Nechal si ode mě proplatit cesty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Hele, zas na druhou stranu, jestli tam jede jen za tebou na výlet ( což by bylo naprosto uhozené si vyúčtovávat), tak z jeho pohledu, jestli tam maká na stavbě, třeba x hodin týdně zadara, tak zas takovej sobeček, co tu z něj všichni dělaj, nebude. Třeba má hluboko do kapsy,snaží se pomoct alespon přiložením ruky k dílu, ale pokud má ještě k tomu platit benzít, tak rozumím, že přijme nabídku , že benzím zacvakáš ty.
Ale ty sušenky a 2 km do Bauhausu mi přijdou ujetý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem dost zdevastovaná z předchozího dlouhého vztahu, kde mě partner vpodstatě okradl o všechny peníze. Takže vstávám finančně ze dna. Možná i proto jsem citlivější k financím. Potřebuju vědět, jestli jsem se stala fakt blázen anebo to vnímám pořád ještě dobře.Jsem už nějaký čas s přítelem, ale nebydlíme spolu, brzdím to a ono taky úplně není kde. Protože jsem urgentně musela řešit svoji bytovou situaci s dětmi, opravuji starší byt a přítel mi tam jezdil pomáhat. Protože je to na venkově a já bych musela do města, kde on bydlí, jezdit pro všechny ty věci jako je umyvadlo, silikon (cement, dlažbu si vozím sama, to on odmítl), poslala jsem mu na účet 20 tisíc, aby to z toho platil. A řekla mu, at z toho platí i cestu k nám, když mi jede pomáhat, víceméně mě k tomu donutil, účtuje si cca 130 Kč za cestu. Jenže teď se vztahy trochu vyhrotily a on to „vyúčtoval“ (OK) a napsal mi, že mám být ráda, že si nezapočítal ty cesty do baumaxu (má to asi 2 km, případně je to po cestě). Mě by hanba fackovala. A to celou dobu říká, jak se mnou chce bydlet, jak chce být kamarád mým dětem, pořád se ptal, kdy ho představím přátelům, rodičům.
Jen dodám, že společné výlety se patily taky napůl, případně on odpočítal sušenky, které jsem kupovala dětem, abych jim něco přivezla (nejezdily s námi), anebo jsme jezdili za moje (prostě mi bylo stydno mu říct, aby mi dal na benzím, když jsme jeli mým autem).
Pro mne je to poslední hřebíček, kdy vím, že s ním už ne, ale chtěla bych vědět, jestli fakt to třeba nevidím už příliš citlivě kvůli těm předchozím zkušenostem.
Ne, nevidíš to přílič citlivě. Jen jsi zase narazila na blba. Probůh, kde se takové hrozné „materiály“ berou?
Takový skrblík
, to je snad nemoc
… rychle od něj zdrhej! S ním by tě čekalo jen trápení
A k tomu sklu mu pošli účet, za to rozbití ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
Hele, zas na druhou stranu, jestli tam jede jen za tebou na výlet ( což by bylo naprosto uhozené si vyúčtovávat), tak z jeho pohledu, jestli tam maká na stavbě, třeba x hodin týdně zadara, tak zas takovej sobeček, co tu z něj všichni dělaj, nebude. Třeba má hluboko do kapsy,snaží se pomoct alespon přiložením ruky k dílu, ale pokud má ještě k tomu platit benzít, tak rozumím, že přijme nabídku , že benzím zacvakáš ty.
Ale ty sušenky a 2 km do Bauhausu mi přijdou ujetý.
