Názor na přírodní holky

Miuska1
11.7.25 00:06

Názor na "přírodní" holky

Krásný večer (respektive ráno😅),
pod pojmem přírodní holka si představím tu, která se nelíčí vůbec nebo skoro vůbec, nemá obarvený vlasy, nemá umělý nebo nalakovaný nehty…
Je tam protiklad uměliny jako je třeba Krainová.😅
Jaký na ně máte názor? Zajímalo by mě to celkem. :palec:
Zajímá mě, jak vy ostatní vidíte pojem přírodní žena? :srdce:

Příspěvek upraven 11.07.25 v 00:15

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
659
11.7.25 00:11

No, barvím si jednou za čtvrt roku vlasy hennou, jinak tvou definici přírodní ženy splňuji. dost možná neupravená pro někoho jsem, ale asi je mi to už jedno, tento režim je pro mě velmi osvobozující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.25 00:27

A že já si to hned spojila s ochlupením. 8o :mrgreen:

Tvou představu bych ale také splňovala. Líčení mě přestalo bavit už někdy po dvacítce a nehty si pižlám nakrátko neb mi vadí. Ušetřím na tom peníze a hlavně čas. Hlavně je to pak hrozně vidět, když se žena krášlí každý den a pak najednou vyjde ven bez. Manželovi se naštěstí takhle líbím, umělotiny nesnáší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.7.25 00:28

Já barvu na vlasy tak jednou za půl roku, to je jediný, jinak nic, mám ráda prirozeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
11.7.25 00:32

Pod pojmem „přírodní žena“ si představím takovou, která si neholí nohy (i když to je teď asi nějaký trend, vídám to docela často u mladých holek) a žije celkově eko-bio. To, co jsi vyjmenovala, mi přijde celkem normální a já to taky splňuju. Nelíbí se mi uměliny, třeba ty kačeří rty, to je něco strašného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
11.7.25 06:29

Za me holka co se vubec nemaluje a nebarvi vlasy. Jinak umele nehty nesnasim bez vyjimky, pripadaji mi hnusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
11.7.25 06:31

To same umele rasy a laminovane oboci alaa hokejka to bych byla radeji prirodni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
11.7.25 06:34

Můj názor je, že je mi jedno, jak kdo vypadá a za co utrácí peníze.

Já se nelicim vůbec, mám svoji oblíbenou pečující kosmetiku jak na pleť, tak na vlasy. Vlasy si nebarvim není důvod. Umělé nehty nemám nechci. Takže jestli jsem přírodní, tak jsem přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3072
11.7.25 06:45

To, co popisuješ, je úplně normální žena. Mozna kdyz uz, tak bych spis pouzila vyraz „prirozena“ nez „prirodni.“ Vidím ji tak, ze se podívám do zrcadla :lol:
Přírodní bych taky musela posunout dál - vidím někoho v takovém specifickém, nejspíš lněném nebo batikovaném oblečení, se šátkem na hlavě, v sandálech vlastnoruční výroby, co používá maximálně nějaký ten kámen jako deodorant a všechno léčí ideálně „homeopatiky“, co dělá doma kamarádka na zahradě při úplňku :lol:

Příspěvek upraven 11.07.25 v 07:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
11.7.25 06:55

Mně to označení „přírodní“ evokuje takovou tu eko bio ženu v dlouhé batikované sukni, s dlouhými vlasy, která nejí maso a za všech okolností se chová přísně ekologicky. Používá pouze přírodní kosmetiku, vyrábí si všechno domácí, neholí se (nikde) a jednorázové plenky a igelitka je pro ní sprosté slovo :D
Ale asi myslíš spíš ty ženy, které jsou normální, nemají pěticentimetrové nehty, namalované obočí, kačeří rty a řasy jak vějíře. Myslím, že takových bude asi většina. A žena by měla najít správnou rovnováhu mezi tou divoženkou a umělou Barbínou. Moc hezké není ani jedno ani druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9156
11.7.25 07:05

Mám to stejně, jak píše @Buba mara. Pod označení „přírodní“ si představím fanatickou eko bio Rusalku, která se všeho štítí a svoji pravdu šíří urputně. Obléká se fádně. Že se žena holí, češe, líčí, neznamená, že je obrázek, který hraje výraznou barvou. Pod označením „umělá“ si představím, že vymetá jednu plastiku za druhou. Tak ta je umělá. Prostě to nechce být od zdi ke zdi. Každá žena prostě vyznává své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
11.7.25 07:21

Mne je to tak nějak jedno. I pokud si nohy neholí, je mi to jedno. Já se do práce maluju a barvíme si odrostly a za umelotinu se nepovažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.7.25 07:27

Já přírodní nejsem, ale vyloženě umělotina taky snad ne.
Vlasy barvím co 2 měsíce hnědou hennou. Mám je po lopatky, stříhám si je sama a nosím buď rozpuštěné s čelenkou nebo ve volném copu.
Nehty mam přírodní a krátké, pač mi dlouhé vadí. Lakuju si je zpevňujícím lakem, který má nějakou decentní barvu a někdy mám jen průhledný lak.
Oblékám se jednoduše, nejčastěji nosím jednobarevné šaty nebo volné kalhoty a m tomu triko.
Musím si ale dávat makeup nebo alespoň tónovací krém, protože mám v obličeji hodně jizviček po akné a jednu i po úrazu. Bez krytí se cítím velmi nehezká a podle fotek je to tragédie ( zombie hadra).
Dál nosím většinou řasenku a barevný balzám na rty. Šperky nosím jen občas a když už, jsou z korálků nebo bavlnek home made nebo dárky od kamarádek či dětí.
Holím se všude, chlupy bych nesnesla.
Nikoho nesoudím ani neřeším. Jediné, co mi není příjemné, je pokud vyloženě žena zapáchá nebo má mastné zanedbané vlasy či dready - to kvůli mé fobii že vší, které jsme si už 3× dotáhli že školky a jsme doma 3 dlouhovlásky, takže to byl očistec :cert:
Vlastně ty úplně přírodní ženy obdivuji. Buď za to, že jsou přirozeně hezké, nebo za to, že mají odvahu jít s kůží na trh a za nic se neskrývat.
Je mi už kolem 40 a mám pocit, źe v tomto věku vypadá málokterá žena hezky zcela neupravená. Kolem té 30 se to ještě dá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56283
11.7.25 07:32
@Miuska1 píše: Více

Hele, jsem blondýna a vlasy si fakt nebarvim. Umělé nehty nemám, maluju se trochu. Nohy si neholim, nepotřebuju to. Hodně času věnuju sportu, to je lepší než cokoliv jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí