Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, rada bych vyjela tak na 4 dny si odpocinout, v laznich jsem nikdy nebyla. Kriteria jsou klid, zadne rusne prostredi, kvalitni sluzby. V dosahu tak 1,5 h autem z Prahy. Kde se vam libilo a splnuje to me pozadavky? Diky.
Vraz u Pisku. Tam je klid primo vrazedny. Ja jezdim do lazni pravidelne, na pojistovnu. Mam chronicke onemocneni. Ale ja si to chci uzit. Parit, bavit se. Doma akorat sedim s detma, nikam se nedostanu aby nemela dva ocasky za sebou.
Dekuju za tip ![]()
Jeste bych uvitala, kdyby tam byl Kneippuv chodnik. Super by byl Jesenik, ale to uz je pro me moc daleko.
Na kolik cca prijdou 4 dny ubytovani (jednoluzak) s plnou penzi?
To netusim. Ja jezdim na pojistovnu. A doplacim jen cca 4 tis. A priplacim si pepsi program a to jsou desetitise. Setrim na to cely rok.
@Dlouhá punčoška píše:
Lázně Bělohrad hotel Tree of life
teď na něj koukám, je tam klid? To je veliký komplex, není slyšet mezi pokoji? Jinak se mi to líbí.
@Eliška píše:
teď na něj koukám, je tam klid? To je veliký komplex, není slyšet mezi pokoji? Jinak se mi to líbí.
Byli jsme tam s mužem na obědě - luxusní jídlo. A jukla jsem do procedur - taky fajn.
Ale ubytováná jsem tam nebyla.
Předpokládám, že takový luxusní hotel bude mít tohle / hluk mezi pokoji/ vyřešen.
Já jezdím na wellnes pobyt do Janských Lázní na Terru. Ale v mezisezoně - v zimě je na horách velký šrumec.
Mezisezona jaro nebo podzim v Janských Lázní doporučuji.
@Dlouhá punčoška Tak Janské by se mi taky líbily, tak třeba někdy budu moct i mimo zimu.
Akorát pobytový balíček v Lázních Bělohrad mají na dvě noci, já bych chtěla tři, a to už asi pěkně naskočí cena.
@Eliška píše:
@Dlouhá punčoška Tak Janské by se mi taky líbily, tak třeba někdy budu moct i mimo zimu.
Akorát pobytový balíček v Lázních Bělohrad mají na dvě noci, já bych chtěla tři, a to už asi pěkně naskočí cena.
Prostě je to luxusní zařízení.
Zkuste ještě lázně Poděbrady.