Ono to probíhalo tak, že já jsem nakoupila (i cement, beton, dlažbu), přivezla,vynesla a uskladnila, zaplatila, uvařila, přichystala a on přijel (cestu jsem mu platila) a s těmi chlapskými pracemi zdarma pomohl (ale musela jsem být k ruce a dělat pomocné práce). Jinak chodil a nutil, abych něco dělala. On dostal najíst a ještě jsem mu zabalila s sebou - večer seděl u PC nebo u TV a já uklízela, jela nakoupit, vařila, chystala…
A ještě mi vyčítal, že na něho nemám čas.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ono to probíhalo tak, že já jsem nakoupila (i cement, beton, dlažbu), přivezla,vynesla a uskladnila, zaplatila, uvařila, přichystala a on přijel (cestu jsem mu platila) a s těmi chlapskými pracemi zdarma pomohl (ale musela jsem být k ruce a dělat pomocné práce). Jinak chodil a nutil, abych něco dělala. On dostal najíst a ještě jsem mu zabalila s sebou - večer seděl u PC nebo u TV a já uklízela, jela nakoupit, vařila, chystala…A ještě mi vyčítal, že na něho nemám čas.
No a proč to všechno děláš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
No a proč to všechno děláš?
Protože někde musím s dětmi bydlet - jinak bych musela být v azyláku anebo pod mostem. Výpověď z bydlení.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Protože někde musím s dětmi bydlet - jinak bych musela být v azyláku anebo pod mostem. Výpověď z bydlení.
Jako že potřebuješ chlapa proto, aby ti zrekonstruoval bydlení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
Jako že potřebuješ chlapa proto, aby ti zrekonstruoval bydlení?
Ne, do budoucna tam mohl bydlet s námi… ale nebude.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ono to probíhalo tak, že já jsem nakoupila (i cement, beton, dlažbu), přivezla,vynesla a uskladnila, zaplatila, uvařila, přichystala a on přijel (cestu jsem mu platila) a s těmi chlapskými pracemi zdarma pomohl (ale musela jsem být k ruce a dělat pomocné práce). Jinak chodil a nutil, abych něco dělala. On dostal najíst a ještě jsem mu zabalila s sebou - večer seděl u PC nebo u TV a já uklízela, jela nakoupit, vařila, chystala…A ještě mi vyčítal, že na něho nemám čas.
Takže takový řemeslník zadarmo, jestli to chápu správně
ty jsi mu za to uvařila a něco zabalila domů. nemyslím to nijak zle, ale řemeslníkovi by jsi zaplatila fakt víc, takže ač bych dotyčného sama nechtěla, asi zas tak hroznej škrt nebyl, když ti tam makal za jídlo
a že si pomáhala? to je snad normální, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
Takže takový řemeslník zadarmo, jestli to chápu správněty jsi mu za to uvařila a něco zabalila domů. nemyslím to nijak zle, ale řemeslníkovi by jsi zaplatila fakt víc, takže ač bych dotyčného sama nechtěla, asi zas tak hroznej škrt nebyl, když ti tam makal za jídlo
a že si pomáhala? to je snad normální, ne?
Ano, přesně tak jsem to myslela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To není přítel.
Nakopni ho s rozbehem.
Ty sušenky mě dostaly. ![]()
- Citovat
- Upravit
Prosím tě uteč! A ještě mu na závěr vyůčtuj každý sex, kdy jsi neměla orgasmus, jako jednostrannou službu
.
- Citovat
- Upravit
@Keyllah píše:
Takže takový řemeslník zadarmo, jestli to chápu správněty jsi mu za to uvařila a něco zabalila domů. nemyslím to nijak zle, ale řemeslníkovi by jsi zaplatila fakt víc, takže ač bych dotyčného sama nechtěla, asi zas tak hroznej škrt nebyl, když ti tam makal za jídlo
a že si pomáhala? to je snad normální, ne?
A když se zvažovalo, že by tu měl bydlet s námi, tak jsem mu měla všechno zaplatit a on by se pak nastěhoval?
Asi to mám fakt blbě nastavené, ale pořád žiju v domnění, že když dva spolu jsou (i když spolu nebydlí), že si vzájemně pomáhají a nic si neúčtují. Dost jsem teda na tento princip dojela v předchozím vztahu, kde jsem investovala mnohem víc než ex a on si pak všechno vzal.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Prosím tě uteč! A ještě mu na závěr vyůčtuj každý sex, kdy jsi neměla orgasmus, jako jednostrannou službu.
To mu asi vyúčtuju i s cestou, protože jsem za ním dost daleko jezdila…
- Citovat
- Upravit
super nápad s tou pojistkou