Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Limi123 píše:
Ty kráso
A co ona na to?
No, věříš, že neměla slov? ![]()
Bohužel dlouhodobě to nezanechalo stopy, v podstatě to řešíme při každé návštěvě. Teď má oblíbený, že jak se dítě začne vztekat, tak ho MUSÍŠ strkat pod ledovou vodu, jinak tě bude v pubertě mlátit. A to podotýkám, že máme děti hodný, bez afektivních záchvatů. No, naštěstí se vídáme jen párkrát do roka, bohužel už zítra…
@Anonymní píše:
@annali ted ho asi nebije, myslim ze ne zase ji znamovsem zarazilo me, ze uz ted planuje jak ho zmlati a zavre do pokoje vyřvat až bude vetsi a neposlechne nebo tak, ale presne… nekomentovala jsem, ale myslela jsem si svoje.
Tak jestli jste kamarádky, tak to jsi jí názor říct měla.
Hele to bych úplně neřekla. Já taky měla některé z těchto názorů, za bezdětna. A bylo to tím, že já tak byla částečně vychovávaná, tak jsem myslela, že to tak je správně. Až mé alternativní kamarádky v kombinaci s Nevýchovou změnily můj názor.
Předpokládám, že ona také vychází ze svých zkušeností z dětství. Tedy může být úplně normální, dítě milovat a přesto mít tyto názory. Zejména proto, že její dítě je ještě příliš malé na to, aby si udělala svoji osobní zkušenost.