Názor výchova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.6.22 19:22
@Alušáček píše:
Tvoje kamarádka je zlá ženská, nechápu k čemu si pořídila dítě, když už od miminka plánuje jak ho bude řezat a zavírat. To mohla zůstat sama a nenervovat sebe ani dítě.

Hele to bych úplně neřekla. Já taky měla některé z těchto názorů, za bezdětna. A bylo to tím, že já tak byla částečně vychovávaná, tak jsem myslela, že to tak je správně. Až mé alternativní kamarádky v kombinaci s Nevýchovou změnily můj názor.

Předpokládám, že ona také vychází ze svých zkušeností z dětství. Tedy může být úplně normální, dítě milovat a přesto mít tyto názory. Zejména proto, že její dítě je ještě příliš malé na to, aby si udělala svoji osobní zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
Janli
29.6.22 22:38
@Limi123 píše:
8o Ty kráso :mrgreen: A co ona na to?

No, věříš, že neměla slov? :mrgreen:
Bohužel dlouhodobě to nezanechalo stopy, v podstatě to řešíme při každé návštěvě. Teď má oblíbený, že jak se dítě začne vztekat, tak ho MUSÍŠ strkat pod ledovou vodu, jinak tě bude v pubertě mlátit. A to podotýkám, že máme děti hodný, bez afektivních záchvatů. No, naštěstí se vídáme jen párkrát do roka, bohužel už zítra…

• Citovat
  • Upravit
8558
17.7.22 18:49
@Anonymní píše:
@annali ted ho asi nebije, myslim ze ne zase ji znam :think: ovsem zarazilo me, ze uz ted planuje jak ho zmlati a zavre do pokoje vyřvat až bude vetsi a neposlechne nebo tak, ale presne… nekomentovala jsem, ale myslela jsem si svoje.

Tak jestli jste kamarádky, tak to jsi jí názor říct měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí