospělý člověk má. Buď nejsi dospělý nebo jsi blázen ![]()
@g.sandova píše:
Moc nerozumím, co z toho dospělý člověk má. Buď nejsi dospělý nebo jsi blázen
Zabíjím čas a trénuji jazyk. Nic víc, nic míň. ![]()
@g.sandova píše:
Ty s tou tvojí fotkou tak můžeš predikovat blázna. ![]()
@matkabagristy píše:
Cim mene reakci, tim vic adidas
máš recht
@matkabagristy píše:
Cim mene reakci, tim vic adidas
Asi tak. Tahle motlitba by tobě mohla vystačit. Alespoň myslím. ![]()
@Floralys píše:
V minulé diskuzi více nicků mi uživatel němý Bobeš napsal příspěvekJinak @Floralys je podle mě kreténské hovado (mužského rodu). Nejlepší by bylo na toho zasraného indolenta vůbec nereagovat, ale to bohužel ne každý dokáže.
Myslíte si, že má Bobeš pravdu? Za názory, i ty nevstřícné, děkuju předem..
Kdyžtak mě někdo nahlašte adminům za vulgarity a tak.
Jelikož zmíněný uživatel je inteligentní jedinec mužského rodu zde na e-pipi, jeho názor bude založený na faktech a proto mu věřím.
Tak kuřátka, čas určený pro přátele i nepřátele vypršel. Teď se musím věnovat sobě. A neberte si to tak, jednou to budete vy, kdo budete velet přehlídkám. Ale musíte se ještě trochu učit.
Dobrou noc.
@Venetia píše:
Jelikož zmíněný uživatel je inteligentní jedinec mužského rodu zde na e-pipi, jeho názor bude založený na faktech a proto mu věřím.
No, ty asi opravdu můžeš věřit, čemu chceš. Bez problémů. ![]()
@Floralys píše:
V minulé diskuzi více nicků mi uživatel němý Bobeš napsal příspěvekJinak @Floralys je podle mě kreténské hovado (mužského rodu). Nejlepší by bylo na toho zasraného indolenta vůbec nereagovat, ale to bohužel ne každý dokáže.
Myslíte si, že má Bobeš pravdu? Za názory, i ty nevstřícné, děkuju předem..
Kdyžtak mě někdo nahlašte adminům za vulgarity a tak.
Nevim, o co jde, ale Bobeš je v pohode a ma mozek v hlave
být tebou, tak se neztrapňuju ![]()
@g.sandova píše:
Když někoho nazveš hov.adem,nemůžeš čekat, že ti dá růži. Názor na problematickou osobu, kterou bezpochyby jsem, se dá vyjádřit i kultivovaně. To je to, co se vám snažím celou dobu své existence tady vysvětlit. Leckdy ovšem marně. Kdo mi napsal slušně, žádné invektivy nesklidil. Hezký den. ![]()
@Floralys píše:
Chudáci. Ještě tak plivat z poza rohu, to umíte. Ale jak se máte někde podepsat, je to děsná nuda.A to neplatí jen pro tebe kotě.
Jak víc se mám podepsat?
Můj názor je že js té nikde nezaregistrovala respektive vůbec nevím co jsi zač - tedy žádná diskuze tebou založena nebo nějaký tvůj názor v diskuzi mi nepřišel tak zajímavý abych si zapamatovala tvůj Nick.
Zaujala mě až tato diskuze, protože je tak strašné zoufale zakládat diskuzi o tom co si o tobě kdo myslí. To je takovy zoufalý pokus o pozornost, komunikaci alespoň nějakou o tvé osobě že je to hodně 12-15 létě slečny/chlapce co se hledá a má problémy sama se sebou.
Příspěvek upraven 16.01.22 v 09:15