Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
dekuji za prispevky
asi to zkusim probrat s nasima ucitelkama,prece jenom ho taky znaji takze i ony by mi mohly rict sve nazory jak by zapadl nezapadl atd…a pak zkusim tu novou skolku jestli by tam mohl parkrat treba prijit a vyzkouset si jejich system,zvyky a hlavne reakce deti na nej a synove na deti
Ještě jsem zapomněla připsat, že já bych teda s úplným novorozencem a malým kojencem nejezdila pravidelně přeplněným autobusem ani omylem ![]()
Stačí, že bude muset s Tebou do školky, kde občas v šatně potkáte usoplené děti, občas něco donese starší, naco ještě navíc vystavovat nezralý imunitní systém takové zátěži. Navíc, bude zima, období chřipek.
Nevím, kde bydlíš, maminy z větších měst sice říkají, že tam se toto moc neřeší, protože pěšky se nikde dostat nedá a autem stojí v kolonách déle než MHD. Já bych ale nejezdila.
Máš to vymyšleno ideálně, ale abys to mohla zrealizovat, to si myslím, že jen v nějaké menší vesnické „rodinné“ školce nebo když máš ve školce své známé. Co nám teda bylo dovoleno, když starší ještě do školky nechodil, tak si mohl chvíli s dětmi pohrát na zahradě - já jsem tam byla s ním, ale nic víc.
Držím pěsti, ať najdete rozhodnutí, které bude nejlépe vyhovovat vám všem ![]()
Tak podobný problém řeším já. Manžela dcerka chodí do školy 1třída vzdálené 20 Km, Takže každé ráno a odpoledne jezdím autem pro ní. Nevím jak to bude až se nám narodí mimčo.. To fakt nevím, a mám z toho hrůzu.