Názor Bobše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Floralys
16.1.22 09:13
@Venetia píše:
Jelikož zmíněný uživatel je inteligentní jedinec mužského rodu zde na e-pipi, jeho názor bude založený na faktech a proto mu věřím.

To já nerozporuji. Ovšem vyjadřování má jako výčepní. Před zavírací hodinou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Floralys
16.1.22 09:24
@ludmilaadamkova píše:
Jak víc se mám podepsat?

Můj názor je že js té nikde nezaregistrovala respektive vůbec nevím co jsi zač - tedy žádná diskuze tebou založena nebo nějaký tvůj názor v diskuzi mi nepřišel tak zajímavý abych si zapamatovala tvůj Nick.

Zaujala mě až tato diskuze, protože je tak strašné zoufale zakládat diskuzi o tom co si o tobě kdo myslí. To je takovy zoufalý pokus o pozornost, komunikaci alespoň nějakou o tvé osobě že je to hodně 12-15 létě slečny/chlapce co se hledá a má problémy sama se sebou.

O pozornost stojím, to v každém případě. Ostatně, jako každý zde. Zoufalost v tom ale není. Alespoň doufám. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13205
16.1.22 09:36
@matkabagristy píše:
Cim mene reakci, tim vic adidas

Ta touha po pozornosti je strašná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.1.22 09:42
@Floralys píše:
Když někoho nazveš hov.adem,nemůžeš čekat, že ti dá růži. Názor na problematickou osobu, kterou bezpochyby jsem, se dá vyjádřit i kultivovaně. To je to, co se vám snažím celou dobu své existence tady vysvětlit. Leckdy ovšem marně. Kdo mi napsal slušně, žádné invektivy nesklidil. Hezký den. :mrgreen:

Ale ty jsi boží hovadko budiž ti přáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
16.1.22 09:45
@g.sandova píše:
Ale ty jsi boží hovadko budiž ti přáno

Myslím, že ti rozumím. Ale slovní zásobu by sis rozšířit mohla. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
16.1.22 10:36

Mne jsi spis jedno. Nijak jsi v hlave neutkvel/a. Nechapu te, zesmolis porad nejaky diskuze, ale vic nechapu nektere, jak hned skoci a sazi ti tam negace. Vzdyt na to cekas :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Floralys
16.1.22 10:46
@Yorkmut píše:
Mne jsi spis jedno. Nijak jsi v hlave neutkvel/a. Nechapu te, zesmolis porad nejaky diskuze, ale vic nechapu nektere, jak hned skoci a sazi ti tam negace. Vzdyt na to cekas :mrgreen:.

Pohybuje se tu spousta lidí, kteří disponují více nicky. Podobné přestřelky mi umožňují je odlišit. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
42433
16.1.22 10:51
@Floralys píše:
Pohybuje se tu spousta lidí, kteří disponují více nicky. Podobné přestřelky mi umožňují je odlišit. :mrgreen:

No a??? I kdyby, co tě na tom sejří, vždyť je to zábava. U těch veřejných diskuzí s tím člověk musí počítat, jsou tu lidi, co to berou vážně, ti, co se chodí bavit, ti co chodí prudit s jedním nickem nebo vícero, někdo zakládá divný diskuze a provokuje…
Když si chci pokecat s těmi, kterým věřím, vlezu do uzavřenek mezi své vyvolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
16.1.22 10:55
@Betty MacDonald píše:
No a??? I kdyby, co tě na tom sejří, vždyť je to zábava. U těch veřejných diskuzí s tím člověk musí počítat, jsou tu lidi, co to berou vážně, ti, co se chodí bavit, ti co chodí prudit s jedním nickem nebo vícero, někdo zakládá divný diskuze a provokuje…
Když si chci pokecat s těmi, kterým věřím, vlezu do uzavřenek mezi své vyvolené.

S tématem Vejce a já? :mrgreen: To byla samozřejmě jen legrace. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
59394
16.1.22 10:59

@Floralys a podle čeho poznáš že je to ten stejný člověk? jestli dle toho že píše negativní komentář tak to přece nemusí. být stejná oba. A i kdyby ano tak je to jedno ne? Ale nemyslím si to. To že se sem vrací osoby co mají trvalý pan se ví :lol:,ale rozhodně tady nebude jeden člověk mít několik profilů. většinou anonym a základní diskuze se vzájemně podporují a pak je to celkem jasné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
16.1.22 11:00
@Magical-eyes píše:
Ta touha po pozornosti je strašná :D

Zátěž z dětství. To víš, zanedbávané dítě. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Floralys
16.1.22 11:05
@Markéta80 píše:
@Floralys a podle čeho poznáš že je to ten stejný člověk? jestli dle toho že píše negativní komentář tak to přece nemusí. být stejná oba. A i kdyby ano tak je to jedno ne? Ale nemyslím si to. To že se sem vrací osoby co mají trvalý pan se ví :lol:,ale rozhodně tady nebude jeden člověk mít několik profilů. většinou anonym a základní diskuze se vzájemně podporují a pak je to celkem jasné ;)

Po měsíci, který zde trávím poměrně intenzivním hlavně čtením a nějakou tou průpovídkou, si dovolím nesouhlasit. A poznám? Inu, když někoho kapánek rozrušíš, stává se, že ti vyčte nebo použije to, co jsi napsala v sz. Ovšem někomu jinému. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59394
16.1.22 11:08

@Floralys tak hlavně že víš že to někdo psa někomu jinému v SZ :lol: Možná to chce jen poupravit dávku léků :lol: Pokud na někoho takového máš podezření nahlas aminům, ale i tady vidíš že jména co uvádíš nic společného prostě nemají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
16.1.22 11:10
@Markéta80 píše:
@Floralys tak hlavně že víš že to někdo psa někomu jinému v SZ :lol: Možná to chce jen poupravit dávku léků :lol: Pokud na někoho takového máš podezření nahlas aminům, ale i tady vidíš že jména co uvádíš nic společného prostě nemají ;)

Přečti si moji odpověď ještě jednou. Lze to nahlásit adminům, pokud ovšem tou osobou nebude jeden z adminů sám. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19388
16.1.22 11:15
@Floralys píše:
Po měsíci, který zde trávím poměrně intenzivním hlavně čtením a nějakou tou průpovídkou, si dovolím nesouhlasit. A poznám? Inu, když někoho kapánek rozrušíš, stává se, že ti vyčte nebo použije to, co jsi napsala v sz. Ovšem někomu jinému. :mrgreen:

Jo ahá, tak to byla zkouška, ta tvoje zpráva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová