Nechal si ode mě proplatit cesty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
19.7.18 16:53
- Citovat
- Upravit
Anonymní
19.7.18 16:55
@káťa píše:
Psala, že si dělníky platí. On jí pomohl se třemi věcmi. A ne zadarmo, ale za jídlo (i naváděné do zásoby domu).
Pro mě je to scifi. Mně partner pomáhá jen tak, zadarmo, cestaky taky nevedeme, v podstatě se může přetrhnout, když vidí, že může pomoct. Ja jemu samozřejmě taky, ale víc příležitosti kpomoci má on nam. Tohle je jak zlý sen.
Donutilo mne to, nikdy jsem to nepočítala: vypil 4 piva, dostal 2 kafe, buchtu, celý oběd a počítejme jednu večeři, cesta 130 Kč, celkem tedy dostal cca 400 Kč, když budu celé jídlo počítat jako 80 Kč. A že třeba masa dostal hodně, jak jsem v rodině zvyklá, ne jako v kantýně. Takže úplně zadarmo fakt nepomáhal.
Už to nechci počítat, je to trapné.
- Citovat
- Upravit
Mango_Lassi
19.7.18 16:59
@káťa píše:
Ježíši, že je ta zase ta samá zakladatelka těch never ending diskusi - o tom starém předčasném důchodci, co nic nemá a chtěl s ní na stará kolena žít a teď si zase našel jinou…ty reálie tomu po pár příspěvcích odpovídají.
Prosím tě, zakladatelko, už se na něj vyprdni, je to fakt chlap na Hov.no, dle všech těch diskusi. .
Překvapení!!! Já už jen vidím název a je mi to jasný.
Sakra, jsem tu už dlouho ![]()
- Citovat
- Upravit
Černá vdova
19.7.18 18:06
@káťa píše:
Ježíši, že je ta zase ta samá zakladatelka těch never ending diskusi - o tom starém předčasném důchodci, co nic nemá a chtěl s ní na stará kolena žít a teď si zase našel jinou…ty reálie tomu po pár příspěvcích odpovídají.
Prosím tě, zakladatelko, už se na něj vyprdni, je to fakt chlap na Hov.no, dle všech těch diskusi. .
Jo to je tahle
.
- Citovat
- Upravit