Názor chlapů na strie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.11.11 21:03
Kamča.dalmatinka píše:
Anonymní píše:
Kamča.dalmatinka píše:
taky mám jen na bocích a nijak mi to neva.Někdo si nechá jméno svého dítěte vytetovat jako vzpomínku a já mám na něj vzpomínku strie :mrgreen: a je o ta nej vzpomínka :pankac:a chlap-vždyt tam není nic vidět :nevim:
tak mám oboje, strie i vytetovaný děti :lol:
:mrgreen: jsi hold krok na před :mrgreen: .Já zatim zustanu jen u strii :lol: .Uvidíme co se stane po druhém těhu a pak si nechám na stehna vytetovat mapu se jménama at to zakreju :-P ba né já to fakt nijak neřešim :mrgreen:

tak to abych si nechala na celý tělo vytetovat neoprén :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
4.11.11 21:05

Jo sestřenka si nechala přes břicho udělat taky pěknou kérku a fakt není nic vidět,otázka jak to bude pěkný za dvacet let,má to dost velký :nevim:

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
4.11.11 21:06

Tak nejsem muž ale žena co se jí líbí i ženy a můžu tě uklidnit, strie ani ostatní nesmysli co ubírají na dokonalosti nevadí…

však je to fráze ale aby byli všichni stejní by nikdo nechtěl, bez vady… tohle jsou takové detailíky co odlišují a dají se i milovat ;)

Podívej s ena to z druhé stránky, máš muže co je plešatý, má nějaké kilo navrch, není vždy perfektně oholen, má velký nos.. já nevím co ještě… odrazuje tě to, miluješ ho kvůli tomu méně?

• Citovat
  • Upravit
473
4.11.11 21:09

Tak já se musím pochlubit. Za celé těhotenství ani jedna strie. To jsem si říkala i těsně před porodem. Dceru jsem pak porodila akutním císařským řezem, po kterém mi zbyla HNUSNÁ jizva od pupíku až do chlupů. Žádný bikinkový řez. Tak to mám asi za to, jak jsem si chrochtala, že se mi neudělaly strie. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 21:12
eMaminka píše:
Tak nejsem muž ale žena co se jí líbí i ženy a můžu tě uklidnit, strie ani ostatní nesmysli co ubírají na dokonalosti nevadí…

však je to fráze ale aby byli všichni stejní by nikdo nechtěl, bez vady… tohle jsou takové detailíky co odlišují a dají se i milovat ;)

Podívej s ena to z druhé stránky, máš muže co je plešatý, má nějaké kilo navrch, není vždy perfektně oholen, má velký nos.. já nevím co ještě… odrazuje tě to, miluješ ho kvůli tomu méně?

hezky napsaný a máš pravdu ;-)

• Citovat
  • Upravit
22614
4.11.11 21:15
Anonymní píše:
ahoj holky,

dneska jsem se prohlížela v zrcadle a zjistila jsem, že jsem po dvojčatech fakt nechutná :poblion: . Strie na prsou, břiše, na stehnech a to dokonce i z vnitřní strany a boky snad ani nemluvim. Můj chlap trvdí, že chlapi na tohle nekoukaj, ale já myslím, že kecá :think: . Co si myslíte vy, nebo, co říká váš chlap na vaše strie?

Raději inko :oops:

Ahoj, taky mám strie, ne teda po dvojčatech, ale mám je na lýtkách, stehnech, bokách, trochu na břiše a hodně na prsou. Manžel říká, že je mu to jedno, že na to nekouká .. Já z toho sice měla těžkou hlavu, ale nic nenadělám.. Ono to časem vybledne… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
4.11.11 21:16

Mám strie jen na prsou, břicho a ostatní to přežilo bez a manžel je pořád miluje :mrgreen: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
4.11.11 21:20

Můj chlap říkal myslíš ty červený čárky … já na to teď jsou bílí (porodila jsem v lednu a přes léto vybledli) on ukaž… dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.11.11 21:24

No vzhledem k tomu, že manžel měl strie na břiše dřív než já, tak ani nemá co říkat :lol:

Nevadí mu to, neřeší.Mě to po porodu vadilo hrozně, protože je mám fakt přes celé břicho…A teď po roce už je mi to fuk, jsem nějak otupěla a přestala si toho všímat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
4.11.11 21:38

Řešili jsme to s manželem už několikrát, pač já mám už od prvního těhotenství teda nechutný břicho, zvažovala jsem i abdominoplastiku-ale na ní nemůžu kvůli křečákům a manžel mi pokaždý říká:
„Prosimtě chlapi na tohle vůbec nekoukaj“
Takže na tom asi něco bude-prostě takový ty normální-zdraví chlapi na to nekoukaj :pankac:
Myslím, že na to koukaj jenom chlapi, který maj nějakej psychickej problém a kterým se hnusí i porod, nebo ženský povislý prsa anebo metrosexuálové, který maj ženskou jako módní doplněk, ale normální „samec“ to fakt neřeší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
4.11.11 21:47

TAk já si taky dělala iluze, že mě strie minou..a ono ejhle, 14 dní před porodem, ze dne na den… plný břicho!!!! od boku k boku, od prsou až dolů… no fakt hnus. plus stehna a kupodivu prsa jen tak..no snesitelně. Jelikož mi zůstala ještě i nějaká ta kila, tak si sama sobě připadam jak vorvaň, ale manžel??? Pro něj jsem prý krásná a absolutně nic by na mě neměnil… Je fakt, že s tim mym érem co tu mam, jsou nějaký strie jen banalita :palec: Už jsem se s nima smířila… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
4.11.11 21:54

Tak já mam strie na prsou už od puberty, hrozně rychle mi narostly. A přítel přesně jednou řikal „Jé,co to tu máš za čárky?“ :-D Oni to ti chlapi fakt moc neřeší, nevidí, neznaj.
Jo a já mam zase depky ze svý celulitidy na zadku a nohách. Občas v některých zkušebních kabinkách pod blbym světlem je mi do breku. Ale přítel mi taky jednou řekl „Jé, ty máš na zadku ďolíčky, to je roztomilý“ …takže se všímavostí chlapů k našim nedokonalostem je to asi tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.11.11 21:56

no tak tohleto bych fakt neřešila, většina chlapů neví co to strie jsou - to je nějaký sprostý slovo :mrgreen:

dále pokud je chlap normální a svojí ženu má rád, tak takovýhle „kraviny“ fakt neřeší :wink: .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
5.11.11 00:13

Nekoukaj,a ani bych se o tom s chlapem nebavila,aby je pak náhodou nehledal :lol: ,když na to příjde,to poslední co je zajmá jsou strie :lol: ,když teda ví co to je.

• Citovat
  • Upravit
382
5.11.11 08:15

Ja mám strie zatiaľ iba na stehnách… A čo na to môj manžel? Všimol si ich, ale nijako zvlášť to nerieši…Ako napísala eMaminka, nie je to o dokonalosti… Ja sa tým taktiež netrápim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová