Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ludmilaadamkova píše:
Jak víc se mám podepsat?Můj názor je že js té nikde nezaregistrovala respektive vůbec nevím co jsi zač - tedy žádná diskuze tebou založena nebo nějaký tvůj názor v diskuzi mi nepřišel tak zajímavý abych si zapamatovala tvůj Nick.
Zaujala mě až tato diskuze, protože je tak strašné zoufale zakládat diskuzi o tom co si o tobě kdo myslí. To je takovy zoufalý pokus o pozornost, komunikaci alespoň nějakou o tvé osobě že je to hodně 12-15 létě slečny/chlapce co se hledá a má problémy sama se sebou.
O pozornost stojím, to v každém případě. Ostatně, jako každý zde. Zoufalost v tom ale není. Alespoň doufám. ![]()
@matkabagristy píše:
Cim mene reakci, tim vic adidas
Ta touha po pozornosti je strašná ![]()
@Floralys píše:
Když někoho nazveš hov.adem,nemůžeš čekat, že ti dá růži. Názor na problematickou osobu, kterou bezpochyby jsem, se dá vyjádřit i kultivovaně. To je to, co se vám snažím celou dobu své existence tady vysvětlit. Leckdy ovšem marně. Kdo mi napsal slušně, žádné invektivy nesklidil. Hezký den.
Ale ty jsi boží hovadko budiž ti přáno
@g.sandova píše:
Ale ty jsi boží hovadko budiž ti přáno
Myslím, že ti rozumím. Ale slovní zásobu by sis rozšířit mohla. ![]()
Mne jsi spis jedno. Nijak jsi v hlave neutkvel/a. Nechapu te, zesmolis porad nejaky diskuze, ale vic nechapu nektere, jak hned skoci a sazi ti tam negace. Vzdyt na to cekas
.
@Yorkmut píše:
Mne jsi spis jedno. Nijak jsi v hlave neutkvel/a. Nechapu te, zesmolis porad nejaky diskuze, ale vic nechapu nektere, jak hned skoci a sazi ti tam negace. Vzdyt na to cekas.
Pohybuje se tu spousta lidí, kteří disponují více nicky. Podobné přestřelky mi umožňují je odlišit. ![]()
@Floralys píše:
Pohybuje se tu spousta lidí, kteří disponují více nicky. Podobné přestřelky mi umožňují je odlišit.
No a??? I kdyby, co tě na tom sejří, vždyť je to zábava. U těch veřejných diskuzí s tím člověk musí počítat, jsou tu lidi, co to berou vážně, ti, co se chodí bavit, ti co chodí prudit s jedním nickem nebo vícero, někdo zakládá divný diskuze a provokuje…
Když si chci pokecat s těmi, kterým věřím, vlezu do uzavřenek mezi své vyvolené.
@Betty MacDonald píše:
No a??? I kdyby, co tě na tom sejří, vždyť je to zábava. U těch veřejných diskuzí s tím člověk musí počítat, jsou tu lidi, co to berou vážně, ti, co se chodí bavit, ti co chodí prudit s jedním nickem nebo vícero, někdo zakládá divný diskuze a provokuje…
Když si chci pokecat s těmi, kterým věřím, vlezu do uzavřenek mezi své vyvolené.
S tématem Vejce a já?
To byla samozřejmě jen legrace. ![]()
@Floralys a podle čeho poznáš že je to ten stejný člověk? jestli dle toho že píše negativní komentář tak to přece nemusí. být stejná oba. A i kdyby ano tak je to jedno ne? Ale nemyslím si to. To že se sem vrací osoby co mají trvalý pan se ví
,ale rozhodně tady nebude jeden člověk mít několik profilů. většinou anonym a základní diskuze se vzájemně podporují a pak je to celkem jasné ![]()
@Magical-eyes píše:
Ta touha po pozornosti je strašná
Zátěž z dětství. To víš, zanedbávané dítě. ![]()
@Markéta80 píše:
@Floralys a podle čeho poznáš že je to ten stejný člověk? jestli dle toho že píše negativní komentář tak to přece nemusí. být stejná oba. A i kdyby ano tak je to jedno ne? Ale nemyslím si to. To že se sem vrací osoby co mají trvalý pan se ví,ale rozhodně tady nebude jeden člověk mít několik profilů. většinou anonym a základní diskuze se vzájemně podporují a pak je to celkem jasné
Po měsíci, který zde trávím poměrně intenzivním hlavně čtením a nějakou tou průpovídkou, si dovolím nesouhlasit. A poznám? Inu, když někoho kapánek rozrušíš, stává se, že ti vyčte nebo použije to, co jsi napsala v sz. Ovšem někomu jinému. ![]()
@Floralys tak hlavně že víš že to někdo psa někomu jinému v SZ
Možná to chce jen poupravit dávku léků
Pokud na někoho takového máš podezření nahlas aminům, ale i tady vidíš že jména co uvádíš nic společného prostě nemají ![]()
@Markéta80 píše:
@Floralys tak hlavně že víš že to někdo psa někomu jinému v SZMožná to chce jen poupravit dávku léků
Pokud na někoho takového máš podezření nahlas aminům, ale i tady vidíš že jména co uvádíš nic společného prostě nemají
Přečti si moji odpověď ještě jednou. Lze to nahlásit adminům, pokud ovšem tou osobou nebude jeden z adminů sám. ![]()
@Floralys píše:
Po měsíci, který zde trávím poměrně intenzivním hlavně čtením a nějakou tou průpovídkou, si dovolím nesouhlasit. A poznám? Inu, když někoho kapánek rozrušíš, stává se, že ti vyčte nebo použije to, co jsi napsala v sz. Ovšem někomu jinému.
Jo ahá, tak to byla zkouška, ta tvoje zpráva?
To já nerozporuji. Ovšem vyjadřování má jako výčepní. Před zavírací hodinou.