Nebaví mě obor na vysoké škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66852
5.10.22 09:37
@Magda26 píše:
No ja teda jo, ale ja studovala v dobe, kdy Bc. stupen v pedagogice jeste vubec neexistoval, nastupovala jsem rovnou na magistersky… Svoji DP jsem odevzdavala na diskete :lol: Psychologii jsme meli jakoby kazdy rok a v tom prvaku navic jeden semestr i primo biologii ditete.

to asia na ucitelstvi pro 1. stupen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.10.22 10:24

@Magda26 už po tak krátké době vím, co studium na vš obnáší a jelikož už jedeme normální režim, tak bych řekla, že mi to vůbec problém nedělá. Zvykla jsem si na to hnedka. Předměty mi nejdou, je to něco, co mě vyloženě nezajímá a nebaví. Nezajímalo a nebavilo mě to ani na základce ani na střední, do těchto předmětů nemám žádný základ, jsem na hodinách ztracená a neschopná učitelům odpovědět, protože to „už mám dávno vědět“. Kdybych věděla, že tam takové předměty budou, tak se tam ani nehlásím.
Děti zatím nechci. I kdybych chtěla, tak nevidím důvod kvůli tomu dělat něco, co nechci. Biologie člověka se dělá myslím až ve druhém ročníku, takže to mi stejně může být jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
5.10.22 14:37
@matkabagristy píše:
to asia na ucitelstvi pro 1. stupen

Nn, ja mam ucitelstvi pro 2.stupen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.10.22 18:12

Právě jsem skončila s vš po 2 týdnech, studovala jsem ajl, rychle mi došlo že to prostě není pro mě. Je zbytečné sedět na předmětech, které tě nebaví + je „jen“ 5 let bezplatného studia, pokud chceš být mgr tak odejdi co nejrychleji abys pak nemusela doplácet. Já si teď hledám nějakou práci na rok/dva abych se mohla odstěhovat z domova a rozšířit si životopis, poté se chci vrátit zpět na vš, jen na jiný obor. Pokud jsi přesvědčená že to nechceš dělat, využij svůj čas přípravou na zkoušky na tu školu kam chceš a zatím měj nějakou brigádku nebo kurzy. Na vš máš času dost, nebála bych se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
14.10.22 18:23

@bab3tka co tě to vůbec napadlo jít na takový obor? Než toto tak radši nějaké jazykové pomaturitní studium, brigádu a zkusit to za rok znovu. Začít studovat něco, co ti vůbec nic neříká je docela blbost a ztráta času a energie. Vždyť je tolik nejrůznějších oborů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze